bence hergün kullanma çünkü sürekli ishal çok su kaybına neden olur ben çok şişkinliğim olduğunda veya normal zamanda vücudu temizlemek istediğimde kullanıyorum..2 tane tohumu(rengi koyu yeşil olan tohumlar daha etkili) 2 bardak ılık su ile yutuyorum dişimle eziyorum sadece çiğnenmiyor zaten ben beceremedim yani
inşallah canım:) şu zamana kadar bi bardak süt bi çay bardağı türk kahvesi içtim tok hissediyorum bakalım gece nasıl geçecek o saatlerde çok acıkıyorum
maşallah çok iyi vermişsin tebrik ederim aman dikkat et hemen geri almayasın bu tarz diyetleri yapa yapa öğrendim bendeevet canım kaçamaksız bitirdim 72,6 ile başladım bu sabah 69,5 çıktım 3 seneden sonra ilk defa 70 in altına indim
inşallah canım ya dikkat etmeye devam edicem umarım kalıcı olur bu verdiğim:)maşallah çok iyi vermişsin tebrik ederim aman dikkat et hemen geri almayasın bu tarz diyetleri yapa yapa öğrendim bende
teşekkür ederim senin nasıl gidiyor dukan:)Tebrikler canım
teşekkür ederim senin nasıl gidiyor dukan:)
yaaa hayırrr geç kaldımmmhadi pazartesi yine detoks yapalımm
canım bugün başlayan arkadaşlar oldu keşke ona yetişebilseydin:)yaaa hayırrr geç kaldımmmhadi pazartesi yine detoks yapalımm
kaynanamı kesecem haa bide son gune yetişmişimAaaa tam bittikten sonra gelmişsin hakkatenBen dukana başladım artık:)
alıştıra alıştıra soyleseydin pat diye olmadı amacanım bugün başlayan arkadaşlar oldu keşke ona yetişebilseydin:)
ay kusura bakma canımkaynanamı kesecem haa bide son gune yetişmişimkimin dükkanına gitcen kız bende geleyim
alıştıra alıştıra soyleseydin pat diye olmadı ama
evet şekersiz olarak onlarda serbest:)oh ne güzel iyiymişbirde çay kahve serbest mi?