- Konu Sahibi Denizdengelenmelek
Olursa olur kendisi olmuyormuymuş. Burdaki bazı yorumlar insanı çileden çıkarır.
Seni çileden çıkaran ne oldu kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olursa olur kendisi olmuyormuymuş. Burdaki bazı yorumlar insanı çileden çıkarır.
Anlatılmayan bir şeyler var konuda.2 seneden beri çok güzel giden bir ilişkim vardı.Benimle her şekilde ilgileniyor ve seviyordu ta ki yakınlaşmamıza dek.Ailevi sıkıntılarım vardı ve dayanamayıp evine gittim.Yalnızdı alkol aldığım için farkında olmadan fazla yakınlaştık ve benimle birlikte oldu bakireliğim gitti.Olaydan sonra bana soğuk davrandı ve ayrılmak istedi.Barışmak istedim olmadı.Olaydan sonra çok pişman oldum.Benden artık hoşlanmadığını ve asla birlikte olmamızın mümkün olmadığını söyledi. bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim?
Siz 19 yaşındasınız o da muhtemelen yakın yaştadır. Çok gençsiniz. İlişki sonrası sorunuzu ve tavrınızı evlilik baskısı olarak algılamış, evlenmekten korkmuş ve topuklamış. Kullanmak istese ayrılmaz daha çok yakınlaşırdı. Yapılacak bişey yok hayatınıza devam edin.
Bence anlatmayın.Kendi rızanızla olmuş bişey sonuçta ortada zorlama filan yok ki annesi ne yapacak?Döneceği varsada dönmez.Ben ona devam edecek miyiz dedim.Bilmiyorum dedi o zaman ne yapacağız diyince yanlış mı anladı anlamıyorum. Bunu yaptık madem ciddi olsun istedim. Evlenelim diye daha da tartıştık. Annesine anlatsam mı sizce?
Ben ona devam edecek miyiz dedim.Bilmiyorum dedi o zaman ne yapacağız diyince yanlış mı anladı anlamıyorum. Bunu yaptık madem ciddi olsun istedim. Evlenelim diye daha da tartıştık. Annesine anlatsam mı sizce?Evlenmeyistemekte haklı değil miyim? Ten uyumu olmadı dedi ama ben bakireydim zaten dedim. Manasız çekilde kavga ddip ayrıldık
Resmen mendil gibi atmış
Ay saçmalamayın lütfen. Çocuk musunuz annesine anlatsam mı diyorsunuz? İkiniz de reşitsiniz ve yaptıklarınız sizden başka kimseyi ilgilendirmez. Kendinizden daha da soğutmayın bence. Rezil olursunuz eğer adamla veya annesiyle herhangi bir iletişime geçerseniz. Sakın yapmayın öyle bir şey. Azıcık gururunuz olsun.Ben ona devam edecek miyiz dedim.Bilmiyorum dedi o zaman ne yapacağız diyince yanlış mı anladı anlamıyorum. Bunu yaptık madem ciddi olsun istedim. Evlenelim diye daha da tartıştık. Annesine anlatsam mı sizce?Evlenmeyi istemekte haklı değil miyim? Ten uyumu olmadı dedi ama ben bakireydim zaten dedim. Manasız şekilde kavga edip ayrıldık
Neden madem yaptı sorumluluğunu alması gerekmiyor mu en azından annesi kızar aklı başına gelir ya da onunla konuşur ve evliliğe ikna eder ki zaten benden büyük 29 yaşında işinde gücünde biriAy saçmalamayın lütfen. Çocuk musunuz annesine anlatsam mı diyorsunuz? İkiniz de reşitsiniz ve yaptıklarınız sizden başka kimseyi ilgilendirmez. Kendinizden daha da soğutmayın bence. Rezil olursunuz eğer adamla veya annesiyle herhangi bir iletişime geçerseniz. Sakın yapmayın öyle bir şey. Azıcık gururunuz olsun.
Resmen mendil gibi atmış
Akrabalık var mı?Alacagini aldi dusun bakalim doner mi.
Madem birlikte olmanız mümkü değildi de, niye seninle birlikte oldu? Bunları gördükçe evlilikten soğuyorum.2 seneden beri çok güzel giden bir ilişkim vardı.Benimle her şekilde ilgileniyor ve seviyordu ta ki yakınlaşmamıza dek.Ailevi sıkıntılarım vardı ve dayanamayıp evine gittim.Yalnızdı alkol aldığım için farkında olmadan fazla yakınlaştık ve benimle birlikte oldu bakireliğim gitti.Olaydan sonra bana soğuk davrandı ve ayrılmak istedi.Barışmak istedim olmadı.Olaydan sonra çok pişman oldum.Benden artık hoşlanmadığını ve asla birlikte olmamızın mümkün olmadığını söyledi. bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim?
Neden madem yaptı sorumluluğunu alması gerekmiyor mu en azından annesi kızar aklı başına gelir ya da onunla konuşur ve evliliğe ikna eder ki zaten benden büyük 29 yaşında işinde gücünde biri
Ben ona devam edecek miyiz dedim.Bilmiyorum dedi o zaman ne yapacağız diyince yanlış mı anladı anlamıyorum. Bunu yaptık madem ciddi olsun istedim. Evlenelim diye daha da tartıştık. Annesine anlatsam mı sizce?Evlenmeyi istemekte haklı değil miyim? Ten uyumu olmadı dedi ama ben bakireydim zaten dedim. Manasız şekilde kavga edip ayrıldık