Benimle 5 günlük detoks yapmak isteyen var mı?

Aynen kuzum yarın tartılacak

Yok kız kim ne diyecek istediğini yaz :KK70:
Başka arkadaslar da gelirse buradan devam edersiniz belki yine. Her sey roxenin sonucuna bağlı şuan :KK70:
Hadi hayırlısı o zaman. Öğlen olsa da yemek yesem diye bekliyorum. Bugün diyete başlicam diye dün gece neler yediğini tahmin bile edemezsiniz kızlar.

Roxen tebrik ederim çok iyi dayandın. Daha önce bende yapmıştım bu diyeti. Yoğurt günü çok zor gelmişti. Yoğurdu çok severim ama doyduğumu hissetmemiştim hiç.

ben yoğurt süt öyle geçirmeyi seçtim bugünü tüm gün yumurta bu sıcakta güzel olmaz:)

Ay evet bu sıcakta tum gun yumurta yersen isilik olursun valla :KK70:

dukan testim sonucuna 4 ay devam etmem gerekiyormuş 3 gün atak evresi vs:)

Seyir evresi mi 4 ay surecekmiş? Yoksa guclendirmeyle birlikte mi 4 ay?

Hadi hayırlısı o zaman. Öğlen olsa da yemek yesem diye bekliyorum. Bugün diyete başlicam diye dün gece neler yediğini tahmin bile edemezsiniz kızlar.

Aynen aynen 1 ekmek tost yedim ya. Çikolata, çekirdek, leblebi vs vs :KK70:

Ayy cok uzun yaaa :KK70: Seninki öyleyse benim ki nedir acaba hiç dikkat etmedim ben sadece atak evresine bakmıştım

aynen o kadar gün diyet insanı sıkar bizler düzenli ve sürekli değişimler yapmalıyız:)

Ama dukanın guzel yanı her seyi neredeyse yiyebiliyor olmak ve sınırsız.
Mesela ben şimdi tatlandırıcı aldım, yulaf kepeği aldım. Tariflerin oldugu bir blog var. Çeşit çeşit tatlılar, kekler, poğaçalar yapıp yiyebiliyorsun. Üstelik yediğin halde kilo vermeye de devam ediyorsun.
İstediğin saatte de yiyorsun.
Sanırım beni cezbeden tarafı bu. Hangi diyette tatlı yiyebiliyorsun ki başka?

Mesela ben şimdi akşama dukan lahmacun yapıp yicem :KK70:

:KK48:
Ay evet bu sıcakta tum gun yumurta yersen isilik olursun valla :KK70:

Seyir evresi mi 4 ay surecekmiş? Yoksa guclendirmeyle birlikte mi 4 ay?

Aynen aynen 1 ekmek tost yedim ya. Çikolata, çekirdek, leblebi vs vs :KK70:
Bi ekmek tost mu:KK48: hem de en sevdiğim şey. Çok açççımmmm.

Ama dukanın guzel yanı her seyi neredeyse yiyebiliyor olmak ve sınırsız.
Mesela ben şimdi tatlandırıcı aldım, yulaf kepeği aldım. Tariflerin oldugu bir blog var. Çeşit çeşit tatlılar, kekler, poğaçalar yapıp yiyebiliyorsun. Üstelik yediğin halde kilo vermeye de devam ediyorsun.
İstediğin saatte de yiyorsun.
Sanırım beni cezbeden tarafı bu. Hangi diyette tatlı yiyebiliyorsun ki başka?

Mesela ben şimdi akşama dukan lahmacun yapıp yicem :KK70:
ben kendime göre uyguladığım beslenme düzenine görede tatlı vs herşeyden yediğim için sorun olmuyor:)

:KK48:
Bi ekmek tost mu:KK48: hem de en sevdiğim şey. Çok açççımmmm.

Ah ahh keske kilo fazlam sen kadar olsaydı hiç aç kalmazdım:) Sen ne diyeti yapıyorsun?

ben kendime göre uyguladığım beslenme düzenine görede tatlı vs herşeyden yediğim için sorun olmuyor:)

Valla ben hiç pişmanlık duymadan tatlı yiyemedim diyette. en fazla 2 kaşık/çatal :)

Ah ahh keske kilo fazlam sen kadar olsaydı hiç aç kalmazdım:) Sen ne diyeti yapıyorsun?

Valla ben hiç pişmanlık duymadan tatlı yiyemedim diyette. en fazla 2 kaşık/çatal :)
Belli bir diyetin yok canım. Abur cuburu kesicem, dengeli beslenmeye çalışıcam. Bi diyete bağlı kalınca bozmak istiyorum o yüzden liste ıygulayamıyorum.

X