Benimle barışır mı? Lütfen yardımcı olun

2 seneden beri çok güzel giden bir ilişkim vardı.Benimle her şekilde ilgileniyor ve seviyordu ta ki yakınlaşmamıza dek.Ailevi sıkıntılarım vardı ve dayanamayıp evine gittim.Yalnızdı alkol aldığım için farkında olmadan fazla yakınlaştık ve benimle birlikte oldu bakireliğim gitti.Olaydan sonra bana soğuk davrandı ve ayrılmak istedi.Barışmak istedim olmadı.Olaydan sonra çok pişman oldum.Benden artık hoşlanmadığını ve asla birlikte olmamızın mümkün olmadığını söyledi. bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim?
Anlatılmayan bir şeyler var konuda.
Seviştiniz ve bakire olmadığınız ya da bu konuda ilk tecrübeniz olmadığı ortaya çıkınca soğudu
Ya da siz ' bekaretimi bozdun evlenmeliyiz ' moduna geçince üstüne de ısrar edince kavga çıktı ve soğudu
Öyle ya da böyle üstelerseniz daha kötüye gider,
Sizi istemeyeni neden ısrarla istediğinizi anlamadım

Yaşınız kaç çok merak ettim gercekden. Çocukça ilişkilerde cinsellik yaşanınca sonucda böyle oluyor. Erkek arkadaşınız resmen geri vites yapmış çünkü sizin tepkinize karşılık korkmuş die düşünüyorum. Şu durumda umarım tek gecelik bir kazayla gebelik yaşamazsınız... sevgiliniz sizi istemezken birde çocugu isteyeceğini düşünmüyorum. He diyelim olmadı sevgiliniz dönmedi yapacak da çok bişiy yok rızanız olmasaydı böyle bir durum olmazdı. Her şey bakirelik den ibaret değil tabiki. Sevgiliniz ayrıca benle bunu yaşayan herkesle yaşar diyor sa kimbilir kendisi kimlerle neler yaşıyordur. Kişi kendinden bilirmiş.

2 sene uzun bir zaman ya hiç sevmemiş yada o ten uyumu olmamış aranızda
Daha önce hiç yakınlaştınız mı?

Siz 19 yaşındasınız o da muhtemelen yakın yaştadır. Çok gençsiniz. İlişki sonrası sorunuzu ve tavrınızı evlilik baskısı olarak algılamış, evlenmekten korkmuş ve topuklamış. Kullanmak istese ayrılmaz daha çok yakınlaşırdı. Yapılacak bişey yok hayatınıza devam edin.

Siz 19 yaşındasınız o da muhtemelen yakın yaştadır. Çok gençsiniz. İlişki sonrası sorunuzu ve tavrınızı evlilik baskısı olarak algılamış, evlenmekten korkmuş ve topuklamış. Kullanmak istese ayrılmaz daha çok yakınlaşırdı. Yapılacak bişey yok hayatınıza devam edin.

Ben ona devam edecek miyiz dedim.Bilmiyorum dedi o zaman ne yapacağız diyince yanlış mı anladı anlamıyorum. Bunu yaptık madem ciddi olsun istedim. Evlenelim diye daha da tartıştık. Annesine anlatsam mı sizce?Evlenmeyi istemekte haklı değil miyim? Ten uyumu olmadı dedi ama ben bakireydim zaten dedim. Manasız şekilde kavga edip ayrıldık

Ben ona devam edecek miyiz dedim.Bilmiyorum dedi o zaman ne yapacağız diyince yanlış mı anladı anlamıyorum. Bunu yaptık madem ciddi olsun istedim. Evlenelim diye daha da tartıştık. Annesine anlatsam mı sizce?
Bence anlatmayın.Kendi rızanızla olmuş bişey sonuçta ortada zorlama filan yok ki annesi ne yapacak?Döneceği varsada dönmez.

Ben ona devam edecek miyiz dedim.Bilmiyorum dedi o zaman ne yapacağız diyince yanlış mı anladı anlamıyorum. Bunu yaptık madem ciddi olsun istedim. Evlenelim diye daha da tartıştık. Annesine anlatsam mı sizce?Evlenmeyistemekte haklı değil miyim? Ten uyumu olmadı dedi ama ben bakireydim zaten dedim. Manasız çekilde kavga ddip ayrıldık

Annesine anlatıp zorla nikah masasına oturtsan bu adamla ne kadar mutlu olabileceğini düşünüyorsun? Ortalık böyle evlilik yapanlarla dolu.

Yaşlarınız küçükmüş. Bu yüzden erkek arkadaşınız, yaşadığınız birliktelikten sonra sizin tarafınızdan baskıya maruz kaldıysa ilişkiyi sürdürmek istememiş olabilir. Biriyle seviştiniz diye evlenmek zorunda değilsiniz. Bekaret de anlam yüklediğiniz kadar önemli bir şey değil.
Şu saatten sonra barışmak istiyorum ne yapmalıyım diye kendi kendinizi yiyip bitireceğinize, adam ayaklarınıza da kapansa dönüp yüzüne bakmamalısınız. Siz de isteyerek yaptınız bunu ve ne siz kimseyi suçlayabilirsiniz ne de kimse sizi suçlayabilir seviştiniz diye.
Aklınızı başınıza toplayıp önünüze bakın ve her seviştiğiniz adama evlilik gözüyle bakmayın. Eğer kafa yapınıza aykırıysa bu durum, o zaman asla böyle bir topa girmeyin.

