- Konu Sahibi Denizdengelenmelek
Uzak durmalısın, sen yaklaştıkça o kaçacak. Gururunu daha fazla hiçe sayma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Gunyeli,Öyle miii millet çatır çatır siyaset sayfaları açıp dua bölümlerini nasıl açmış acaba merak ettim. Hayır komik olan ne biliyor musunuz sayfalar içinde konu sahibinin kadınlık gururunu kıracak hatta aşagılayacak laflar edilmiş ama gelip şurda "Allah kelamı" kullandım diye yazdıklarıma takılmışsınız madem yasak ise yöneticilere bildirin lütfen de banlasınlar. Belki içiniz sogur!
Ortada veya kenarda kaldığın bir durum yok.Dunyaya bu adamla gelmedin bu adamsiz da zaten varolabilirsin.Bir tatile cik,kendine vakit ayır zihnin de toparlansin derim.Asla seninle birlikte olmamamız mümkün değil dedi zaten ne olursa olsun istemiyor ben kaldım ortada
Orasi hic belli olmaz biliyormusunAsla seninle birlikte olmamamız mümkün değil dedi zaten ne olursa olsun istemiyor ben kaldım ortada
Orasi hic belli olmaz biliyormusun
Adamin karakteri net mi ki sözü net olsun
Bu adam 2 senedir sevgiliniz değil mi zaten?
"Devam edecek miyiz" sorusunu ne amaçla sordunuz? Bu soru evliliğe gönderme yapan bir soru değil çünkü.
Sanki sevgili değildiniz de birlikte olduktan sonra aranızdaki durum ilişkiye döner diye ummuşsunuz gibi geldi bana.
"Biz şimdi ne olacağız, ne yapacağız" dese anlarım ama "devam edecek miyiz" demek çok anlamsız.
Adamın böyle bir soruya sinirlenmesi değil şaşırması gerekirdi bence. Onun tepkisi de anlamsız.
Konuda anlatılmayan bir şeyler var gibi.
Konu sahibinin sevgilim dedigi şahıs belki de sevgilisi degil ve konu sahibini istemiyor. Bana mecbur kalsin istesin diye bunu yaşamis gibi geldi bana genç kızımız.
Yorumlara yazdigin butun cevaplardan anladigim şu . Vazgeçmeyeceksin degil mi , sorun ettigin su durumla nasil yaşayacagini söyleyenleri duymuyorsun . Yol gösterin derken istedigin yol ona nasil gidebilirim? Senin disinda baskasinin konusmasi ise yarar mi bilemem .Ama o kadar kesin konuştu ki dünya yıkılsa yine de bir araya geleceğim seninle dedi suçum neydi anlamıyorum.Ben hariç birinin onunla konuşması ikna eder mi?
Ama o kadar kesin konuştu ki dünya yıkılsa yine de bir araya gelmeyeceğim seninle dedi suçum neydi anlamıyorum.Ben hariç birinin onunla konuşması ikna eder mi?
Hem de ne pes!Vallahi pes artık
2 seneden beri çok güzel giden bir ilişkim vardı.Benimle her şekilde ilgileniyor ve seviyordu ta ki yakınlaşmamıza dek.Ailevi sıkıntılarım vardı ve dayanamayıp evine gittim.Yalnızdı alkol aldığım için farkında olmadan fazla yakınlaştık ve benimle birlikte oldu bakireliğim gitti.Olaydan sonra bana soğuk davrandı ve ayrılmak istedi.Barışmak istedim olmadı.Olaydan sonra çok pişman oldum.Benden artık hoşlanmadığını ve asla birlikte olmamızın mümkün olmadığını söyledi. bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim?
ne kadar igrenc bir bakis acisi böyle oglunuz varmi sizin peki bir kiz onu böyle kandirsa hosunuza girdermi diktirince geri bakiremi oluyor bumu sizin hayatiniz git yat kalk diktir aman biri gelir biri gider bumu ilerde evlenecegi adama aciklar kabul ederse eder ama en azinda günahsiz bir insani böyle aptal yerine koymak kandirmak heleki sahtekar olmak gercekten berbat bise herkes hata yapar hatayi hata temizlemezpeşinden koşma artık aklını kullan ve kendını kımseye kullandırma. Artık tıp ilerledi. Eskisi gibi önem veren pek kalmadı aslında ama ailen değilse bile evleneceğin kişi tutucu biri olabilir. Dedğim gibi tip ilerledi. bi işe başlasıgında ilk işin diktirmek olsun.
bakasan a mendil salliyor demekki .....O zaman o adamlarla evlenmesin. İnsanlari kandırmak ne yaaa!!! O adamla yuva kuracan yuva bir yalan uzerine. Seven boylede sever, azıcık dunya zevki icin ahireti satiyorsunuz.