Benimle barışır mı? Lütfen yardımcı olun

Git başka yerde vaaz ver, hadi
Senin emrine göre çalışsaydım emin ol burada olmazdım çok şükür ki senin gibi kafa yapısındaki insanlar yok çevremde de sizin gibi kafa yapısı bozulmuş ve saygısız insanlarla muhatap olmuyorum. Kurandan örnek vermemden rahatsız olan zihniyetle işim olmaz ama belki bilemezsin diye yazıyorum bir MÜSLÜMAN olarak uyarmak benim görevim o nedenle seni veya başkasını ilgilendirmez bu durum. Ben Allaha karşı üzerimdeki sorumluluğu eda ettim sadece. Anladık Müslüman degilsiniz en azından saygıyı ögrenin ama nerdeew

Müslüman dışı akil verenler el ustunde, islami bilgi verenler alaşağı ve hakaret. Neresi özgürlük??? 90lar kafalari

o seninle birlikte oldu sen olmadın yani? sen de birlikte olsaydın bakireliğin gitmezdi işte, yazık olmuş.

Ben emretmiyorum, forum kuralları diyor. Önce barındığımız ortamın kurallarını bilelim.

Ek olarak sen kendi içini kendi inançlarına göre rahatlatacaksın diye başka inançtaki, görüşteki insanların kalplerini ezecek laflarla ruhlarını darlayamazsın burada toplum baskısı yapamazsın, yaparsan da boyun eğmezler. Sırf senin için rahat edecek diye konu sahibini de üzemezsin. Acımasızlıktır bu. Empati yap yazmadan önce.

Ben emretmiyorum, forum kuralları diyor. Önce barındığımız ortamın kurallarını bilelim.

Ek olarak sen kendi içini kendi inançlarına göre rahatlatacaksın diye başka inançtaki, görüşteki insanların kalplerini ezecek laflarla ruhlarını darlayamazsın burada toplum baskısı yapamazsın, yaparsan da boyun eğmezler. Sırf senin için rahat edecek diye konu sahibini de üzemezsin. Acımasızlıktır bu. Empati yap yazmadan önce.
[/QUOTE]
Öncelikle kulüp kurallarını az çok biliyorum ve farklı inanç sahiplerini barındırdıgını da biliyorum ama burda görüşümü kabullenemeyen kişi sizsiniz, herkese açık alandan babanızın eviymiş gibi git buradan diyen de sizsiniz. Madem herkes aynı görüşte fikirler beyan edecekse ne anlamı kalıyor bu kulübün. Konu sahibi paylaşımının başında dini içerikli çözüm istemiyorum deseydi emin olun saygılı olup yazmazdım. Kimseyi darlamadım inancım geregi tevbenin bir çıkış yolu oldugunu belirttim çünkü kalbinin ancak o zaman feraha erecegine inanıyorum. Elbette kafamdan uydurarak degil yine kurana göre konuşuyorum. Konu sahibi ister kabul eder ister etmez ona kalmış. Ama sizin yaptıgınız gerçekten hoş degil çünkü burda karşı oldugum ve beni darlayan onca görüş varken hiçbirine çık git, sen böylesin demedim, diyemem de zaten. Çünkü kimin ne olacagı belli olmuyor hayat büyük konuşmaya da gelmiyor.

Ornek demissiniz ama Kuran'in neresinden alinti yaptiginiz yok? Hangi sure, hangi ayet?
Zina, fuhuş filan demeyesiniz, cunku ortada evlilik yok, para alis verisi yok. Kuran'i tefsir etmek de oyle her babayigidin harci degildir. İlahiyat egitimi veren profesorler bile kelime kelime Kuran'i tartisiyorlar, anlasamiyorlar. Siz insanlari Musluman olanlar ve olmayanlar diye siniflandiriyorsunuz ve ondan sonra kafa kesenler dunyayi katliam alanina ceviriyor buna dayanarak. O kadar cahillik, o kadar yüzeysellik, o kadar ilkellik, tabii ki sonunda ahlaki/erdemliligi (ki bunlar bile goreceli ama ben ahlak derken sadece iyi bir insan olabilmekten bahsediyorum) insanlarin bacak aralarinda aratacaktir.

