- 1 Mart 2021
- 652
- 1.544
- 63
- 31
- Konu Sahibi ikierkekannesi34
-
Merhaba hosgeldin. Ben 11 7 arası yapıyorum ama çok da dikkat etmiyorum açıkçası saatlere hafta sonu 10 buçuk gibi kahvaltı ettim mesela ya da bazen 6 gibi felan yemem içmem bitmiş oluyorsaat kaçla kaç arası yiyorsunuz peki canım aralıklı oruçta
ben arkadasın önerdiği ketojenik diyetede başlayacağım saatlerimi size denk getireyim ❤
Günaydın evet başlıyoruz. Günde 1 tane meyve serbest olsun bence.Günaydın kızlar .Hadi bugun çarşamba başlıyormuyuz 21 gune ... Bırsey danısacam sıze bu surecte meyve serbestmı
Tatlı çok yeyince bende alıyorum ama bu sefer dikkat edeceğim gereksiz yere çok kilo aldım hayvan gibi yedim resmen. Bitirince tekrar başlarız olmadı 21 güne bayrama kadar devam etmiş oluruzBen her sene ramazanda kilo alırım bunun önüne geçmemiz lazım
Çok kötü bı gün geçirdim bugün onun için bozdumMerahaba kizlar kusura bakmayın bugun katilamadim araniza yeni bir network isine giristim ins.hayirli olursekerli hicbirsey tuketmedim bugunden itibaren tarih atiyorum H Hayaldebaris ona gore bak
Hayırlı olsun canım bu arada işin bol kazanclarin olur inşallahMerahaba kizlar kusura bakmayın bugun katilamadim araniza yeni bir network isine giristim ins.hayirli olursekerli hicbirsey tuketmedim bugunden itibaren tarih atiyorum H Hayaldebaris ona gore bak
Bende ayni senin gibi oldum inanirmisinÇok kötü bı gün geçirdim bugün onun için bozdum. Canım sıkkın olduğunda daha çok tatlı yiyesim geliyor tekrar bı güçle yarın tekrar başlayacağım umarım bu sefer olur
Baslamadan bitti amann cokta tiiinnHayırlı olsun canım bu arada işin bol kazanclarin olur inşallah
En guzelini yaptin helal olsunBen bugün zorlandım akşam 5 den sonra nerdeyse bozacaktim ama yapmadım
Biz yemeklere bagli kilolarda bizeBenim şekere düşkünlüğüm yok benim tek zaafım hamur işi tatlıyla çok aram yok olursa yerim aramam adet öncesi belki canım ister o kadar
Ben gluten bağımlısıyım
Canım hala sıkkın hiç keyfim yok. Kilo da veremiyorum daha 1 kilo bile gitmedi ya modum düşüyor gittikçeBende ayni senin gibi oldum inanirmisin
Hayırlısı her şeyde varmış bı hayır başka zaman yine denersin üzülmeBaslamadan bitti amann cokta tiiinn
Tebrik ediyorum canım seni de bende bugün başaracağım inşallahBen bugün zorlandım akşam 5 den sonra nerdeyse bozacaktim ama yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?