Benimle barışır mı? Lütfen yardımcı olun

Olay olduktan sonra ne yapacağız dedim ayrılalım dedi ben de kızdım ondan sonra tartıştık tamamen kesmek istedi bana akıl verin ne yapayım alahaşkına
Aynisi benim akrabamın başına gelmişti. Ama çocuk madde kullanıyordu o yüzden dünya umrunda olmuyordu. Madde falan kullanıyor mu? Bir de yanlış anlamayin siz gerçekten bakire miydiniz? Kani görmedi de bakire olmadiginizi düşünüp ayrildi mi diye düşündüm şuan. 2 sene sonra bir erkek iliskiden sonra niye bırakır diye düşününce bu sorular geliyor aklıma. Normalde bunu erkek kullanır yani ama birden bire aski sevgisi bitiyor adam ayrılalım diyor bence onu tedirgin eden bi aksilik var.

Hamile kalmasan bari hadi bekaret gitti de ozaman be yapacan buda ne şerefsizmiş be kardeşim yok mu bunun ailesi ailesiyle konuş adam resmen yüz üstü bırakmış

Olaya herkes rahat olun, yaptınız bitti, unutun açısıyla yaklaşmış ama ben bu açıdan bakamayacagım ya da kültürel açıdan da bakamayacagım çünkü ben Müslüman kimliğini taşıyorsam ve Allaha inancım var ise bu denli bir haramı işlemiş birine bu tarz teselliler veremem çünkü gerçekten agır birşey bu yaptığınız çünkü Kuranda apaçık yazan ve haram diyen birşeyi herkesin kendi tercihi aman unut gitsin diyerek normalleştiremem evet herkes hata yapabilir bu konuşmaları yapıp gidip ardından ben de böyle hatalara düşebilirim kimsenin garantisi yok ama "Hata edenlerin en hayırlısı tevbe edenlerdir." der Efendimiz Sallallâhu Aleyhi vesellem ve kimseye hesap vermek zorunda degiliz yalnızca Allaha hesap vermek zorundayız onu düşünün. Hesap günü geldiginde burda yazan hiçkimse yanınızda olmayacak unutmayın. O sevgili kişisinden hayır gelmeyecek gibi görünüyor . Allah yardımcınız olsun.

Benimle resmi bir ilişki olmadan birlikte olan kadın baskasiylada olabilir çok rahat diyordur

aklımdan böyle düşünebileceği geçmişti. Malesef bu erkek, sevgilim olan kızla birlikte olayım ama evlendiğim kadın bakire olsun diyen mantıktaki erkeklerden.

Artık olan olmuş. Böyle zihniyetteki birini ben dönecek olsa bile hayatıma almazdım.

Emin olun her olayda yüzünüze söyler. Böyle adamların zihniyeti kirli.

Yolunuza bakın bence.

Ah kuzum daha 19 yaşındaymışsın çok başındasın herşeyin bide aileye tam hey heyli olunan dönemler bilirim.. bende öyleydim ama evlenince anliyosun ki arkanda ailenden başka hiç kimsen yok yeri geliyor esin bile el oğlu oluyor. Üzülme tovbe et olmuş bi kere bırak o karaktersizide sakın konuşma bidaha. Alkolden uzak dur buda sana bi ders olsun. Kimsenin evine gidilmez ateşle barut yan yana durmaz demişler okuluna eğitimine ver kendini bu olayı bırak hiç düşünme. Zamanı gelince Allah öyle bi insan çıkarır karşına bunu sorun yapmaz belkide.

Helal olsun bacım yüreğine sağlık

2 senelik ilişki olması tuhaf
sanki zaten ayrılmayı epeydir düşünüyormuş da bu anı beklemiş gibi
bir kez beraber olayım sonra bırakırım demek de nasıl bir mantıktır....kısacası adi herifin tekiymiş de neyse...

ne için endişelendiğini anlamadım kendin için mi onu kaybettiğin için mi...bence kendin için endişelenmelisin

Demekki gercekten iyi giden bir iliski degilmis, sevmiyormuşta. Yoksa iliski olduktan sonra seni birakmazdi. Ciddi de dusunmuyormus olan sana olmus. Kendini kotu hissetmen cok normal...

Neden evlenmekte haklısın onu anlamadım. Madem boyle tabuların var yapmayacaksın. Sonuçta iki kişi gönül rızası ile birlikte oluyor. O zevk aldı sende aldın ama kendini mağdur gibi gösteriyorsun. Ten uyumu hissetmemiş.Dolayısıyla insan cibsel olarak çekici gelmeyen biriyle evlenmek istemez. İnsan zaten sırf sevmiştim diyede evlenmez. Ben erkek arkadaşını haklı buldum. Onun tabuları yokmuş yapmış senin varsa veya ailenin varsa yapmayacaksın. Sana göre yaşamak zorunda degil. Sözde vermemiş tecavüz de etmemiş o zaman kızardım kötü konuşurdum ama burda öyle seni mağdur eden bişey yapmamış.

senin ayrilip küsmen gerekirken ona noluyo ciddi deilmis demmekki niyeti igenc herif

peşinden koşma artık aklını kullan ve kendını kımseye kullandırma. Artık tıp ilerledi. Eskisi gibi önem veren pek kalmadı aslında ama ailen değilse bile evleneceğin kişi tutucu biri olabilir. Dedğim gibi tip ilerledi. bi işe başlasıgında ilk işin diktirmek olsun.

Ahh ahhh birazdan damlarlar cahil diye zaten atmışlar beğenmedim butonunu. Neyse onlar begenmesin biz kendi dogrumuzu diyelim

Nasıl bir bakış midem bulandı igreniyorum bu bakıştan bari evlenene kadar yaptirmasin ne olur olmaz da deseydiniz

Git başka yerde vaaz ver, hadi

Nasıl bir bakış midem bulandı igreniyorum bu bakıştan bari evlenene kadar yaptirmasin ne olur olmaz da deseydiniz
arkadaşım tabikide yapmasaydı. artık yapmış. yapmasaydın demek şuan ona çözüm mü ki?aklını kullansın bırdaha kımseye kullandırmasın işte. illada bu bekaret olayı çok önem veriyorsa diye fikir verdim. herkesın fikri aynı olacak diye bısey yok. benım böyle. senın öyle.

O zaman o adamlarla evlenmesin. İnsanlari kandırmak ne yaaa!!! O adamla yuva kuracan yuva bir yalan uzerine. Seven boylede sever, azıcık dunya zevki icin ahireti satiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…