Bu anlattıklarınızla konu anlaşılır oldu. Adam birlikte olduğunuz için değil, bu birlikteliği ileri sürerek evliliğe zorladığınız için ayrılmış gibi görünüyor.

Sizin için evlilik öncesi ilişki bu anlamı taşıyorsa birlikte olmamalıydınız.

Son düzenleme:
Ben ayırmadan önce git vaazını başka yerde yap diyerek ayırdılar zaten yoksa gelip kimin görüşüne saygısızlık edip eleştirdim? . Ayrıca kuranın tartışılacak bir yeri yok zaten asırlar önce tefsiri yapılmış ve herşey ortada. Sizin dediginiz kafa kesme yada terörün islamla hiçbir şekilde alakası yok. Bunu yapanlar sadece kullananlar gerçek İslam evet hoşgörü dini aynı zamanda ben sadece kendime Müslüman olup susamam. Tekrar söylüyorum konu sahibi eger ki dini içerikli yorum istemiyorum deseydi emin olun yapmazdım yorumu. Bunu görevim bildim ve edep çerçevesinde yazdım herşeyi

Öncelikle kulüp kurallarını az çok biliyorum ve farklı inanç sahiplerini barındırdıgını da biliyorum ama burda görüşümü kabullenemeyen kişi sizsiniz, herkese açık alandan babanızın eviymiş gibi git buradan diyen de sizsiniz. Madem herkes aynı görüşte fikirler beyan edecekse ne anlamı kalıyor bu kulübün. Konu sahibi paylaşımının başında dini içerikli çözüm istemiyorum deseydi emin olun saygılı olup yazmazdım. Kimseyi darlamadım inancım geregi tevbenin bir çıkış yolu oldugunu belirttim çünkü kalbinin ancak o zaman feraha erecegine inanıyorum. Elbette kafamdan uydurarak degil yine kurana göre konuşuyorum. Konu sahibi ister kabul eder ister etmez ona kalmış. Ama sizin yaptıgınız gerçekten hoş degil çünkü burda karşı oldugum ve beni darlayan onca görüş varken hiçbirine çık git, sen böylesin demedim, diyemem de zaten. Çünkü kimin ne olacagı belli olmuyor hayat büyük konuşmaya da gelmiyor.
[/QUOTE]
Yettiniz artik herseyi Öncelikle kulüp kurallarını az çok biliyorum ve farklı inanç sahiplerini barındırdıgını da biliyorum ama burda görüşümü kabullenemeyen kişi sizsiniz, herkese açık alandan babanızın eviymiş gibi git buradan diyen de sizsiniz. Madem herkes aynı görüşte fikirler beyan edecekse ne anlamı kalıyor bu kulübün. Konu sahibi paylaşımının başında dini içerikli çözüm istemiyorum deseydi emin olun saygılı olup yazmazdım. Kimseyi darlamadım inancım geregi tevbenin bir çıkış yolu oldugunu belirttim çünkü kalbinin ancak o zaman feraha erecegine inanıyorum. Elbette kafamdan uydurarak degil yine kurana göre konuşuyorum. Konu sahibi ister kabul eder ister etmez ona kalmış. Ama sizin yaptıgınız gerçekten hoş degil çünkü burda karşı oldugum ve beni darlayan onca görüş varken hiçbirine çık git, sen böylesin demedim, diyemem de zaten. Çünkü kimin ne olacagı belli olmuyor hayat büyük konuşmaya da gelmiyor.
[/QUOTE]
Konu sahibi bana dini icerikte bilgiler yazin mi demis? Ayyy cok güldüm. Söz cambazligi yapmaya calisiyorsunuz kendinizce.
Kamplasmaya, kutuplasmaya, ayrimcilik yaratmaya HAYİR!!

