- 19 Mart 2019
- 319
- 275
- Konu Sahibi Denizdengelenmelek
Yolu bilmem de manzara sıkıntılı... Kafanizi farkli yone cevirin bence...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynisi benim akrabamın başına gelmişti. Ama çocuk madde kullanıyordu o yüzden dünya umrunda olmuyordu. Madde falan kullanıyor mu? Bir de yanlış anlamayin siz gerçekten bakire miydiniz? Kani görmedi de bakire olmadiginizi düşünüp ayrildi mi diye düşündüm şuan. 2 sene sonra bir erkek iliskiden sonra niye bırakır diye düşününce bu sorular geliyor aklıma. Normalde bunu erkek kullanır yani ama birden bire aski sevgisi bitiyor adam ayrılalım diyor bence onu tedirgin eden bi aksilik var.Olay olduktan sonra ne yapacağız dedim ayrılalım dedi ben de kızdım ondan sonra tartıştık tamamen kesmek istedi bana akıl verin ne yapayım alahaşkına
Benimle resmi bir ilişki olmadan birlikte olan kadın baskasiylada olabilir çok rahat diyordur
Helal olsun bacım yüreğine sağlıkOlaya herkes rahat olun, yaptınız bitti, unutun açısıyla yaklaşmış ama ben bu açıdan bakamayacagım ya da kültürel açıdan da bakamayacagım çünkü ben Müslüman kimliğini taşıyorsam ve Allaha inancım var ise bu denli bir haramı işlemiş birine bu tarz teselliler veremem çünkü gerçekten agır birşey bu yaptığınız çünkü Kuranda apaçık yazan ve haram diyen birşeyi herkesin kendi tercihi aman unut gitsin diyerek normalleştiremem evet herkes hata yapabilir bu konuşmaları yapıp gidip ardından ben de böyle hatalara düşebilirim kimsenin garantisi yok ama "Hata edenlerin en hayırlısı tevbe edenlerdir." der Efendimiz Sallallâhu Aleyhi vesellem ve kimseye hesap vermek zorunda degiliz yalnızca Allaha hesap vermek zorundayız onu düşünün. Hesap günü geldiginde burda yazan hiçkimse yanınızda olmayacak unutmayın. O sevgili kişisinden hayır gelmeyecek gibi görünüyor . Allah yardımcınız olsun.
ne için endişelendiğini anlamadım kendin için mi onu kaybettiğin için mi...bence kendin için endişelenmelisin2 seneden beri çok güzel giden bir ilişkim vardı.Benimle her şekilde ilgileniyor ve seviyordu ta ki yakınlaşmamıza dek.Ailevi sıkıntılarım vardı ve dayanamayıp evine gittim.Yalnızdı alkol aldığım için farkında olmadan fazla yakınlaştık ve benimle birlikte oldu bakireliğim gitti.Olaydan sonra bana soğuk davrandı ve ayrılmak istedi.Barışmak istedim olmadı.Olaydan sonra çok pişman oldum.Benden artık hoşlanmadığını ve asla birlikte olmamızın mümkün olmadığını söyledi. bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim?
Neden evlenmekte haklısın onu anlamadım. Madem boyle tabuların var yapmayacaksın. Sonuçta iki kişi gönül rızası ile birlikte oluyor. O zevk aldı sende aldın ama kendini mağdur gibi gösteriyorsun. Ten uyumu hissetmemiş.Dolayısıyla insan cibsel olarak çekici gelmeyen biriyle evlenmek istemez. İnsan zaten sırf sevmiştim diyede evlenmez. Ben erkek arkadaşını haklı buldum. Onun tabuları yokmuş yapmış senin varsa veya ailenin varsa yapmayacaksın. Sana göre yaşamak zorunda degil. Sözde vermemiş tecavüz de etmemiş o zaman kızardım kötü konuşurdum ama burda öyle seni mağdur eden bişey yapmamış.Ben ona devam edecek miyiz dedim.Bilmiyorum dedi o zaman ne yapacağız diyince yanlış mı anladı anlamıyorum. Bunu yaptık madem ciddi olsun istedim. Evlenelim diye daha da tartıştık. Annesine anlatsam mı sizce?Evlenmeyi istemekte haklı değil miyim? Ten uyumu olmadı dedi ama ben bakireydim zaten dedim. Manasız şekilde kavga edip ayrıldık
senin ayrilip küsmen gerekirken ona noluyo ciddi deilmis demmekki niyeti igenc herif2 seneden beri çok güzel giden bir ilişkim vardı.Benimle her şekilde ilgileniyor ve seviyordu ta ki yakınlaşmamıza dek.Ailevi sıkıntılarım vardı ve dayanamayıp evine gittim.Yalnızdı alkol aldığım için farkında olmadan fazla yakınlaştık ve benimle birlikte oldu bakireliğim gitti.Olaydan sonra bana soğuk davrandı ve ayrılmak istedi.Barışmak istedim olmadı.Olaydan sonra çok pişman oldum.Benden artık hoşlanmadığını ve asla birlikte olmamızın mümkün olmadığını söyledi. bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim?
