• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle zayiflamaya varmisiniz..🥰

Evet onu diyorum kendi kendime daha önce yedin de noldu yaz geliyo hiç birşeye sigmayacaksn diye. 58dim ben zaten 54e düşmek isterken 62ye çıktım
Ah bende 74 le başladım 68lere düştüm ve leslie ile yürüyordum sekillenmistim ne güzeldi sonra bırakınca 70e çıktım hemen çıkmadım.sporla gittiği için ama şimdi göbek popo bariz 70ten fazlasın diyor 😔

Ah bende 74 le başladım 68lere düştüm ve leslie ile yürüyordum sekillenmistim ne güzeldi sonra bırakınca 70e çıktım hemen çıkmadım.sporla gittiği için ama şimdi göbek popo bariz 70ten fazlasın diyor 😔
Ne olacak böyle bilmiyorum hayatumiz sürekli diyetle gecicek galiba 😟

Kızlar benım bugun dıyette 15.gunum ılk 14 gun olecegım sandım :) Allahım sızın gıbı banada 7 lı hatta 6 lı rakamları nasip etsin imrneıyorum size

Kızlar benım bugun dıyette 15.gunum ılk 14 gun olecegım sandım :) Allahım sızın gıbı banada 7 lı hatta 6 lı rakamları nasip etsin imrneıyorum size
Ee şimdi nasıl alıştın mi sen neler yapıyorsun diyet için. İnsalalh hepimiz istedgimiz kilolara ulasiriz. Bugün tartıldım yine aynı ben aynı rakamı görmekten bıktım tartı göstermekten bikmadi yahu

Ee şimdi nasıl alıştın mi sen neler yapıyorsun diyet için. İnsalalh hepimiz istedgimiz kilolara ulasiriz. Bugün tartıldım yine aynı ben aynı rakamı görmekten bıktım tartı göstermekten bikmadi yahu
Ben çok okudum videolar izledim senın gıbı vucut dırenmeye basladıktan bırkac zaman sonra sabırla devam edersen tartıda bırden dusermıs

Ben çok okudum videolar izledim senın gıbı vucut dırenmeye basladıktan bırkac zaman sonra sabırla devam edersen tartıda bırden dusermıs
İnslalah öyle olur biraz kilo verdikten sonra olsa anlayacağım ama ilk günden böyle olunca moralim de bozuldu. O kadar çok da yemiyorum ekmekle yemekle pek aram yok zaten abur cuburuda kestim dün şekeri de komple kestim bakalım ne olacak

Gidecek insallah hepimiz fazla kilolara elveda diyeceğiz. Pes etmeyelim ve bir anlık gafletle dolabın başında olmayalim💪💪
Fırsatı olan zamn bulabilen yürüyüşle desteklesin kızlar şekersiz 21 günde yürüyüş ya da sporla şekillenen çok
2 cocukla disariya cikmak zor ama evde leslie yapabiliriz 😇

Tabiki hosgeldin.boy kilon ne neler yapıyorsun yeni mi başladın
Tşk ederim,

Boy:163 cm
Kilom:93,3 kilo ( 21 martta tartıldım)
Özel bir şirkette çalışıyorum, yaşım 39, 1 tane oğlum var 5.5 yaşında
daha önce aslında bir kaç denemem oldu kiloda verdim her seferinde yeniden aldım
21 mart pazartesi aralıklı oruç diyetine başladım,
09:30 da yeşil çay
12:00 de kahvaltı yapıyorum 3 kaşık lor peyniri, domates, salatalık 2 dilim ekmek, 7 adet zeytin
13:30 de Türk Kahvesi, (yanında kuru meyve alıyorum)
18:00 - 18:30 arasıda akşam yemeğı yapıyorum,
20:00 de yoğurt kürü yapıyorum günü kapatıyorum
Ramazan ayına kadar böyle devam edip
Ramazan sonrası 13:00-17:00 saatleri arasında deiğiştiricem

hangi günler tartılmak gerekiyor,
birde yediklerimiziz günlük yazacakmıyız,

daha önce böyle bi grupla güzel kilo vermiştim 3 ay gibi bi sürede 12 kilo kadardı yanlış hatırlamıyorsam insallah aynı olur....

Ins. Hele bi yaz gelse 🤣 cok hayallerim var

Tşk ederim,

Boy:163 cm
Kilom:93,3 kilo ( 21 martta tartıldım)
Özel bir şirkette çalışıyorum, yaşım 39, 1 tane oğlum var 5.5 yaşında
daha önce aslında bir kaç denemem oldu kiloda verdim her seferinde yeniden aldım
21 mart pazartesi aralıklı oruç diyetine başladım,
09:30 da yeşil çay
12:00 de kahvaltı yapıyorum 3 kaşık lor peyniri, domates, salatalık 2 dilim ekmek, 7 adet zeytin
13:30 de Türk Kahvesi, (yanında kuru meyve alıyorum)
18:00 - 18:30 arasıda akşam yemeğı yapıyorum,
20:00 de yoğurt kürü yapıyorum günü kapatıyorum
Ramazan ayına kadar böyle devam edip
Ramazan sonrası 13:00-17:00 saatleri arasında deiğiştiricem

hangi günler tartılmak gerekiyor,
birde yediklerimiziz günlük yazacakmıyız,

daha önce böyle bi grupla güzel kilo vermiştim 3 ay gibi bi sürede 12 kilo kadardı yanlış hatırlamıyorsam insallah aynı olur....
İnşallah veririz hep beraber. Yediklerimizi yazmıyoruz başta öyle karar vermistik
İsteyen her gün isteyen haftalık tartiliyor sıkı kurallarımız yok biribrimize motive etmeye calisiyoruz. Dün 21 gün sekersize başladık

İnşallah veririz hep beraber. Yediklerimizi yazmıyoruz başta öyle karar vermistik
İsteyen her gün isteyen haftalık tartiliyor sıkı kurallarımız yok biribrimize motive etmeye calisiyoruz. Dün 21 gün sekersize başladık
kusura bakmaya ben şuan işteyim tam okuyamadım yediklerimiz yazmış bulundum düzeltemiyorum artık
akşam bütün konuşmaları okuycam...
birde sizin için sorun olur mu bilmiyorum ben gün içinde işteyim sadece akşamları yazabilirim...

Back