Benimle barışır mı? Lütfen yardımcı olun

Öyle miii millet çatır çatır siyaset sayfaları açıp dua bölümlerini nasıl açmış acaba merak ettim. Hayır komik olan ne biliyor musunuz sayfalar içinde konu sahibinin kadınlık gururunu kıracak hatta aşagılayacak laflar edilmiş ama gelip şurda "Allah kelamı" kullandım diye yazdıklarıma takılmışsınız madem yasak ise yöneticilere bildirin lütfen de banlasınlar. Belki içiniz sogur!
Merhaba Gunyeli,
neden yasak sorusunun cevabını bir defa da size açıklayayım, öncelikle üyeler konu açarken dini yorum istiyorum veya istemiyorum diye yazmamalı zaten, çünkü kurallar gereği dini içerik yasak, "Dini İçerik Yasaktır" demek bütün dinleri ve mezhepleri içerir.

Siyaset bölümü ayrıdır, o bölümde kurallara ve yasalara uygun olduğu sürece dileyen üye siyasi yorum yazabilir ama sitenin diğer bölümlerinde asla siyasi konu/mesaj yazamaz yasak.
Dualarımız Sizinle bölümü de ayrıdır, o bölüm dışında kimse dini yorum yazamaz yasak.

Ne güzel söylemişsiniz üyeler dualarımız sizinle bölümünde sizin tabirinizle çatır çatır konu açmış, incelediyseniz görmüşsünüzdür de orada bir tane Hıristiyan, bir tane Yahudi, bir tane Budist üye konu açmış mı? Açarsa maalesef misyoner diyorlar çünkü, hiç unutmuyorum bu nedenle unutturmayacağım da Hıristiyan üyelerimizden biri bir bebeğin sağlığına kavuşması için kendi inancına göre dua edip iyi dileklerde bulunduğunda topikten kovuldu, bu ayrımcılık değil midir peki?

Sizler Dualarımız Sizinle bölümünde rahatça yazarken oradaki bebeklerin, annelerin, babaların sağlığına kavuşmaları için açılan dua topiklerinde sırf dini başka diye bir üyenin kovulması reva mıdır hak mıdır? Ayrımcılıktan söz ederken başka dine mensup birilerini ötekileştirmek hak mıdır? Onlarda Allah kelamından bahsediyor üstelik.

Burada Alevi üyelere abdestsiz, namazsız diyenler var, onların aynı Allah'a inanıyorken mezhepleri yüzünden hor görülmeleri hak mıdır?
Ateiste vicdan merhamet yoksunu demek, Deisti dışlamak hak mıdır?

Yılbaşında, ki yılbaşı adı üstünde bir yılın bitmesi, yeni bir yılın gelmesi demektir (Noel ve yılbaşı farklıdır, tarihleri de farklıdır.) yılbaşında maksat bir arada vakit geçirmek olsun diye açılan topiklerde insanlara Noel kutluyorsunuz diyerek ağza alınmayacak sözlerle hakaret etmek hak mıdır?
Kaldı ki herkesten çok özür diliyorum, açıklamak için dini yazmam lazım, Noel kutluyorsunuz diyerek Allah'ın peygamberine ve ona inananlara hakaret eden üyeler imanın şartlarını, bu şartların temel dayanağını biliyor mu? Biliyor olsalardı, bugün bu sitede herkes diğerinin inancına saygılı olurdu ve dini içerik de yasak olmazdı.

Bu sitede dileyen dilediği inanca sahip olabilir, kimsenin inancına asla saygısızlık yapmayız, yapılmasına da müsade etmeyiz ama hiç kimse, hiçbir dini inanca mensup üye burada ben Müslümanım, ben Hıristiyanım, ben Yahudiyim diyerek bastırıp çoğunlukmuş gibi davranarak kuralları hiçe sayarak dilediği gibi davranma özgürlüğüne sahip değildir.

