Benimle barışır mı? Lütfen yardımcı olun

Size kızlık zarı esas görevi gibi şeylerden bahsetmeyeceğim. Zaten azıcık kültürlü olan insan bugüne kadar bunu araştırmıştır ve bunun hakkında yeterli bilgi birikimi vardır. Siz seviştiğiniz için kullanılmış olmuyorsunuz! Önce bunu idrak edin. Sevmek, sevilmek, sevişmek asla ayıp şeyler değil. Bilakis bu hayatı güzelleştiren en güzel öğeler bence.

Sizin hatanız seviştikten sonra “şimdi ne olacak” diye düşünmeniz. Ne olmasını bekliyorsunuz? Seviştiniz, zevk aldınız bitti. Normal hayatınıza devam edeceksiniz. Zaten ileriki zamanlarda evlilik olacaksa olur. Şu an lütfen ayıp bir şey yapmış gibi kendinize acımayın! İlerde yeniden seveceğiniz biri muhakkak çıkar karşınıza. Bu adama kendinizi asla mecbur hissetmeyin.

Bugünden sonra da hayatınıza kaldığı yerden devam edin. Güçlü durun ve o adam arasa bile telefonunu açmayın. Vakti gelince doğru kişi zaten sizi bulur. Aramızda hala kadınları aptalca bir zar parçasına göre değerlendirmeyen kültürlü erkekler var merak etmeyin.

İlk mesajınızda "benimle birlikte oldu" yazmanız bile cinsellik konusuna ne kadar uzak olduğunuzu göstermiyor mu?
Birlikte olduysanız beraber birlikte oldunuz.
Kelimelere takıldığımdan değil ama bariz ruh halinizi yansıtıyor.
O sizin bakireliğinizi aldı.
Siz kaybettiniz.
Siz böyle bakıyorsunuz olaya.

Keşke buna mahal vermeseydiniz.
Kendinden geçecek kadar alkol alınca kaçınılmaz son olmuş.
Yazık.
O hıyara da yazık olsun , 2 yıllık sevgilisini böyle birşeyin ardından bırakıyor.
Şimdi sizin yapmanız gereken o dönse bile kabul etmemek.
Çok aşığım yapamam, derseniz süründürmelisiniz.

Bu adamı artık boş ver ve yoluna bak ama kimse birşey dedimi bilmiyorum okumadım bütün yorumları insallah o kadar sarhoş olup kendinizden geçerken korunmuşsunuzdur yoksa daha da istemediğin şeyler gelebilir başına.

Şöyle yazmışsınız, çok dikkatimi çekti;
Bunu yaptık madem ciddi olsun istedim. Evlenelim diye daha da tartıştık.
-
Sadece ve sadece bekaretim gitti diye bu adamla evlenmek isterseniz, hayatınızın en büyük hatasını yaparsınız.
- Mecbur kaldığı için sizinle evlenmeyi kabul edecek bir adamdan hayır gelmez.
- Siz, bu adamla ilişkiye girmeden önce veya 2 senedir ilişki yaşamaktayken, bakire olduğunuzu, evlenmeden seks olamayacağını hiç belli etmediniz mi, söylemediniz mi? Bir erkekle, bir evde yanlız kalmanın, alkol almanın nereye varabileceğini (sekse varmayıp güzel güzel makul ölçüde alkolünüzü alıp, sadece sohbet edebilirdiniz, öyle değil mi?) hiç düşünemeyecek bir yaşta mısınız?
- Anladığım kadarıyla bir tecavüz yok, sizi kandırması yok, reşitsiniz, adam nedeni ne olursa olsun evlenmek istemiyor. Ne gerekçeyle annesine gideceksiniz ki? 29 yaşındaki bir adamın annesine gidip olanları anlatmanız, meselenin iyice ortalığa dökülmesi hiç doğru değil. Ayrıca diyelim ki, annesinin baskısıyla sizinle evlenmeyi isteksizce kabul etti. Eeee, sonra ne olacak? Yani sizin pembe hayallerinizde hep, sizi istemeyen bir adamla evlenerek bir ömür boyu, mutsuz olmak ve mutsuz etmek mi vardı? Bu arada diyelim ki çocuklarınız oldu. Zoraki gerçekleşmiş, karşılıklı sevgiye dayanmayan bir evlilik içinde doğan çocukların ne kadar mutsuz, sağlıksız ilişkiler yaşadığından haberiniz var mı? Düşündüğünüz tek şey bekaret mi? Evlilik, giden bekaretlerin kurtarılmasına mı yarar? Tek amaç bu mudur ?

