Benimle 5 günlük detoks yapmak isteyen var mı?

Ben bozdum malesef yaaa cok iradesizim
Boşa gitti benim 4 gun. Yarın da dukan diyetine baslıyorum sıra sıra hepsini denicem sanırım

Zaten 1 gun kaldı kuzum. Ben yarın atak evresi oldugu için full yumurta protein falan yicem. Yani seninle aynı sayılır. Beraber tamamlarız son gununu de :)

nasıl yapıyoruz o testi canım bende bi bakayım belki yapmaya karar veririm detokstan sonra

Kizlar,
bende siz bu diyeti bitirdikten sonra ayri bir gunluk acarsiniz umuduyla gelmistim.
sevgili kedi annesi dukan a mi geciyorsun? Diger arkadadin da yarin son gunuymus zaten.
Ben napcam ya?

Kizlar nasilsa deneye deneye devam etmeyecek misiniz, yarin baska bi baslik acin, bende geleyim olmaz mi?

Deneye deneye derken diyet degistirmeyi kastetmistim kizlar.

Yok canım Dukan yapmicam. Kurallı diyetlere bağlı kalamama sorunum var. Az ve dengeli beslenerek 6 kilo kadar vermem lazım. Buraya yazınca kaçamak yapmıyorum o yüzden bende yazarım diye düşünmüştüm. Başlığın adını Dukan koyma kimse farketmez bişey demezler canım o zaman.

merak ediyorum ne kadar verebildiniz yarın mı tartılacak roxen

Aynen kuzum yarın tartılacak

Yok kız kim ne diyecek istediğini yaz
Başka arkadaslar da gelirse buradan devam edersiniz belki yine. Her sey roxenin sonucuna bağlı şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…