Belli bir diyetin yok canım. Abur cuburu kesicem, dengeli beslenmeye çalışıcam. Bi diyete bağlı kalınca bozmak istiyorum o yüzden liste ıygulayamıyorum.
senin verecek kilon ne kadar canımİnşallah canım.
Dayanacak gücüm kalmamıştıSende tam son gun bozmuşsun ya az daha dayansaymışsın
dukan lahmacun güzel oluyor cnm bende biara denedim dukanı 3 gün atak yapmıştım iyi kilo verdiriyor ama sürekli protein almak acayip mide bulantısı yaptı bende özelliklede tavukk tiksindim resmenAma dukanın guzel yanı her seyi neredeyse yiyebiliyor olmak ve sınırsız.
Mesela ben şimdi tatlandırıcı aldım, yulaf kepeği aldım. Tariflerin oldugu bir blog var. Çeşit çeşit tatlılar, kekler, poğaçalar yapıp yiyebiliyorsun. Üstelik yediğin halde kilo vermeye de devam ediyorsun.
İstediğin saatte de yiyorsun.
Sanırım beni cezbeden tarafı bu. Hangi diyette tatlı yiyebiliyorsun ki başka?
Mesela ben şimdi akşama dukan lahmacun yapıp yicem
dukan lahmacun güzel oluyor cnm bende biara denedim dukanı 3 gün atak yapmıştım iyi kilo verdiriyor ama sürekli protein almak acayip mide bulantısı yaptı bende özelliklede tavukk tiksindim resmen
dukan express de var aslında oda kolay yapılabilir
roxen sonucunu bekliyorum
şimdi benim 4 ay çıktı ya yapmam gereken sadece proteinle mi besleniyoruz o dönemde
hııı anladım canım ama hani demişsiniz ya sağlıksız olduğunu söyleyip moral bozanlar olabilir diye onlardan olmak istemem ama bilgilerimden yola çıkarak şunu söyleyebilirim beyin glikozla çalışır ve bunu depolamaz yani hergün düzenli olarak glikozu almak gerekir buda karbonhidratla sağlanır yani halsiz düşmelerin algıda sıkıntı unutkanlık yorgunluk yaşayabilirsin..iyiliğiniz için söylüyorum yanlış anlamayın lütfen canlar:)Yok canım
Sadece o 3 gun atak evresinde sırf proteinle besleniliyor. Atak bitip seyir evresine gecince 1 gun sadece protein, 1 gun protein+sebze seklinde besleniyorsun
senin verecek kilon ne kadar canım
hııı anladım canım ama hani demişsiniz ya sağlıksız olduğunu söyleyip moral bozanlar olabilir diye onlardan olmak istemem ama bilgilerimden yola çıkarak şunu söyleyebilirim beyin glikozla çalışır ve bunu depolamaz yani hergün düzenli olarak glikozu almak gerekir buda karbonhidratla sağlanır yani halsiz düşmelerin algıda sıkıntı unutkanlık yorgunluk yaşayabilirsin..iyiliğiniz için söylüyorum yanlış anlamayın lütfen canlar:)
aslında herkes farklı bişeyler söylüyor canım sende haklısın ne yapacağımızı şaşırdık en iyisi bence azar azar herşeyden tüketmek tabiki ne yapacağını sen daha iyi bilirsin ben sadece aklımda olan bişeyi söyledim:)Canım aslında bunun tam tersi yönünde de arastırmalar var. Mesela şunun gibi.
Son yıllarda yapılan araştırmalar ile glikozun beyine sanıldığı kadar yararlı olmadığı ortaya çıktı. Glikozu daha yavaş yakan vücuttaki beyin daha hızlı yakan vücutlara göre daha hızlı unutkan oluyorlar. Bununla birlikte glikoz kalıcı hasarlar bırakıyor. Glikozu fazla tüketen kişilerde unutkanlığı gözle görülebilir şeklinde fark edilebilecek düzeydedir.
Ancak kasların calısabilmesi enerji üretebilmesi için karbonhidrata, glikoza ihtiyacı oldugu konusundan bahsediyorsan haklısın. Bunu da zaten sebze gunlerinde alıyoruz. Ki protein gunlerinde de süt ürünleri tuketerek alıyoruz. Karbonhidrat sadece yağ ve ette bulunmaz. Dukan diyetinde de sadece et yenmiyor zaten.
Bu mantıkla gidilirse karatay diyetinde de şeker yasak oldugu için unutkanlıklar vs baş gösterdiği söyleniyor. Her söyleneni dinlememek gerek. Her iddianın bir antitezi vardır.
aslında herkes farklı bişeyler söylüyor canım sende haklısın ne yapacağımızı şaşırdık en iyisi bence azar azar herşeyden tüketmek tabiki ne yapacağını sen daha iyi bilirsin ben sadece aklımda olan bişeyi söyledim:)
onun çözümüde acı çehre tohumu canım ama çok fena yapıyor ya evden çıkmamak lazım onu tükettiğinde
bugün kullanıcam sadece diğer günler kullanmadım canım bugün evdeyim:)
yok o kadar uzun sürmüyor etkisi canım daha öncede kullandım 2 saat kadar sonra etkisini görüyosun sonra tuvalet maratonu bi 2 3 saat sürüyor