oturup sakince konuştun mu içindekileri?. kızmadan bağırmadan anlatabildin mi?. yada kağıda döksen... yazsan içindekileri. yargılamadan onun eşin olduğunu hatırlatsan.
yaşı büyük olduğu için seni küçük görüyor anladığım. eşinin aslında çıtır karısı var sevinmesi lazım.... bunu hissettirebilsen... bazen erkekler baba rolune giriyor. senide babası gibi görmüş..
tv izletmez, kitap okumana kızar, film izlemez.... diğer eşide anneymiş o boşanmış ya....
eşinle tartışmaya girmeden içindekileri yaz... aklıma başka bişey gelmiyor... ama dikkat et. şiddet eğilimi var eşinin....
o yok ama üst katta annesi babası ablası var bakkala bile çıksam bana kızıyorlar sen gitme bize söyle diye yani ne yapsam görüyorlar kapı sesi duyulunca ya da merdivenlerin ışıgı yanınca hemen bana geliyorlar biri mi geldi diye ki zaten genelde burdalar
Bebegin haline o kadar uzuldum ki. Benim cocugumu kocam dahi olsa korkudan titreterek aglatacak, o da yalvaran gozlerle bana bakacak. Yikarim ortaligi valla.
Ayrica esiniz son derece cahil ve yobaz. Omrunuzu bu insana hediye etmeyin ne olur..
cinsel ilişkiniz ne durumda...
bende mutsuz bi çocukluk geçirdim bu yüzden boşanmak istiyorum ama o sürekli kendi çocuklarını örnek gösterip görmüyor musun nasıl başıboş yetişmişler senin çocugunda mı böyle olsun diyo bende kendi çocuklugumu örnek gösterip oglum böyle büyümesin istiyorum diyorum ne biliyorsun aramızın düzelmeyeceğini tövbe haşaa sen Allah mısın diyo onun büyük oglu bi keresinde bana babamla annemin boşanmasına hiç üzülmemiştim hatta hiç akşam olmasın babam eve gelip annemle tartışmasın isterdim demişti bu sözler hiç çıkmıyor aklımdan...
Uzun bir tanışma dönemi geçirdiniz mi merak ettim?
Aranızda çok yaş farkı var, sevgi olmadan aşılacak gibi değil. Neredeyse çocuğuyla yaşıtsınız. Farklı kuşaklar. 4. aydan itibaren sorunlarınız başladı ve çözemediyseniz keşke bebek düşünmeseydiniz. Şimdi en çok o bebeğe yazık oluyor.
Eşinizi sürekli gözelmleyin, yapmaktan hoşlandığı şeyleri keşfedin. İnce detayları yakalayın. Ona göre davranıp biraz alttan alın belki düzelir ilişkiniz. Çok zorda kalırsanız bir danışmana gidebilirsiniz
ben boşanma konusunda kesin kararlıyım hayatımı yeni baştan kurcam elbetteki zor olacak ama en azından başımda sürekli beni eleştiren sen daha çocuksun diyen biri olmayacak o bana son bi şans ver 15 günlük bi tatile çıkalım baktık olmuo birlikte gideriz boşanmak için diyor şans vermek istemiyorum ona güvenmiyorum artık o sorunlu biri bunu kabullenmese de öyle
bi keresinde yazmıştım işede yaramıştı daha sakin konuşmuştu benimle ama işte bunlar anlık oluyor ömürlük değil ben uzun vadede çözüm istiyorum vaad çok icraat yok
hoşlandıgı hiçbişi bulamadım ben işten geliyo yemek yiyo ardından hemen çay sonra uzanıyo sonra kalkıyo çocukla oynuyo sonra gidip yatıyo haftasonlarıda annesine gidiyoruz hep aynı şeyler tek hoşlandıgı şey annesinin yanında olmak sanırım her fırsatta anneme gidelim diyo
o yok ama üst katta annesi babası ablası var bakkala bile çıksam bana kızıyorlar sen gitme bize söyle diye yani ne yapsam görüyorlar kapı sesi duyulunca ya da merdivenlerin ışıgı yanınca hemen bana geliyorlar biri mi geldi diye ki zaten genelde burdalar
herşeyi geçtimde babanın evinde böyle miydi kelimesine takıldım..
ne aptalca bi söz o öyle..
baba evinde açmı kalıyordunuz? kendisimi doyuruyordu karnınızı!
ne biçim bi iletişim şekli eşiyle...
ne kadarda doğru yere temas etmişsiniz benimde ilk dikkatimi çeken bu söz oldu
buglem aradaki yaş farkı kuşak farkınıda beraberinde getirmiş belliki
oysa eşinin daha yapıcı ve anlayışlı olması gerekir