Yettiniz artik herseyi
[/QUOTE]
Konu sahibi bana dini icerikte bilgiler yazin mi demis? Ayyy cok güldüm. Söz cambazligi yapmaya calisiyorsunuz kendinizce.
Kamplasmaya, kutuplasmaya, ayrimcilik yaratmaya HAYİR!!
[/QUOTE]
Önce lütfen Türkçeyi ögrenin de gelin ne yazdıgım iyice okuyun sonra da ayrımcılık neymiş ögrenin bi güzel yoksa sizin gibiler laf anlamaktan Aciz şekilde at gözlüğünü takmış gidiyor. Oh ne ala hayat işime gelen lafı cımbızlayayım :)

Son düzenleme:
Belki bilemezsiniz diye yazıyorum forumda dini içerik yasak.
Bkz forum kuralları:

1- Her türlü dini ve siyasi konu ve yorum yasaktır.

Herkes müslüman veya bir dine inanmak zorundaymış gibi alakasız yorumlar. Konu sahibine gelirse bence barışmasın seninle karakteri hiç düzgün değil bence. Kurtulduģun için sevinmelisin boyle birinden

Öyle miii millet çatır çatır siyaset sayfaları açıp dua bölümlerini nasıl açmış acaba merak ettim. Hayır komik olan ne biliyor musunuz sayfalar içinde konu sahibinin kadınlık gururunu kıracak hatta aşagılayacak laflar edilmiş ama gelip şurda "Allah kelamı" kullandım diye yazdıklarıma takılmışsınız madem yasak ise yöneticilere bildirin lütfen de banlasınlar. Belki içiniz sogur!

Siyaset ve dua bölümleri ayrı. Sırf bu içerikler için açılmış bölümler.
Benim alıntıladığım BDV kuralları.
Kuralları ben yazmadım ve ben uygulamıyorum. Bana atar yapmanıza gerek yok.
Ben sadece kuralı hatırlattım. Kuralla veya uygulamasıyla ilgili rahatsızlığınız varsa yöneticilere bildirebilirsiniz, benim herhangi bir vasfım yok, sakin olun :)
Siz nasıl ki bildiğiniz şeyleri söylemeden geçemiyorsunuz, ben de denk gelince söylemeden geçemedim.

Size atar yapmış gibi olmuşum ama genel bir yazıydı o bunu da belirteyim :) Kusura bakmayın.

Ben kızdım tartıştık iyice nasıl bırakırsın diye daha da kızdı üstüne.Rahat bırakmam gerekiyormuş. Benim suçummuş yapmasaydın dedi.
Yaw ilişki yaşamak karşılıklı olmuyor mu? Yapmasaydın derken?!?! O bişi yapmamış sanki. Tövbe estafirullah sanki adama tecavüz etmişsin gibi söylemiş.

Kızlik zari diktirme önerisi beni cok rahatsiz etti. Bu zarın olup olmamasinin, kadin cinayetlerine kadar gidebildiginin de farkindayim. Ama bu zari diktirmek, bir baska iyi niyetli erkegi kandirmak anlamina gelir. Gerci ataerkil herifler ve aileler sayesinde bekaretini kaybeden kadinlar bu kandirmacalara bas vurmak zorunda kaliyorlar.
İcinde bulundugu sartlara, diktirip diktirmeme kararini kadin verir. Ama bunun dupeduz bir kandirmaca olacagi gercegi degismez.
Sonucta bekaret zarina atfedilen toplumsal önemin ortadan tamamen kalkmasi, bu ikiyuzlu inancin tamamen silinmesi gerek. Bu da belki birkac kuşak sonra olur, belki.
Simdi ortaya bir baska cirkinlik cikiyor. Sozüm meclisten disari. Kızlik zarinin bu kadar onemli olmasi karsisinda, bu kez seks ihtiyacini karsilamak isteyen bazi hatunlar, anal tercih ediyorlar. Eee ne oldu simdi? Hangisi kız, hangisi dürüst, kandirilan, şeytani olan kimler aslinda?
Aslinda tüm ilgili taraflar kurban. Keşke bu kadar cahil ve ilkel olmasalardi.
Olmaz olsaydi bu bekaret inanci denen bela.
Yahu o zarin, karacigerden, mideden ne farki var. Trajikomik bir durum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…