Hadi hayırlısı o zaman. Öğlen olsa da yemek yesem diye bekliyorum. Bugün diyete başlicam diye dün gece neler yediğini tahmin bile edemezsiniz kızlar.Aynen kuzum yarın tartılacak
Yok kız kim ne diyecek istediğini yaz
Başka arkadaslar da gelirse buradan devam edersiniz belki yine. Her sey roxenin sonucuna bağlı şuan
sezon finali yapar gibi hepimiz aynı şeyi yapıyoruz malesed canım:)Hadi hayırlısı o zaman. Öğlen olsa da yemek yesem diye bekliyorum. Bugün diyete başlicam diye dün gece neler yediğini tahmin bile edemezsiniz kızlar.
ben yoğurt süt öyle geçirmeyi seçtim bugünü tüm gün yumurta bu sıcakta güzel olmaz:)
dukan testim sonucuna 4 ay devam etmem gerekiyormuş 3 gün atak evresi vs:)
Hadi hayırlısı o zaman. Öğlen olsa da yemek yesem diye bekliyorum. Bugün diyete başlicam diye dün gece neler yediğini tahmin bile edemezsiniz kızlar.
teşekkür ederim:) sen ne kadar kilo vermiştin?Roxen tebrik ederim çok iyi dayandın. Daha önce bende yapmıştım bu diyeti. Yoğurt günü çok zor gelmişti. Yoğurdu çok severim ama doyduğumu hissetmemiştim hiç.
aynen o kadar gün diyet insanı sıkar bizler düzenli ve sürekli değişimler yapmalıyız:)Ayy cok uzun yaaaSeninki öyleyse benim ki nedir acaba hiç dikkat etmedim ben sadece atak evresine bakmıştım
yok canım tartılmadım:)Roxen sen 2.gunden sonra tartılmıştınya sonra bir daha tartıldın mı hiç?
aynen o kadar gün diyet insanı sıkar bizler düzenli ve sürekli değişimler yapmalıyız:)
:)))sezon finali yapar gibi hepimiz aynı şeyi yapıyoruz malesed canım:)
Bi ekmek tost muAy evet bu sıcakta tum gun yumurta yersen isilik olursun valla
Seyir evresi mi 4 ay surecekmiş? Yoksa guclendirmeyle birlikte mi 4 ay?
Aynen aynen 1 ekmek tost yedim ya. Çikolata, çekirdek, leblebi vs vs
ben kendime göre uyguladığım beslenme düzenine görede tatlı vs herşeyden yediğim için sorun olmuyor:)Ama dukanın guzel yanı her seyi neredeyse yiyebiliyor olmak ve sınırsız.
Mesela ben şimdi tatlandırıcı aldım, yulaf kepeği aldım. Tariflerin oldugu bir blog var. Çeşit çeşit tatlılar, kekler, poğaçalar yapıp yiyebiliyorsun. Üstelik yediğin halde kilo vermeye de devam ediyorsun.
İstediğin saatte de yiyorsun.
Sanırım beni cezbeden tarafı bu. Hangi diyette tatlı yiyebiliyorsun ki başka?
Mesela ben şimdi akşama dukan lahmacun yapıp yicem
Bi ekmek tost muhem de en sevdiğim şey. Çok açççımmmm.
ben kendime göre uyguladığım beslenme düzenine görede tatlı vs herşeyden yediğim için sorun olmuyor:)
Hüsran oldu canım benimki. Yoğurt günü bozdum sonrasında sezon finali değil direk final yaptım şeker.teşekkür ederim:) sen ne kadar kilo vermiştin?
Hüsran oldu canım benimki. Yoğurt günü bozdum sonrasında sezon finali değil direk final yaptım şeker.büyük final artık sen tahmin et sonucunu.
Hüsran oldu canım benimki. Yoğurt günü bozdum sonrasında sezon finali değil direk final yaptım şeker.büyük final artık sen tahmin et sonucunu.
Belli bir diyetin yok canım. Abur cuburu kesicem, dengeli beslenmeye çalışıcam. Bi diyete bağlı kalınca bozmak istiyorum o yüzden liste ıygulayamıyorum.Ah ahh keske kilo fazlam sen kadar olsaydı hiç aç kalmazdım:) Sen ne diyeti yapıyorsun?
Valla ben hiç pişmanlık duymadan tatlı yiyemedim diyette. en fazla 2 kaşık/çatal :)
İnşallah canım.inşallah ben bi faydasını görürüm:)