2 seneden beri çok güzel giden bir ilişkim vardı.Benimle her şekilde ilgileniyor ve seviyordu ta ki yakınlaşmamıza dek.Ailevi sıkıntılarım vardı ve dayanamayıp evine gittim.Yalnızdı alkol aldığım için farkında olmadan fazla yakınlaştık ve benimle birlikte oldu bakireliğim gitti.Olaydan sonra bana soğuk davrandı ve ayrılmak istedi.Barışmak istedim olmadı.Olaydan sonra çok pişman oldum.Benden artık hoşlanmadığını ve asla birlikte olmamızın mümkün olmadığını söyledi. bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim?
Ahh ahhh birazdan damlarlar cahil diye zaten atmışlar beğenmedim butonunu. Neyse onlar begenmesin biz kendi dogrumuzu diyelimOlaya herkes rahat olun, yaptınız bitti, unutun açısıyla yaklaşmış ama ben bu açıdan bakamayacagım ya da kültürel açıdan da bakamayacagım çünkü ben Müslüman kimliğini taşıyorsam ve Allaha inancım var ise bu denli bir haramı işlemiş birine bu tarz teselliler veremem çünkü gerçekten agır birşey bu yaptığınız çünkü Kuranda apaçık yazan ve haram diyen birşeyi herkesin kendi tercihi aman unut gitsin diyerek normalleştiremem evet herkes hata yapabilir bu konuşmaları yapıp gidip ardından ben de böyle hatalara düşebilirim kimsenin garantisi yok ama "Hata edenlerin en hayırlısı tevbe edenlerdir." der Efendimiz Sallallâhu Aleyhi vesellem ve kimseye hesap vermek zorunda degiliz yalnızca Allaha hesap vermek zorundayız onu düşünün. Hesap günü geldiginde burda yazan hiçkimse yanınızda olmayacak unutmayın. O sevgili kişisinden hayır gelmeyecek gibi görünüyor . Allah yardımcınız olsun.
Nasıl bir bakış midem bulandı igreniyorum bu bakıştan bari evlenene kadar yaptirmasin ne olur olmaz da deseydinizpeşinden koşma artık aklını kullan ve kendını kımseye kullandırma. Artık tıp ilerledi. Eskisi gibi önem veren pek kalmadı aslında ama ailen değilse bile evleneceğin kişi tutucu biri olabilir. Dedğim gibi tip ilerledi. bi işe başlasıgında ilk işin diktirmek olsun.
Olaya herkes rahat olun, yaptınız bitti, unutun açısıyla yaklaşmış ama ben bu açıdan bakamayacagım ya da kültürel açıdan da bakamayacagım çünkü ben Müslüman kimliğini taşıyorsam ve Allaha inancım var ise bu denli bir haramı işlemiş birine bu tarz teselliler veremem çünkü gerçekten agır birşey bu yaptığınız çünkü Kuranda apaçık yazan ve haram diyen birşeyi herkesin kendi tercihi aman unut gitsin diyerek normalleştiremem evet herkes hata yapabilir bu konuşmaları yapıp gidip ardından ben de böyle hatalara düşebilirim kimsenin garantisi yok ama "Hata edenlerin en hayırlısı tevbe edenlerdir." der Efendimiz Sallallâhu Aleyhi vesellem ve kimseye hesap vermek zorunda degiliz yalnızca Allaha hesap vermek zorundayız onu düşünün. Hesap günü geldiginde burda yazan hiçkimse yanınızda olmayacak unutmayın. O sevgili kişisinden hayır gelmeyecek gibi görünüyor . Allah yardımcınız olsun.
arkadaşım tabikide yapmasaydı. artık yapmış. yapmasaydın demek şuan ona çözüm mü ki?aklını kullansın bırdaha kımseye kullandırmasın işte. illada bu bekaret olayı çok önem veriyorsa diye fikir verdim. herkesın fikri aynı olacak diye bısey yok. benım böyle. senın öyle.Nasıl bir bakış midem bulandı igreniyorum bu bakıştan bari evlenene kadar yaptirmasin ne olur olmaz da deseydiniz
O zaman o adamlarla evlenmesin. İnsanlari kandırmak ne yaaa!!! O adamla yuva kuracan yuva bir yalan uzerine. Seven boylede sever, azıcık dunya zevki icin ahireti satiyorsunuz.arkadaşım tabikide yapmasaydı. artık yapmış. yapmasaydın demek şuan ona çözüm mü ki?aklını kullansın bırdaha kımseye kullandırmasın işte. illada bu bekaret olayı çok önem veriyorsa diye fikir verdim. herkesın fikri aynı olacak diye bısey yok. benım böyle. senın öyle.
Vaaz??? Cok saygisizsiniz!! Burada diktir diyenler varsa bu fikirde olur!Git başka yerde vaaz ver, hadi