- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
-
- Konu Sahibi Denizdengelenmelek
Ben ona devam edecek miyiz dedim.Bilmiyorum dedi o zaman ne yapacağız diyince yanlış mı anladı anlamıyorum. Bunu yaptık madem ciddi olsun istedim. Evlenelim diye daha da tartıştık. Annesine anlatsam mı sizce?Evlenmeyi istemekte haklı değil miyim? Ten uyumu olmadı dedi ama ben bakireydim zaten dedim. Manasız şekilde kavga edip ayrıldık
“Madem yaptı sorumluluğu alması gerekmiyor mu” demişsiniz. “Yaptı” ne demek? Aynı şeyi siz de yaşadınız. O zaman sizin tabirinizle siz de madem yaptınız sorumluluğu almanız gerekmiyor mu?Neden madem yaptı sorumluluğunu alması gerekmiyor mu en azından annesi kızar aklı başına gelir ya da onunla konuşur ve evliliğe ikna eder ki zaten benden büyük 29 yaşında işinde gücünde biri
Bundan sonra uyanik ol her seni seviyorm diyene kosma amannn banane diyecmm ama yazikk g4ncligine2 seneden beri çok güzel giden bir ilişkim vardı.Benimle her şekilde ilgileniyor ve seviyordu ta ki yakınlaşmamıza dek.Ailevi sıkıntılarım vardı ve dayanamayıp evine gittim.Yalnızdı alkol aldığım için farkında olmadan fazla yakınlaştık ve benimle birlikte oldu bakireliğim gitti.Olaydan sonra bana soğuk davrandı ve ayrılmak istedi.Barışmak istedim olmadı.Olaydan sonra çok pişman oldum.Benden artık hoşlanmadığını ve asla birlikte olmamızın mümkün olmadığını söyledi. bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim?
Bu adam 2 senedir sevgiliniz değil mi zaten?
"Devam edecek miyiz" sorusunu ne amaçla sordunuz? Bu soru evliliğe gönderme yapan bir soru değil çünkü.
Sanki sevgili değildiniz de birlikte olduktan sonra aranızdaki durum ilişkiye döner diye ummuşsunuz gibi geldi bana.
Annesine de anlatmayın tabii ki. 29 yaşındaki adama ne diyecek sanıyorsunuz? O yaştaki adam baskıyla nikah masasına oturmaz.
Unutup önünüze bakacaksınız. Arkasında durabileceğiniz zamana kadar kimseyle yakınlaşmayın.
Bunu ben de denedim ama yapamıyorum çevremdeki insanlar unut hayatına devam et diyorlar nasıl yapabilirim kiBundan sonra uyanik ol her seni seviyorm diyene kosma amannn banane diyecmm ama yazikk g4ncligine
Aklini basina alarak bagzi insanlar karektet yoksunu. Ama sizde bunu istiyrek yapmissinz pisman olmaniz gereken tek sey yanlis insanlara sans vermeniz tabiki dunyanin donu degilll kafanizi baska seylwre vrrinnn ise girin okuyun ne bileyim kursa gidin bunun ilaci bundafrBunu ben de denedim ama yapamıyorum çevremdeki insanlar unut hayatına devam et diyorlar nasıl yapabilirim ki
“Madem yaptı sorumluluğu alması gerekmiyor mu” demişsiniz. “Yaptı” ne demek? Aynı şeyi siz de yaşadınız. O zaman sizin tabirinizle siz de madem yaptınız sorumluluğu almanız gerekmiyor mu?
Sevişirken hiç mi aklınıza gelmedi şimdi ya da gelecekte bu şekilde sonuçlanabileceği? Amacım sizi üzmek değil ama sanki birlikte olurken, ipler bende olacak ve evleneceğiz sandınız ve akışına bıraktınız gibi geldi.Seviştikten hemen sonra bu düşünceyle karşısına çıktıysanız korkup geri çekilmiş olabilir. 2 yıllık ilişkide neredeyse hiçbir erkek bu hareketi yapmaz.
Okuyor musun çalışıyor musun şehirli mi kasabalı mısın bilmiyorum ama bekaret önemsiz yeaa diyemem. Diyemem çünkü küçüklükten beri kodlanan bir düşünce bu toplumumuzda. Önemli olan kendini değerli görmen ve değerli kılman. Dünyanın sonu değil.
