Benimle 5 günlük detoks yapmak isteyen var mı?

Anladım canım inşallah kullanmama gerek kalmaz.
Senin son gun nasıl gidiyor?

inşallah canım:) şu zamana kadar bi bardak süt bi çay bardağı türk kahvesi içtim tok hissediyorum bakalım gece nasıl geçecek o saatlerde çok acıkıyorum

inşallah canım:) şu zamana kadar bi bardak süt bi çay bardağı türk kahvesi içtim tok hissediyorum bakalım gece nasıl geçecek o saatlerde çok acıkıyorum

Ay ben sana hayret ediyorum ya aynı zamanda özeniyorum da. Sen bu iradeyle nasıl kilo alabildin şaşılacak şey

malesef yemek yapmayı bilmeden eve çıkarsan sonuç ben oluyorum sürekli hazır yemek abur cubur en üst seviyede her acıktığımda yedim saat umrumda olmadan çok pişmanım yine yiyorum aynı şeyleri ama dikkat ederek ve kiloda veriyorum o zaman kendimi kaybetmiş kendime yazık etmişim

Roxennnn gözunaydın canım bitirdin eğer akşam da bozmadıysan:)
Kilo sonucunu yaz mutlaka ben 3 gitmiştir diye tahmin ediyorum:)

evet canım kaçamaksız bitirdim 72,6 ile başladım bu sabah 69,5 çıktım 3 seneden sonra ilk defa 70 in altına indim

süper zaten şeker kullanmıyorum pazar tatil günü nü de bir şekilde atlatırım yarın başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…