- 4 Aralık 2018
- 894
- 842
- 103
- 30
- Konu Sahibi ikierkekannesi34
-
Hadi bakalim bak unutma carsamba baslicaz insaAllah bakarsin yaparizBen kendime pek güvenmiyorum açıkçası ama denemekten bişey kaybetmem sonuçta diyerek cikiyorum yola.Hadi hayırlısı
Hadi bakalim bak unutma carsamba baslicaz insaAllah bakarsin yapariz
Ohh miss hadi gene iyisinOlur olur Çarşamba dis randevusu var bı kaç gün doğru düzgün bişey yiyemem zaten öyle geçer
Internete yazarsanız görürsünüzNasıl bir diyet o hiç bilmiyorum
İlk hafta 5 kilo verdim ikinci hafta saldım. Üçüncü haftama giricem toparlamaya çalışıyorum ama hadi inşallahKilo verdinizmi
Yaa şimdiden korkusu basladi. Çarşamba korkudan tatlıya saldirmam insallahOhh miss hadi gene iyisin
Baktım ama hiç bara göre değil. Çok yemek ayırt ederim benim sevdiğim şeyler yememem gereken şeylerInternete yazarsanız görürsünüzprotein ağırlıklı maddi durumunuz el veriyorsa yalın ben ne yazık ki 1 hafta yapabildim ama 5 kilo verdim
Bir haftada beş kilo buyuk basarı .Aralıklı orucmu yapıyorsunuzİlk hafta 5 kilo verdim ikinci hafta saldım. Üçüncü haftama giricem toparlamaya çalışıyorum ama hadi inşallah
5 kilo cok jyi peki goruntu olarak ta belli edicek bi goruntu olustumu?Internete yazarsanız görürsünüzprotein ağırlıklı maddi durumunuz el veriyorsa yalın ben ne yazık ki 1 hafta yapabildim ama 5 kilo verdim
Kes tabi nasıl senin kilo vermene engel olabilirle onlar artık bizim dusmanimiz69.8 aglamak istiyorum H Hayaldebaris Ben bugunden itibaren sekeri kesiyorum cok sinirlendim hep ayniyim bakalim seker gdince neolucak
Askolsun ya hic yakisiyormu sanaKes tabi nasıl senin kilo vermene engel olabilirle onlar artık bizim dusmanimizarkandayım senin (yanındayım diyemiyorum birakabilicegimi düşünemiyorum bile)
Seni mi kiracagm kiz başlayalım yarınAskolsun ya hic yakisiyormu sanabak basla yapicaz Allahin izniyle
Sar kiz canin sagolsunSeni mi kiracagm kiz başlayalım yarınsıkıldıkça sana sararim ama
Bu yıl olalım artık bu son yılımız olsun isyan ediyorumSar kiz canin sagolsunfit olmayalim mi yani
Bu yıl olalım artık bu son yılımız olsun isyan ediyorumçocukluğumdan beri al verle geçti hayatim
Tabiki canim hosgeldin aralikli oruc yapiyoruz yarinda sekersiz 21 gune basliyoruzkızlar beni de aranıza alırmısınız başlangıç kilo 63.5
kimler hangi diyet programlarını yapıyor suan :)
Tabiki canim hosgeldin aralikli oruc yapiyoruz yarinda sekersiz 21 gune basliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?