Ben ona devam edecek miyiz dedim.Bilmiyorum dedi o zaman ne yapacağız diyince yanlış mı anladı anlamıyorum. Bunu yaptık madem ciddi olsun istedim. Evlenelim diye daha da tartıştık. Annesine anlatsam mı sizce?Evlenmeyi istemekte haklı değil miyim? Ten uyumu olmadı dedi ama ben bakireydim zaten dedim. Manasız şekilde kavga edip ayrıldık
Ay saçmalamayın lütfen. Çocuk musunuz annesine anlatsam mı diyorsunuz? İkiniz de reşitsiniz ve yaptıklarınız sizden başka kimseyi ilgilendirmez. Kendinizden daha da soğutmayın bence. Rezil olursunuz eğer adamla veya annesiyle herhangi bir iletişime geçerseniz. Sakın yapmayın öyle bir şey. Azıcık gururunuz olsun.

Ay saçmalamayın lütfen. Çocuk musunuz annesine anlatsam mı diyorsunuz? İkiniz de reşitsiniz ve yaptıklarınız sizden başka kimseyi ilgilendirmez. Kendinizden daha da soğutmayın bence. Rezil olursunuz eğer adamla veya annesiyle herhangi bir iletişime geçerseniz. Sakın yapmayın öyle bir şey. Azıcık gururunuz olsun.
Neden madem yaptı sorumluluğunu alması gerekmiyor mu en azından annesi kızar aklı başına gelir ya da onunla konuşur ve evliliğe ikna eder ki zaten benden büyük 29 yaşında işinde gücünde biri

Artık yapacak birşey yok üzülme canım. Dünyada tek erkek o değil, evlenmeden birliktelik yaşayan tek kadın da sen değilsin. Zorlama bundan sonra ille de o olacak diye, hakkında hayırlı değilmiş demek ki . Bu da sana bir tecrübe oldu, daha dikkatli atarsın adımlarını olur biter.

2 seneden beri çok güzel giden bir ilişkim vardı.Benimle her şekilde ilgileniyor ve seviyordu ta ki yakınlaşmamıza dek.Ailevi sıkıntılarım vardı ve dayanamayıp evine gittim.Yalnızdı alkol aldığım için farkında olmadan fazla yakınlaştık ve benimle birlikte oldu bakireliğim gitti.Olaydan sonra bana soğuk davrandı ve ayrılmak istedi.Barışmak istedim olmadı.Olaydan sonra çok pişman oldum.Benden artık hoşlanmadığını ve asla birlikte olmamızın mümkün olmadığını söyledi. bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim?
Madem birlikte olmanız mümkü değildi de, niye seninle birlikte oldu? Bunları gördükçe evlilikten soğuyorum.

Neden madem yaptı sorumluluğunu alması gerekmiyor mu en azından annesi kızar aklı başına gelir ya da onunla konuşur ve evliliğe ikna eder ki zaten benden büyük 29 yaşında işinde gücünde biri

Canim benim annesinin zorunla sizinle evlenicekse, hic evlenmemesi daha doğru degil mi ?

Hem bu adamla birlikte oldun diye dunyanin sonuda degil, hata yapmiş olabilirsin herşey insanlar icin, onemli olan dewamini getirmemek.

Demekki sizin verdiginiz degeri, fedakarligi size vermiyormuş. Bölesi icin uzulmek yerine kurtuldum diye sevin, tamam yasadigin sey kotu bir durum ama, nasil kotu bir insan oldugunu görmuş oldun.

Çok genç olduğunuz için sorumluluktan korkup kaçması bana normal geliyor. Doğrudan size olan sevgisiyle alakası yok, çocukluk ağır basmış. Sadece bekaret mevzusu nedeniyle evlenirseniz hata yapabilirsiniz. Annesine anlatmanızı tavsiye etmem sizi daha da üzme ve belki hakaret etme ihtimali olabilir. Zamana bırakın bu yaşta evliliği gerçekten düşünmeyin.

Düzenleme: 29 yaşında olduğunu sonradan gördüm😑

Son düzenleme:
Sanırım siz öyle sorunca evlenmeyi düşündüğünüzü hissetmiş ve ardına bakmadan koşa koşa gitmiş.ben bunu anladım bu meseleden.Bu kadar takmayın olmuş bitmış artık üzülmeye değmez ki üzülerek geçirdiğiniz gençliginize yazık.Ama artık onunla görüşmeye de çalışmayın dünyada ki tek erkek o değil anlasın

Yuh ya ! 2 sene nasıl olmuşta uçkuruna sahip çıkmış sana karşı ? Seni ona bağlayan bi zar’mış dönse ne olacak ?
Hiç ortada kaldım diye düşünme dönmesini isteme zaten öyle birinin.

X