Sebebi kullanım sözleşmemizdeki şu maddedir:

• Forumumuz kendine özgü kuralları olan, sınırsız özgürlük vaat etmeyen, akla her gelenin söylenmesinin ve isteyenin dilediği gibi davranmasının söz konusu olmadığı bir ortamdır. Üyeler buraya kendi özgür iradeleriyle geldiklerine göre forum kurallarına uymak durumundadırlar. O yüzden bu çerçeve dahilinde hareket etmeyi kabul eden üyelerimize saygılarımızı, sevgilerimizi sunuyoruz. Aksini düşünenlere de elimizden yolunuz açık olsun demekten başka bir şey gelmemektedir. Forumumuz belirlenmiş olan kurallara uymayı reddeden kullanıcılara hizmet vermek zorunda değildir.
Sitenin bütün üyeleri eşittir, ırkı, dini, etnik kökeni, kültürü, eğitimi, statüsü önemli değildir, hepsi kadın olduğu için bu çatı altında toplanmış bizim aile bireylerimiz olarak gördüğümüz insanlardır, bu sebeple hem herkesin dini inancına saygının korunması, hem inançları nedeniyle kimse ayrıştırılmasın, ötekileştirilmesin diye dini içerik yasaktır, bu kuralların tartışmaya açık olmadığı yine kullanım sözleşmesinde yazmaktadır.

Hanımlar,
konuyu dağıttığım ve topikte yaşanan nahoş durum için hepinizden özür diliyorum.

Son düzenleme:
Asla seninle birlikte olmamamız mümkün değil dedi zaten ne olursa olsun istemiyor ben kaldım ortada
Ortada veya kenarda kaldığın bir durum yok.Dunyaya bu adamla gelmedin bu adamsiz da zaten varolabilirsin.Bir tatile cik,kendine vakit ayır zihnin de toparlansin derim.

Bu adam 2 senedir sevgiliniz değil mi zaten?
"Devam edecek miyiz" sorusunu ne amaçla sordunuz? Bu soru evliliğe gönderme yapan bir soru değil çünkü.
Sanki sevgili değildiniz de birlikte olduktan sonra aranızdaki durum ilişkiye döner diye ummuşsunuz gibi geldi bana.
"Biz şimdi ne olacağız, ne yapacağız" dese anlarım ama "devam edecek miyiz" demek çok anlamsız.
Adamın böyle bir soruya sinirlenmesi değil şaşırması gerekirdi bence. Onun tepkisi de anlamsız.
Konuda anlatılmayan bir şeyler var gibi.
Konu sahibinin sevgilim dedigi şahıs belki de sevgilisi degil ve konu sahibini istemiyor. Bana mecbur kalsin istesin diye bunu yaşamis gibi geldi bana genç kızımız.

Bu konular havada kalmış :işsiz:

Ama o kadar kesin konuştu ki dünya yıkılsa yine de bir araya geleceğim seninle dedi suçum neydi anlamıyorum.Ben hariç birinin onunla konuşması ikna eder mi?
Yorumlara yazdigin butun cevaplardan anladigim şu . Vazgeçmeyeceksin degil mi , sorun ettigin su durumla nasil yaşayacagini söyleyenleri duymuyorsun . Yol gösterin derken istedigin yol ona nasil gidebilirim? Senin disinda baskasinin konusmasi ise yarar mi bilemem .

Ha yaradi diyelim senle güle oynaya evlenmeyecek zorla evlenecek evlense de . Sonradan sever alışır diyorsaniz onlar ancak filmlerde oluyor gercek dünya da sevmiyorlar mutlu etmiyorlar ve eziyet ediyorlar.

Sen ne istiyorsun tam olarak bunu oturup bir düşün.