Giden bekaret için ne yapılabilir? Yaptığınızın sorumluluğunu alarak kaldığınız yerden hayatınıza devam edersiniz. Evlilikten, erkeklerden beklentilerinizin neler olduğunu sağlıklı bir şekilde belirleyip, artık sadece beklentilerinizi karşılayabilecek erkekleri seçersiniz. Diğer türleri yanınıza bile yaklaştırmazsınız.

Ben ona devam edecek miyiz dedim.Bilmiyorum dedi o zaman ne yapacağız diyince yanlış mı anladı anlamıyorum. Bunu yaptık madem ciddi olsun istedim. Evlenelim diye daha da tartıştık. Annesine anlatsam mı sizce?Evlenmeyi istemekte haklı değil miyim? Ten uyumu olmadı dedi ama ben bakireydim zaten dedim. Manasız şekilde kavga edip ayrıldık

Bu adam 2 senedir sevgiliniz değil mi zaten?
"Devam edecek miyiz" sorusunu ne amaçla sordunuz? Bu soru evliliğe gönderme yapan bir soru değil çünkü.
Sanki sevgili değildiniz de birlikte olduktan sonra aranızdaki durum ilişkiye döner diye ummuşsunuz gibi geldi bana.

Annesine de anlatmayın tabii ki. 29 yaşındaki adama ne diyecek sanıyorsunuz? O yaştaki adam baskıyla nikah masasına oturmaz.

Unutup önünüze bakacaksınız. Arkasında durabileceğiniz zamana kadar kimseyle yakınlaşmayın.

Neden madem yaptı sorumluluğunu alması gerekmiyor mu en azından annesi kızar aklı başına gelir ya da onunla konuşur ve evliliğe ikna eder ki zaten benden büyük 29 yaşında işinde gücünde biri
“Madem yaptı sorumluluğu alması gerekmiyor mu” demişsiniz. “Yaptı” ne demek? Aynı şeyi siz de yaşadınız. O zaman sizin tabirinizle siz de madem yaptınız sorumluluğu almanız gerekmiyor mu?

Sevişirken hiç mi aklınıza gelmedi şimdi ya da gelecekte bu şekilde sonuçlanabileceği? Amacım sizi üzmek değil ama sanki birlikte olurken, ipler bende olacak ve evleneceğiz sandınız ve akışına bıraktınız gibi geldi.Seviştikten hemen sonra bu düşünceyle karşısına çıktıysanız korkup geri çekilmiş olabilir. 2 yıllık ilişkide neredeyse hiçbir erkek bu hareketi yapmaz.

Okuyor musun çalışıyor musun şehirli mi kasabalı mısın bilmiyorum ama bekaret önemsiz yeaa diyemem. Diyemem çünkü küçüklükten beri kodlanan bir düşünce bu toplumumuzda. Önemli olan kendini değerli görmen ve değerli kılman. Dünyanın sonu değil.

Erkek arkadaşınla yaşadığınız bu sorunun kaynağını kendi ısrarlarına ve evliliğe-hayata hazır bir birey olmamana bağlıyorsan onunla sakince konuş. Karşılıklı olarak sevginiz bağlılığınız devam etsin istiyorsanız cinselliği işin içine sokmak istemediğini söyle. Bunun senin için ağır bir yük olduğunu hazır olana kadar bir daha birlikte olmak istemediğini ancak görüşmek istediğini anlat. Neden konuş diyorum çünkü ayrılmaya sebep yok gerçekten. Sen de nedenlerini dinle ve sindir. Ayrılık olacaksa da nasıl bir adam olduğunu bir kez daha duy. Daha 19 yaşındaymışsın evlilik kolay birşey mi? Erkek arkadaşın da seni evliliğe hazır görmüyor olamaz mı? Belki meslek sahibi olmanı istiyordur olamaz mı?

Ben iyi polisçilik yaptım sana. Aranızda yaşanan kavgayı daha ayrıntılı yazardan daha doğru yorumlar alırsın.

2 seneden beri çok güzel giden bir ilişkim vardı.Benimle her şekilde ilgileniyor ve seviyordu ta ki yakınlaşmamıza dek.Ailevi sıkıntılarım vardı ve dayanamayıp evine gittim.Yalnızdı alkol aldığım için farkında olmadan fazla yakınlaştık ve benimle birlikte oldu bakireliğim gitti.Olaydan sonra bana soğuk davrandı ve ayrılmak istedi.Barışmak istedim olmadı.Olaydan sonra çok pişman oldum.Benden artık hoşlanmadığını ve asla birlikte olmamızın mümkün olmadığını söyledi. bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim?
Bundan sonra uyanik ol her seni seviyorm diyene kosma amannn banane diyecmm ama yazikk g4ncligine

Bu adam 2 senedir sevgiliniz değil mi zaten?
"Devam edecek miyiz" sorusunu ne amaçla sordunuz? Bu soru evliliğe gönderme yapan bir soru değil çünkü.
Sanki sevgili değildiniz de birlikte olduktan sonra aranızdaki durum ilişkiye döner diye ummuşsunuz gibi geldi bana.

