Benimle barışır mı? Lütfen yardımcı olun

Yahu bekâretin gitti diye yalvaran kızlarla bekaretini verdi kullandım atayım diyen erkekler kaldımı ya..şimdiki kızlar sevişmeden almıyor erkeklerini erkeklerde kız sevişebiliyorsa rahatsa bırakmıyor peşlerini ha niyetleri evlilik olmasa da bırakmıyorlar siz hangi türk filminden kaldınız siz ikiniz ya..

Olaya herkes rahat olun, yaptınız bitti, unutun açısıyla yaklaşmış ama ben bu açıdan bakamayacagım ya da kültürel açıdan da bakamayacagım çünkü ben Müslüman kimliğini taşıyorsam ve Allaha inancım var ise bu denli bir haramı işlemiş birine bu tarz teselliler veremem çünkü gerçekten agır birşey bu yaptığınız çünkü Kuranda apaçık yazan ve haram diyen birşeyi herkesin kendi tercihi aman unut gitsin diyerek normalleştiremem evet herkes hata yapabilir bu konuşmaları yapıp gidip ardından ben de böyle hatalara düşebilirim kimsenin garantisi yok ama "Hata edenlerin en hayırlısı tevbe edenlerdir." der Efendimiz Sallallâhu Aleyhi vesellem ve kimseye hesap vermek zorunda degiliz yalnızca Allaha hesap vermek zorundayız onu düşünün. Hesap günü geldiginde burda yazan hiçkimse yanınızda olmayacak unutmayın. O sevgili kişisinden hayır gelmeyecek gibi görünüyor . Allah yardımcınız olsun.
-dini yorum yasak
-herkes aynı dine mensup olmak zorunda değil.
-ahirette başkasının hesabını siz ödemeyeceğinize göre insanların kiminle birlikte olduğu,kiminle takıldığı sizi pek ilgilendirmez. Size zararı dokunmadığı sürece başkasının hayatına nokta dahi olsa yorum bile yapamaz,ağzınızı açamazsınız. 21. Yüzyıldayız,yıl olmuş 2019 artık çıkın lütfen bu tarz zihniyetlerden herkesin yaptığı kendine. İsteyen evlenmeden yapar isteyen evlendikten sonra. Sizin eşinize,size,çoluk çocuğunuza zarar vermediği sürece sizi ne ilgilendirir?

Çok güzel bir söz vardır bilir misiniz? "Her koyun kendi bacağından asılır."

Anladığım kadarıyla konu sahibi zaten planlı gitmişsin.yani sen bu adamı evlenmek zorunda bırakmak için yapmışsın bu işi bence...halen annesi mi konuşsa demişsin, yani evlilik için. Adam da bunu anlamış ve senden kaçıyor. Dürüst olayım, kim olsa kaçar senin gibi tiplerden. Yapışıp her türlü yolu mübah görenlerdensin galiba

X