benimde bi sorunum var çok mutsuzum :(

buglem10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2010
74
1
arkadaşlar ben nerdeyse 2 senelik evliyim ve çok mutsuzum eşim benden 12 yaş büyük ben 26 yaşındayım onun iki oğlu var biri 20 digeri 12 yaşlarında annelerinde kalıyolar ama bizede gelip gidiyorlar sorun çocuklar değil bu arada bizimde bi oğlumuz oldu Berk Yiğit :) 9 aylık... benim sorunum eşimle kesinlikle aynı dili konuşmuyoruz ne o beni anlıyor ne de ben onu...
çok sıkıcı bi evliliğimiz var ben dışarı çıkmak istesem dışarısı para tuzagı diyo hadi çıktık diyelim acıkınca yemek yemek istemiyo masraf diyo ben bişey diyince senden bişey mi esirgiyorum ben sizin için çalışıyorum diyo evinde dolabında neyin eksik babanın evinde böyle miydi diyo
film izlemeyi çok severim boş insanların yapacağı şeyler bunlar diyip film izleme hevesimi kırıyor kitap okurken sen çocuguna bunların içindeki saçmalıkları mı öğreteceksin açta kuran oku diyo her yaptıgım ona batıyo anlayacagınız bu durum artık beni çok yıpratıyo biz sözlüyken bambaşka biriydi hatta abim bana bi insan bu kadar iyi olamaz bunda mutlaka bişey vardır diyodu ben ona kızıyordum
evliliğimizin 4. ayından itibaren sorunlarımız başladı ve hiç durmadan hatta temposunu artırarak devam etti ona boşanmak istediğimi söyledim kendimi çok yalnız ve mutsuz hissediyorum dedim bana kızdı sanki işten çıkınca başka yere mi gidiyorum hemen eve geliyorum dedi eve gelmesi bişey ifade etmio ki aynı evde farklı hayatlar yaşıyoruz birbirimizle hiç konuşmadan günler geçirebiliriz ve o hiç farketmez bile bütün bunlara ragmen beni çok sevdiğini söylüyo bu nsl bi sevgi çözemiyorum sürekli beni eleştirio beni herşeyden soguttu sürekli yorgun ve yataga girer girmez uyuyo bu çok sinir bozucu bişi bütün bunlardan çok sıkıldım defalarca konuşmaya çalıştım hep beni suçladı beni dinlersen çok ii anlaşırız dedi ama her söylediği bana dogru gelmiyo ve ben kendimi robot gibi hissediyorum çok basit şeyleri irdelemeye bayılıyo ve önceden tartışıp sonunda anlaşmaya vardıgımız konuları ısıtıp ısıtıp önüme koyuyo çok yoruldum daha fazla mücadele veremicem bunu ona anlatıyorum nasıl boşanmayı düşünürsün sen bi annesin diyo ben en çok oglum için istiyorum çünkü babasından çok korkuyo babası sinirlenince çok bagırır ve Berk hep bunlara tanık oluo çocugu ver odadan uzaklaştırayım desemde vermiyo oglum gözümün önünde titreyerek aglıyo beni kurtar bakışı atıyo bana ama babası o anlarda hiçbir zmn çocugu bana vermio ben mutsuz bi ailede büyüdüm oglum benim gibi büyüsün istemiyorum ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun

herşeyi geçtimde babanın evinde böyle miydi kelimesine takıldım..
ne aptalca bi söz o öyle..
baba evinde açmı kalıyordunuz? kendisimi doyuruyordu karnınızı!
ne biçim bi iletişim şekli eşiyle...

offf .. zor bi insan secmissin... nekadar konussanda O herzaman kendini hakli buluyor senide ikna ediyo buna..
peki onun istedigini degilde kendi istedigini gerceklestirsen.. yani atiyorum sen tv seyrederken o sana gelip "bunumu izliyosun vs." herzamnki söyledigi seyleri söylerse sende evet ben begeniyorum ..cok güzel bi film/dizi cok komik yada cok romantik fln diye hani onun düsüncesi seni ilgilendirmiyormus gibi yapsan hatta gercekten öyle olsun..
sen kitabini oku..arkadaslarin varsa cik gez...yada al oglunu cik disari...ona ayak uyduracak degilsin..eger sana/size deger veriyorsa oda katilir..yok vermiyorsa bence kendine yeni bir hayat kur..
zaten soguduysan esinden kolay olur ayrilmak..