Annesine de anlatmayın tabii ki. 29 yaşındaki adama ne diyecek sanıyorsunuz? O yaştaki adam baskıyla nikah masasına oturmaz.

Unutup önünüze bakacaksınız. Arkasında durabileceğiniz zamana kadar kimseyle yakınlaşmayın.

Ne yalan söyleyeyim, ben de sizin gibi düşünüyorum çilek.yagmuru.

Bunu ben de denedim ama yapamıyorum çevremdeki insanlar unut hayatına devam et diyorlar nasıl yapabilirim ki
Aklini basina alarak bagzi insanlar karektet yoksunu. Ama sizde bunu istiyrek yapmissinz pisman olmaniz gereken tek sey yanlis insanlara sans vermeniz tabiki dunyanin donu degilll kafanizi baska seylwre vrrinnn ise girin okuyun ne bileyim kursa gidin bunun ilaci bundafr

“Madem yaptı sorumluluğu alması gerekmiyor mu” demişsiniz. “Yaptı” ne demek? Aynı şeyi siz de yaşadınız. O zaman sizin tabirinizle siz de madem yaptınız sorumluluğu almanız gerekmiyor mu?

Sevişirken hiç mi aklınıza gelmedi şimdi ya da gelecekte bu şekilde sonuçlanabileceği? Amacım sizi üzmek değil ama sanki birlikte olurken, ipler bende olacak ve evleneceğiz sandınız ve akışına bıraktınız gibi geldi.Seviştikten hemen sonra bu düşünceyle karşısına çıktıysanız korkup geri çekilmiş olabilir. 2 yıllık ilişkide neredeyse hiçbir erkek bu hareketi yapmaz.

Okuyor musun çalışıyor musun şehirli mi kasabalı mısın bilmiyorum ama bekaret önemsiz yeaa diyemem. Diyemem çünkü küçüklükten beri kodlanan bir düşünce bu toplumumuzda. Önemli olan kendini değerli görmen ve değerli kılman. Dünyanın sonu değil.

Erkek arkadaşınla yaşadığınız bu sorunun kaynağını kendi ısrarlarına ve evliliğe-hayata hazır bir birey olmamana bağlıyorsan onunla sakince konuş. Karşılıklı olarak sevginiz bağlılığınız devam etsin istiyorsanız cinselliği işin içine sokmak istemediğini söyle. Bunun senin için ağır bir yük olduğunu hazır olana kadar bir daha birlikte olmak istemediğini ancak görüşmek istediğini anlat. Neden konuş diyorum çünkü ayrılmaya sebep yok gerçekten. Sen de nedenlerini dinle ve sindir. Ayrılık olacaksa da nasıl bir adam olduğunu bir kez daha duy. Daha 19 yaşındaymışsın evlilik kolay birşey mi? Erkek arkadaşın da seni evliliğe hazır görmüyor olamaz mı? Belki meslek sahibi olmanı istiyordur olamaz mı?

Ben iyi polisçilik yaptım sana. Aranızda yaşanan kavgayı daha ayrıntılı yazardan daha doğru yorumlar alırsın.

Ben üstüne gittikçe kaçtı.Savunmaya geçti.Hatta sosyal medyadan engelledi instagramdan neden engelledin ne alaka dedim hayatımdan çıkmanı istiyorum dedi. Bir arkadaşıma anlattım tamamen beni suçladı niye gittin yapmasaydın değerin kalmadı artık sana farklı gözle bakmıştır o yüzden terk etmiştir dedi.Oyle biri olmadığımı bile bile nasıl terk eder aklım almıyor.görüşmek istedim yeter artık bıktım senden çık hayatımdan diye bana bağırdı kızdı.Tek suçum oyle bir hata yapmaktı.Bana bizim ilişkimiz bitti terk ettim bile ben seni dedi şaşırdım.Annesi de sert biri kabulleneceğini zannetmiyorum bu durumu.

Ne yalan söyleyeyim, ben de sizin gibi düşünüyorum çilek.yagmuru.

