Benimle 5 günlük detoks yapmak isteyen var mı?

Evelynn

Nirvana
Pro Üye
15 Aralık 2013
15.526
35.623
Öncelikle sağlıksız diyecek olanlara bizi düşündükleri için teşekkür ediyorum ama motivasyonumuz açısından yorum yapmamalarını rica ederekten konuma başlıyorum:)

Kızlar bu diyet KK'da '5 günde 5 kilo diyeti deneyimlerimiz' diye bir başlıkla yer alıyor. Zaten kilo vermek isteyenler mutlaka görmüştür ama ben yine de incelemek isteyenler için linki veriyorum.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/5-gunde-5-kilo-diyeti-deneyimlerimiz.355416/

Özet geçmek gerekirse diyetimiz 5 gunluk bir şok diyet.
  • 1.gün patates
  • 2.gün sebze
  • 3.gün et
  • 4.gün meyve
  • 5.gün yumurta yiyoruz.
Yediklerimize tuz, yağ eklemek yasak ama ben tuzu kestiğimde baş dönmesi yaşadığım için az da olsa tuz kullanacağım.
Genel olarak bu diyeti yapanlar 3-4 kg vermişler.
Giden yağ değildir sudur, ödemdir diyecek arkadaslara cevaben evet bunu biliyorum. Zaten amacımda kilo verme surecime vucudumdaki ödemleri hızlıca atarak başlamak.

Katılmak isteyen olursa beraber yapalım. Kimse katılmak istemezse de kendim yarın başlıyorum her sekilde.

Yarın 1 ağustos. Yeni ay, yeni başlangıç olsun. Bol bol eksilerimiz olsun inşallah:)

Evettt
Market siparişlerimi verdim. Gönül isterdi ki gideyim kendi ellerimle seceyim ama yakınlarda sadece A101 var ve orada cesit az.
Patatestir sebzedir meyvedir aldım yarına hazırlık için.

Günlük en az yarım saat yuruyus ve yarım saat bisiklet yapmayı planlıyorum.
Bir de kollarımı guclendirebilmek için ağırlık çalışacağım.
Sıcaklarda zor oluyor ama eğer halsizlik hissetmezsem jillianda olacak programımda.
Sadece 5 gun irade gösterebilmek istiyorum. Vucudumdaki şu çöpleri bir atayım. Sonrası zaten sağlıklı beslenme+spor olarak devam edecek.

Merhabalar bende sana eşlik etmek isterim detoksta benimde böyle bişeye ihtiyacım var:)

Hoşbuldum:) Hıhı varda ne kadar yiyebilirim bilmiyorum ama tüm gün yiyeceğimi sabahtan haşlamayı düşünüyorum:)

Hoşbuldum:) Hıhı varda ne kadar yiyebilirim bilmiyorum ama tüm gün yiyeceğimi sabahtan haşlamayı düşünüyorum:)

Bende öyle yapcam. Tuzsuz yiyemediğim için azcık tuzda atarım sanırım. Başka arkadaslarda katılır umarım kalabalıklastıkca daha cok motive oluruz.

Umarım:) Yarın sabah aç karnına tartılıp başlangıç kilomu buraya yazarım:)

aslında benim çok acil ihtiyacım var, ama çalıştığım için belli bi düzen oturtamıyorum. yinede sizi takip edicem kızlar, başarılaarr..

Umarım:) Yarın sabah aç karnına tartılıp başlangıç kilomu buraya yazarım:)
,

Hah iyi hatırlattın Bende yarın tartılıp yazıcam kilomu. Bakalım biz kaç vercez. Sen kaç kilosun? 3-5 kg fazlan mı var yoksa daha fazla mı?

aslında benim çok acil ihtiyacım var, ama çalıştığım için belli bi düzen oturtamıyorum. yinede sizi takip edicem kızlar, başarılaarr..

Teşekkürler canım

Aslında işyerine götürme imkanın varsa sende bizimle başlayabilirsin sare_sare:)

ay valla bilmemki, bu ara misafirim çok bakalım belki bende haftaya falan başlarım siz bi verin hele kiloları

Hee siz deneyin veriliyorsa bende yaparım diyorsun Tamam sana haber ederiz. Misafir diyetin en buyuk dusmanı zaten. Her basladıgım diyet misafir yuzunden bitiyor benim

Ben 73 kiloyum şuan boyum 174 10 kilo kadar vermek istiyorum

Kilomuz aynı ama boydan bana epey fark atıyorsun

Benimde en diyete en büyük düşman ailem kendileri yedikçe bana ye ye diyolar tüm ısrarlara rağmen 84 ten düştüm bakalım geriside gelicek inşallah:)

Hee siz deneyin veriliyorsa bende yaparım diyorsun Tamam sana haber ederiz. Misafir diyetin en buyuk dusmanı zaten. Her basladıgım diyet misafir yuzunden bitiyor benim

ya şimdi aklıma girdiniz, yarın bütün gün patates mi yicem ben şimdi
ertesi gün kahvaltı işi falan nasıl olcak azcık detaylandırsanız?

Evet benim anladığım kadarıyla güne neyle başlıyorsan tüm gün onu yiyosun yani sebze gününde mesele sabah öğle akşam sebze:)

Benimde en diyete en büyük düşman ailem kendileri yedikçe bana ye ye diyolar tüm ısrarlara rağmen 84 ten düştüm bakalım geriside gelicek inşallah:)

Çok iyiymiş ya 11 kilo. Ne kadar surede verdin?

ya şimdi aklıma girdiniz, yarın bütün gün patates mi yicem ben şimdi
ertesi gün kahvaltı işi falan nasıl olcak azcık detaylandırsanız?

Malesef evet patates patates patates
2.gün istediğin çeşit sebze yiyeceksin çiğ yada pişmiş
3.gün muz hariç istediğin meyve
4.gün tavuk balık kırmızı et hangisini istersen
5.gün de yumurta

Kahvaltıda ekmek yiyeyim öğlen acıkınca gofret yiyeyim falan yok. 5 gun sıkıcaz işte İstediğin kadar yiyebiliyorsun tek guzel tarafı bu.

Benim 3 ay felan sürdü arada verdiğim birkaç kiloyu geri aldım dışarda okuduğum için eve geldikçe yedirdiler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…