- 4 Aralık 2018
- 894
- 842
- 103
- 30
- Konu Sahibi ikierkekannesi34
-
Bugunden itibaren neolursa olsun tatli yemek yok yiyenin agizna aci biber surucem kendimde dahilCanım hala sıkkın hiç keyfim yok. Kilo da veremiyorum daha 1 kilo bile gitmedi ya modum düşüyor gittikçebizi motive edecek biseyler bulmamız lazım
Acı biber deyince canım çiğ köfte çektiBugunden itibaren neolursa olsun tatli yemek yok yiyenin agizna aci biber surucem kendimde dahil
İlk günler olur öyle ya önemli olan devam etmek. Ya havadan mi anlamadim ki bu de regl olacağım olamadım ondan da olabilir tatlı isteği de ondan biraz fazla. Dün çikolata yedim ya bugün daha çabuk acıktım zor durdum demek ki yemesem bu kadar açlık yasamayacagimMod düşmesi yok hadi hadi kalınan yerden devam ... Bende bugun kahvaltıda bırazcık kaçırdım birde itiraf edeyım bır elma yedım
Meyve yiyebiliyorsun kuzumMod düşmesi yok hadi hadi kalınan yerden devam ... Bende bugun kahvaltıda bırazcık kaçırdım birde itiraf edeyım bır elma yedım
Birak simdi cigkofteyi bugun tartildim solemicem cnki yuksek ciktimAcı biber deyince canım çiğ köfte çekti
Ne guzel gdiyordum şu düğün araya girdi tepetaklak oldum saka gibi ya bugunden itibaren devam daha yok aclik falan..bol bol suuuuuu varrrİlk günler olur öyle ya önemli olan devam etmek. Ya havadan mi anlamadim ki bu de regl olacağım olamadım ondan da olabilir tatlı isteği de ondan biraz fazla. Dün çikolata yedim ya bugün daha çabuk acıktım zor durdum demek ki yemesem bu kadar açlık yasamayacagim
Aseriyim resmen çok istedi canimBirak simdi cigkofteyi bugun tartildim solemicem cnki yuksek ciktimkaldigimiz yerden devam bu son bak ona gore
Yine olacak insallah. Ne zaman başlamıştım sen. Ben suyu az içiyor olabilirim belki ondan vermiyorum dur bunu dikkate alayım.Ne guzel gdiyordum şu düğün araya girdi tepetaklak oldum saka gibi ya bugunden itibaren devam daha yok aclik falan..bol bol suuuuuu varrr
Suan midem oyle ac ki senin dedigin gibi ac kurt gibiyim.. midem aciyor resmen saka gibi yedikce mide büyüyor demekkiAseriyim resmen çok istedi canimdevam devam zaten ramazan geliyor. 61.4 çıktım bende bundan tartilmayacagm da küstüm ona da
1 bucuk hafta olmustu sanirim ama bugun basa sardim bugun 1. Gunum tarih aticamYine olacak insallah. Ne zaman başlamıştım sen. Ben suyu az içiyor olabilirim belki ondan vermiyorum dur bunu dikkate alayım.
Büyüyor valla bende çok açımSuan midem oyle ac ki senin dedigin gibi ac kurt gibiyim.. midem aciyor resmen saka gibi yedikce mide büyüyor demekki
Yemedin mi henuzBüyüyor valla bende çok açım
Bu sefer olacak pes etmek yok. Tam buğday ekmeği alıp gittim eve beyaz ekmeği de bırakıyorum tadı çok farklı geldi ama çok acikmistim yedim1 bucuk hafta olmustu sanirim ama bugun basa sardim bugun 1. Gunum tarih aticam
3. Teneffus atistiriyirum eve gidince kahvaltı yapıyorum. Direk 12ye mi kaydirsam acaba onu da düşündüm bilemedim. neden kilo veremedim onun düşünüp duruyorumYemedin mi henuz
Kaldığınız yerden devam edin yoksa toparlanmak daha zor.Canım hala sıkkın hiç keyfim yok. Kilo da veremiyorum daha 1 kilo bile gitmedi ya modum düşüyor gittikçebizi motive edecek biseyler bulmamız lazım
Sabah 11 den sonra acıkıyorum mecbur mesai saatimi bekliyorum 12.20 gb yemek yiyorum erken davranırsam ama kahve içiyorum öğle yemeğine kadar3. Teneffus atistiriyirum eve gidince kahvaltı yapıyorum. Direk 12ye mi kaydirsam acaba onu da düşündüm bilemedim. neden kilo veremedim onun düşünüp duruyorum
Allah iyiligini versin güldürdün beniBu sefer olacak pes etmek yok. Tam buğday ekmeği alıp gittim eve beyaz ekmeği de bırakıyorum tadı çok farklı geldi ama çok acikmistim yedim
Ne ogretmenligi yapiyorsun birde istanbuldamisin3. Teneffus atistiriyirum eve gidince kahvaltı yapıyorum. Direk 12ye mi kaydirsam acaba onu da düşündüm bilemedim. neden kilo veremedim onun düşünüp duruyorum
Evet onu diyorum kendi kendime daha önce yedin de noldu yaz geliyo hiç birşeye sigmayacaksn diye. 58dim ben zaten 54e düşmek isterken 62ye çıktımKaldığınız yerden devam edin yoksa toparlanmak daha zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?