Erkek arkadaşınla yaşadığınız bu sorunun kaynağını kendi ısrarlarına ve evliliğe-hayata hazır bir birey olmamana bağlıyorsan onunla sakince konuş. Karşılıklı olarak sevginiz bağlılığınız devam etsin istiyorsanız cinselliği işin içine sokmak istemediğini söyle. Bunun senin için ağır bir yük olduğunu hazır olana kadar bir daha birlikte olmak istemediğini ancak görüşmek istediğini anlat. Neden konuş diyorum çünkü ayrılmaya sebep yok gerçekten. Sen de nedenlerini dinle ve sindir. Ayrılık olacaksa da nasıl bir adam olduğunu bir kez daha duy. Daha 19 yaşındaymışsın evlilik kolay birşey mi? Erkek arkadaşın da seni evliliğe hazır görmüyor olamaz mı? Belki meslek sahibi olmanı istiyordur olamaz mı?
Ben iyi polisçilik yaptım sana. Aranızda yaşanan kavgayı daha ayrıntılı yazardan daha doğru yorumlar alırsın.
Ne yalan söyleyeyim, ben de sizin gibi düşünüyorum çilek.yagmuru.
Sanki sevgili değildiniz de birlikte olduktan sonra aranızdaki durum ilişkiye döner diye ummuşsunuz gibi geldi bana.
Konu sahibinin sevgilim dedigi şahıs belki de sevgilisi degil ve konu sahibini istemiyor. Bana mecbur kalsin istesin diye bunu yaşamis gibi geldi bana genç kızımız."Biz şimdi ne olacağız, ne yapacağız" dese anlarım ama "devam edecek miyiz" demek çok anlamsız.
Adamın böyle bir soruya sinirlenmesi değil şaşırması gerekirdi bence. Onun tepkisi de anlamsız.
Konuda anlatılmayan bir şeyler var gibi.
Bak, bir soru sormuşsun, öneri istemişsin. Burada bir sürü insan, seni ve sorununu ciddiye alarak cevap vermişler, hele bir kısım yanıtlar var ki, senin için aslında o kadar değerli bilgiler, ikazlar, yol göstermeler içeriyor ki ! Ama belli ki, sen bunca emeği, verdiğimiz yanıtları pek kaale almıyorsun ya da alamıyorsun, idrak edemiyorsun. Eee o halde ne diye foruma soru sordun ki? Sana yazılanlar üzerine bir düşünüp, sen de açıklamalar yapsan, sorular sorsan iyi olmaz mıydı? Neden ablalarının tecrübelerinden yararlanmak istemiyorsun?Bunu ben de denedim ama yapamıyorum çevremdeki insanlar unut hayatına devam et diyorlar nasıl yapabilirim ki
Şerefsiz o zaman daha hala ne barışması?? Barışsanız devam edip zaten yedik bi halt diyecek. Sonra yine terk edecek.. bekaret olmadan yaşayamam diyosan da git diktir. Bilmiyorum tuhaf işlerBen kızdım tartıştık iyice nasıl bırakırsın diye daha da kızdı üstüne.Rahat bırakmam gerekiyormuş. Benim suçummuş yapmasaydın dedi.
Evlenmeyi istemekte kendinizde haklı olabilirsiniz ama böyle bir gereklilik yok, adamın böyle bir mecburiyeti yok.Ben ona devam edecek miyiz dedim.Bilmiyorum dedi o zaman ne yapacağız diyince yanlış mı anladı anlamıyorum. Bunu yaptık madem ciddi olsun istedim. Evlenelim diye daha da tartıştık. Annesine anlatsam mı sizce?Evlenmeyi istemekte haklı değil miyim? Ten uyumu olmadı dedi ama ben bakireydim zaten dedim. Manasız şekilde kavga edip ayrıldık
Konu sahibinin sevgilim dedigi şahıs belki de sevgilisi degil ve konu sahibini istemiyor. Bana mecbur kalsin istesin diye bunu yaşamis gibi geldi bana genç kızımız.
Başka sebep göremiyorum ben . Sadece cinsellik yaşamak istemistir karsi taraf , konu sahibi evlilik deyince kaçmiştir. Üzüldüm.Bana da öyle geldi. Sordum ama cevap vermedi.
Adam her yerden engellemiş bir de