- 25 Aralık 2014
- 8.151
- 27.720
- Konu Sahibi Denizdengelenmelek
O barissa sen barisma ayrica.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adamın tüm derdi sizin tabirinizle "alacağını almak" olsa ilk kez birlikte olduktan sonra kızın cinsel organına beton dökülmedi ...almaya devam ediyor olabilirdi adam .Bence kizimizin anlatmadigi birşeyler var .Konusu bile "benimle barışır mi?" şeklinde ..oysa anlatılan hikayede bir küsme yokAlacagini aldi dusun bakalim doner mi.
Çok üzüntü verici, konu sahibi için...Benimle resmi bir ilişki olmadan birlikte olan kadın baskasiylada olabilir çok rahat diyordur
Ama ilk kez onunla olduğumu kafam yerinde olsa buna izin vermeyeceğimi defalarca söylememe rağmen anlamadı.Benimle resmi bir ilişki olmadan birlikte olan kadın baskasiylada olabilir çok rahat diyordur
Ama ilk kez onunla olduğumu kafam yerinde olsa buna izin vermeyeceğimi defalarca söylememe rağmen anlamadı.
Kınamak değil amacım ama madem bekaret önemli bir mevzu insan azcık dikkat eder.Alkol almakta kişiye göre değişiyor sanırım seviştiğinin farkına varamayacak kadar nasıl içiyosunuz bilemedim.2 seneden beri çok güzel giden bir ilişkim vardı.Benimle her şekilde ilgileniyor ve seviyordu ta ki yakınlaşmamıza dek.Ailevi sıkıntılarım vardı ve dayanamayıp evine gittim.Yalnızdı alkol aldığım için farkında olmadan fazla yakınlaştık ve benimle birlikte oldu bakireliğim gitti.Olaydan sonra bana soğuk davrandı ve ayrılmak istedi.Barışmak istedim olmadı.Olaydan sonra çok pişman oldum.Benden artık hoşlanmadığını ve asla birlikte olmamızın mümkün olmadığını söyledi. bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim?
Adamın tüm derdi sizin tabirinizle "alacağını almak" olsa ilk kez birlikte olduktan sonra kızın cinsel organına beton dökülmedi ...almaya devam ediyor olabilirdi adam .Bence kizimizin anlatmadigi birşeyler var .Konusu bile "benimle barışır mi?" şeklinde ..oysa anlatılan hikayede bir küsme yok
Anamnez dediği gibi bu olay biraz şaibeli konu sahibinin anlatmadığı birşeyler var gibiÇok üzüntü verici, konu sahibi için...
Sen onu sucladin mi ki?Ben kızdım tartıştık iyice nasıl bırakırsın diye daha da kızdı üstüne.Rahat bırakmam gerekiyormuş. Benim suçummuş yapmasaydın dedi.
Sen ona, buni bana neden yaptin diye hesap sorunca mi ayrıldı?Ben kızdım tartıştık iyice nasıl bırakırsın diye daha da kızdı üstüne.Rahat bırakmam gerekiyormuş. Benim suçummuş yapmasaydın dedi.
Olay olduktan sonra ne yapacağız dedim ayrılalım dedi ben de kızdım ondan sonra tartıştık tamamen kesmek istedi bana akıl verin ne yapayım alahaşkınaSen onu sucladin mi ki?
Olay olduktam sonra ne yapacağız dedim ayrılalım dedi ben de kızdım ondan sonra trtıştık tamamen kesmek istedş bana akıl verin ne yapayım alahaşkına
Ya bırak cehenneme kadar yolu var hatta siz rededinOlay olduktan sonra ne yapacağız dedim ayrılalım dedi ben de kızdım ondan sonra tartıştık tamamen kesmek istedi bana akıl verin ne yapayım alahaşkına
Yapmasaydin mi ? Sanki tek başına yaptın. Bir de bütün suç senin olmuş . Şunun agzinin ortasina vurup düşüresim var .Ben kızdım tartıştık iyice nasıl bırakırsın diye daha da kızdı üstüne.Rahat bırakmam gerekiyormuş. Benim suçummuş yapmasaydın dedi.
Olursa olur kendisi olmuyormuymuş. Burdaki bazı yorumlar insanı çileden çıkarır.Benimle resmi bir ilişki olmadan birlikte olan kadın baskasiylada olabilir çok rahat diyordur
Sanırım sen "bu yaz evlenelim aşkım " tarzında bir yanıt bekledin napicaz şimdi soruna karşılık ...cinsel birlikteliklerin hiçbirinde kimse kimseye borçlu değildir güzel arkadaşım.Karsilikli rizaniz ile birlikte olmuşsunuz ,ilişkiniz bu şekilde devam da edebilirdi ama senin bundan mutlu olmayacağını görmüş ve ayrılalım demiş ...bu konu senin için cidden tabu olsa erkek arkadasinla geceyi de gecirmezdin bence .Erkek arkadaşın barisirsa iliskinizin evlilik amacıyla olacağını da düşünme bence.Otur konuş çocukla oluyorsa oluyor ,olmuyorsa olmuyor ama bir suçlu da aramayın.Olay olduktam sonra ne yapacağız dedim ayrılalım dedi ben de kızdım ondan sonra trtıştık tamamen kesmek istedş bana akıl verin ne yapayım alahaşkına