- 4 Aralık 2018
- 894
- 842
- 103
- 30
- Konu Sahibi ikierkekannesi34
-
Ben tatli yemedigim zaman krize giriyorum harbi krize giriyorum dolaplara saldiriyorum sekerli birseyler ariyorum cok ilgnc ama bu herzman olmuyor bazende hic aklima gelmiyorBende çok denedim şekersiz günü ama hiç başarılı olamadım çok düşkünüm şekere çikolataya
Bende de oluyo işte tatlı bagimliligim var resmen farkındayım. Hiç birşeye enerjim olmaz ama saatlerce evde çikolata şeker arayabilirim. Diyete biraz daha alışınca şekersiz 21 günü de yapmak istiyorumBen tatli yemedigim zaman krize giriyorum harbi krize giriyorum dolaplara saldiriyorum sekerli birseyler ariyorum cok ilgnc ama bu herzman olmuyor bazende hic aklima gelmiyor
Ketojenik diyet deneyin birdeBende çok denedim şekersiz günü ama hiç başarılı olamadım çok düşkünüm şekere çikolataya
Nasıl bir diyet o hiç bilmiyorumKetojenik diyet deneyin birde
Aynen aslinda hep beraber bir karar verip baslasak ne guzel olur bir gun belirleyelim o gun baslayalim 21 gun yapalim nasil olur?Bende de oluyo işte tatlı bagimliligim var resmen farkındayım. Hiç birşeye enerjim olmaz ama saatlerce evde çikolata şeker arayabilirim. Diyete biraz daha alışınca şekersiz 21 günü de yapmak istiyorum
InsaAllah canimHanımlar bende iki hafta önce başladım. Inşallah güzel gider
Ketojenik beslenmede neler yapıp yiyorsun canimKetojenik diyet deneyin birde
Yapabiliriz bence ya hep beraber sürekli iletişimde olup destekleriz birbirimiziAynen aslinda hep beraber bir karar verip baslasak ne guzel olur bir gun belirleyelim o gun baslayalim 21 gun yapalim nasil olur?
Carsamba günü 21.gunluk sekersiz diyete baslayalim insaAllah..Katilmak isteyenler buyursun gelsinYapabiliriz bence ya hep beraber sürekli iletişimde olup destekleriz birbirimizi
Bazen kiloda duraksamalar yaşanıyor malesefBenim sonucum 64.10 geçen haftaya göre -300 gr vermişim bakalım bu hafta kontrollü ara vermeyi düşünüyorum diyete gelecek hafta pazartesi tekrar başlayacağım.
Başlayalım umarım güzel geçer. Meyveler serbest olsun amaCarsamba günü 21.gunluk sekersiz diyete baslayalim insaAllah..Katilmak isteyenler buyursun gelsin
Kilo verdinizmiHanımlar bende iki hafta önce başladım. Inşallah güzel gider
Hayirdr canim insaAllah kotu bir durum yoktur..Yarın geri döneceğim inşallah.Psikolojik olarak zor bir dönemden geçiyorum. O yüzden gelemedim buralara
Tabiki onlar serbestBaşlayalım umarım güzel geçer. Meyveler serbest olsun ama
Bazıları çok sıkı yapıyor ya hiç dayanamıyorum o zaman ben. Benim için öncelikli olan paketli gıda sonra sofra şekeriTabiki onlar serbest
Devamini getirecegim bseyi yapamam malesef ama nedir bi 21 dişimi sikarim herhaldeBazıları çok sıkı yapıyor ya hiç dayanamıyorum o zaman ben. Benim için öncelikli olan paketli gıda sonra sofra şekeri
Ben kendime pek güvenmiyorum açıkçası ama denemekten bişey kaybetmem sonuçta diyerek cikiyorum yola.Devamini getirecegim bseyi yapamam malesef ama nedir bi 21 dişimi sikarim herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?