Benimle 5 günlük detoks yapmak isteyen var mı?

Kahvaltım
Şeftali
Üzüm
Böğürtlen
Hurma
Kuru uzum
image.jpeg

günaydın canım bende üzüm karpuz ve kavundan oluşan bi kahvaltı yaptım:) ama sanki sürekli meyve zorlicak gibi bugün çünkü ben meyve yiyince acıkıyorum:KK43:

bide ben şey sorucam canım yarın süt-yoğurt veya yumurtadan birini seçmemizmi gerekiyo yoksa ikisini birlikte yiyebiliyomuyuz

ay ben sabah yumurta akşam süt yerim içerim diye sevinmiştim:)) kahve iç canım tok tutuyor cidden bide bi tanıdığım yemeklerden önce dişini fırçalayıp yiyodu hem daha az yiyodu hemde çabuk doyuyodu 1 ayda 8 kilo vermişti

ay ben sabah yumurta akşam süt yerim içerim diye sevinmiştim:)) kahve iç canım tok tutuyor cidden bide bi tanıdığım yemeklerden önce dişini fırçalayıp yiyodu hem daha az yiyodu hemde çabuk doyuyodu 1 ayda 8 kilo vermişti

Aa cok ilginçmiş 1 ayda 8 kilomuuu :KK57:

Ben de şimdi umay villa yı arastırıyorum onda da iyi kilo veriliyormuş ama bakim bi nasıl

Diyetin zor oldugunu soylemedim yedigim seyler daha cok istahimi kapatti yiyemedim. Bu kadar sert çıkışacak bi durum yok.

valla orası belli olmaz canım metabolizman benden hızlıysa gayette verirsin benim hedef 70 in altına düşmek umarım gerçekleşir bu 5 günde 5kilo verecek kilosu çok olanlar içindir biz o kadar veremeyiz bence

valla orası belli olmaz canım metabolizman benden hızlıysa gayette verirsin benim hedef 70 in altına düşmek umarım gerçekleşir bu 5 günde 5kilo verecek kilosu çok olanlar içindir biz o kadar veremeyiz bence

80 kilo tanıdıgım yapmıştı 4.200 vermişti canım.
Yok benim metabolizma calısmıyor malesef hashimoto hastasıyım o yuzden aldım zaten bu kiloları. Hastalıktan önce 51 kiloydum. Kilo vermem cok zor, almam cok kolay.

X