Ortada kaldım diye düşünmeyin bence.Ben kendi fikrimi söyleyeyim bu konuda,iki sevgilinin kendi rızasıyla ilişki yaşaması hele kız tarafı için ilkse,evlenecekler demek değildir.Buradaki birçok hanımda söylemiş size.Kaldı ki her kadın ilk ilişki yaşadığı erkekle evlenmiyor.Evlenenlerde bence ilişki yaşadılar diye değil birbirlerini sevip bi hayatı paylaşmak istedikleri için evleniyorlar.Siz dönmesi için araya başkalarını sokarsanız bu olay hiç ummayacağınız bi şekilde büyür ve yayılır.Ona mecbur değilsiniz.Zorla güzellik olmaz ki.Böyle bi olay yaşadınız diye evde kalacak ya da kötü ilan edilecek değilsiniz.İlerde sizi gerçekten sevip sayan değer veren biri girince hayatınıza daha iyi anlayacaksınız.

ondan sana hayır gelmez. geri gelmemesi için dua et. önüne bak. hiç bir şey kaybetmedin. evet kötü bir deneyim olmuş olabilir ama sen değerlisin bekaretin sen kadar değerli değil unutma. her şey yaşanır gider önemli olan sensin. kafandakileri at ben napcam bundan sonra bana ne olacak diye düşünme. yaşayacaksın hem de artık doğru erkeği seçebilecek kadar olgun olacaksın. ama onunla olmicaksın olmamalısın

2 seneden beri çok güzel giden bir ilişkim vardı.Benimle her şekilde ilgileniyor ve seviyordu ta ki yakınlaşmamıza dek.Ailevi sıkıntılarım vardı ve dayanamayıp evine gittim.Yalnızdı alkol aldığım için farkında olmadan fazla yakınlaştık ve benimle birlikte oldu bakireliğim gitti.Olaydan sonra bana soğuk davrandı ve ayrılmak istedi.Barışmak istedim olmadı.Olaydan sonra çok pişman oldum.Benden artık hoşlanmadığını ve asla birlikte olmamızın mümkün olmadığını söyledi. bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim?

Sanırım bunun büyük bi sorumluluk olduğunu düşünüyor artık sanki seninke birlikte olmak hatta evlenmek zorundaymış gibi. Kendini kötü hissetmiş olabilir.

Ama bence bu insan barışsa bile siz barışmayın. Sonuçta sizin için daha sarsıcı bi şey bu zamanlarda ona sevgisine ihtiyaç duyuyor olmalısınız bunu düşünmüyor sizi düşünmüyor üstüne terk ediyor.

Takınmanız gereken tavır üste çıkmak onu asla görmek istemediğiniizi söyleyin ve uzaklaşın düşünsün sonuçta tek gecelik bi ilişki değil 2 sene diyorsunuz siizi seviyordu.
Bu arada yaşlar kaç?

Bu saatten sonra donmeyebilir bazı erkekler bu tarz konularda hassas birliktelik sonrası görmek istemiyodur, neticede evli degilsiniz cazip kılınmıyodur ugrasmayın derim boşa kürek cekmek

peşinden koşma artık aklını kullan ve kendını kımseye kullandırma. Artık tıp ilerledi. Eskisi gibi önem veren pek kalmadı aslında ama ailen değilse bile evleneceğin kişi tutucu biri olabilir. Dedğim gibi tip ilerledi. bi işe başlasıgında ilk işin diktirmek olsun.
ne kadar igrenc bir bakis acisi böyle oglunuz varmi sizin peki bir kiz onu böyle kandirsa hosunuza girdermi diktirince geri bakiremi oluyor bumu sizin hayatiniz git yat kalk diktir aman biri gelir biri gider bumu ilerde evlenecegi adama aciklar kabul ederse eder ama en azinda günahsiz bir insani böyle aptal yerine koymak kandirmak heleki sahtekar olmak gercekten berbat bise herkes hata yapar hatayi hata temizlemez

Iliski yasayip sonra sizi silen adamla neden barismak istiyorsunuz derdi oymus istedigi olmus gercek yuzunu gormussun halada israrla barismakmi istiyorsun. Neden kendini bukadar degersiz gorup seni kullanan adamla barismak istiyorsunnn biraz gurur lutfen ya

X