"Biz şimdi ne olacağız, ne yapacağız" dese anlarım ama "devam edecek miyiz" demek çok anlamsız.
Adamın böyle bir soruya sinirlenmesi değil şaşırması gerekirdi bence. Onun tepkisi de anlamsız.
Konuda anlatılmayan bir şeyler var gibi.

"Biz şimdi ne olacağız, ne yapacağız" dese anlarım ama "devam edecek miyiz" demek çok anlamsız.
Adamın böyle bir soruya sinirlenmesi değil şaşırması gerekirdi bence. Onun tepkisi de anlamsız.
Konuda anlatılmayan bir şeyler var gibi.
Konu sahibinin sevgilim dedigi şahıs belki de sevgilisi degil ve konu sahibini istemiyor. Bana mecbur kalsin istesin diye bunu yaşamis gibi geldi bana genç kızımız.

Bunu ben de denedim ama yapamıyorum çevremdeki insanlar unut hayatına devam et diyorlar nasıl yapabilirim ki
Bak, bir soru sormuşsun, öneri istemişsin. Burada bir sürü insan, seni ve sorununu ciddiye alarak cevap vermişler, hele bir kısım yanıtlar var ki, senin için aslında o kadar değerli bilgiler, ikazlar, yol göstermeler içeriyor ki ! Ama belli ki, sen bunca emeği, verdiğimiz yanıtları pek kaale almıyorsun ya da alamıyorsun, idrak edemiyorsun. Eee o halde ne diye foruma soru sordun ki? Sana yazılanlar üzerine bir düşünüp, sen de açıklamalar yapsan, sorular sorsan iyi olmaz mıydı? Neden ablalarının tecrübelerinden yararlanmak istemiyorsun?

Yoksa buradaki herkesin sana, git o adamın yakasına yapış, git annesine anlat, kıyameti kopar demesini mi bekliyorsun?
Sağduyulu hiç bir yetişkin böyle bir cevap vermez.

O adam için, aman pis herif, boyu bosu devrilsin, gibi şeyler düşünemem, yazamam. Çünkü bir de onun cephesinden olan biteni, dinlemiş, okumuş, öğrenmiş olmam gerekirdi.

Dolayısıyla iki tarafı da dinleme imkanı olmayan böyle bir durumda söylenebilecek tek şey kalıyor bana göre; kendi başını da, başkalarının başını da yakma.

Ben kızdım tartıştık iyice nasıl bırakırsın diye daha da kızdı üstüne.Rahat bırakmam gerekiyormuş. Benim suçummuş yapmasaydın dedi.
Şerefsiz o zaman daha hala ne barışması?? Barışsanız devam edip zaten yedik bi halt diyecek. Sonra yine terk edecek.. bekaret olmadan yaşayamam diyosan da git diktir. Bilmiyorum tuhaf işler

Ben ona devam edecek miyiz dedim.Bilmiyorum dedi o zaman ne yapacağız diyince yanlış mı anladı anlamıyorum. Bunu yaptık madem ciddi olsun istedim. Evlenelim diye daha da tartıştık. Annesine anlatsam mı sizce?Evlenmeyi istemekte haklı değil miyim? Ten uyumu olmadı dedi ama ben bakireydim zaten dedim. Manasız şekilde kavga edip ayrıldık
Evlenmeyi istemekte kendinizde haklı olabilirsiniz ama böyle bir gereklilik yok, adamın böyle bir mecburiyeti yok.

Sizi "evlilik vaadiyle kandırdı" mı? Birlikte olduktan sonra evleneceğinizi mi konuştunuz? Ortada evliliğe giden bir yol mu vardı? Hayır. O zaman adamın evlenmek gibi bir sözü, vaadi yok size karşı. Siz kendi kafanızda oluşturduğunuz beklentilere adamı mecbur bırakamazsınız maalesef.

Eğer bekaret sizin için evlilikle sonuçlanması gereken bir şeyse o zaman kendinize hakim olmanız gerekiyordu.

Annesine anlatmanız son derece gereksiz. İki yetişkinsiniz ve ortak rızayla bir şey yapmışsınız. Çocuk gibi "benimle sevişti ama evlenmiyor" diye şikayet mi edeceksiniz? Annesi eğer normal bir kadınsa böyle bir durumda evlenmesi için zorlamaz, nahoş durumda kalırsınız.

Iyi de evli değilsin ayrılık riski daima var
Bence senden ayrıldıysa bırak peşini, değecek bi adam degil
O işi yaptığın için bu kadar pişman olacaksan yapmamalıydın ayrıca...

X