acaba eski esinden'de buyüzdenmi bosandi??

sinirlenince çok kırıcı bi insan oluyor önceleri böyle değildi ama şimdi haksız olsa bile inadından vazgeçmiyor ben panikatak hastayım çok sinirlenince nefes alamadıgımı hissediyorum bunu bildiği halde hiç durmuyo sonra pişman oluyor ama bu da çok kısa sürüyor genelde bi didişme halindeyiz ve beni kesinlikle anlamıyor sürekli bitmicek bi savaştaymışım gibi hissediyorum ağzımdan yanlış bişi çıksa bunu bana karşı kullanıyor sürekli tetikte ben çok yorgunum bu nasıl sevgi boşanmaya da yanaşmıyor

yaşınız o kadar gençki,bir ömrü bu şekilde geçireceğinizi düşünürsek.......
Allah sabır versin..
yalnız şu da bir gerçek,Rabbim bedenlerimize ayrı ayrı ruhlar bağışlamış ve o ruhlarımızı bedenlerimize emanet etmiş..
bu şekilde acı çektirmeye çekmeye hakkımız yok...
Huzurun olmadığı hiç bir yerde kalmamak yaşamamak gibi bir tercihimiz var hayatta..
insan bile bile mutsuz bir hayatı seçiyorsa,kesinlikle psikolojisinde bi terslik var diyorum ben..

çevresi ilk eşinden kaynanası yüzünden boşandıgını söylüyor
eger o istemiyorsa tv kapanıyor izin vermiyo istediğim bişeyi izlememe ya da okumama eger ısrar edersem ona saygısızlık etmiş onu dinlememiş oluyorum ona göre bu böyle sürekli olarak bana herşeye itiraz ediyorsun diyo ben çok değiştim evlendiğimden beri hiçbir sosyal hayatım kalmadı insanlarla konuşmayı vakit geçirmeyi eglenmeyi çok özledim ne zmn sıkıldıgımı söylesem annesine gidiyoruz çok bencilllllllll

Boşanmak için illaki aldatma,şiddet veya maddi sorunlar gerekmez.

Mutsuzluk ve anlaşamamak da boşanmak için gayet geçerli bir sebeptir.
Hayata farklı pencerelerden bakıyorsunuz.
Mutsuzsun,eşinden memnun değilsin ve bunu artık farketmişsin.
Bazı insanlar farkedemez ve mutsuzluklarına başka sebepler bulurlar,çevrelerine karşı agresif olurlar.

Ben olsam ayrılırım.Daha çok gençsin ve önünde uzun yıllar var.
Eşin sana uymayacak,seni uydurmaya çalışacak,bu da seni daha mutsuz edecek gibi görünüyor.

benim psikolojim çok bozuldu boşanmak Allahın istemediği bişey boşanamazsın boşanıp benim çocugumu ne yapacaksın nasıl bakacaksın diyo zaten dışarda bi mücadele vereceksin niye benimle vermiyorsun benim çizdiğim yoldan yürüsen bunlar olmaz diyo yani suçlu hep ben hep ben çok zor durumdayım gitmek istesem kapıyı kilitliyo ben seni seviyorum diyo bu sevgi fln değil bu istediğim bi hayat değil oğlumunda bunu yaşamasını istemiyorum sen o çocugu nsl yetiştireceksin babasının yerine ne koyacaksın nasıl bi insansın diyo çocugun için devam edeceksin diyo buna mecbur değilim diyorum sen nasıl annesin diyo ona hiçbirşey anlatamıyorum çok yıprandım

sürekli tartışıyoruz anlaşmaya vardıgımız zamanlarda oluyor ama bu çok uzun sürmüyor herşeye sinirleniyor söyleniyor bi erkeğin sürekli söylenmesi çok zor ve çok kötü

Valla eski eşi nasıl yetiştirdiyse,sen de öyle yetiştirirsin.Laf mı bu ?
Babasının yerine birşey koymayacağım,babası sensin,istediğin zaman görürsün dersin.
Herhalde,ayrılıp başkasını bulursun telaşında...

e tamam iste.. o madem tv yi kapatiyo kendi istedigi olsun diye sende git geri ac cünkü izlemek istiyorsun..saygiszligi o yapmis olur insan tv seyrederken durduk yere gider tv kapatir mi..kime ne ya.. kitabi elinden aliyosa git baska kitap al oku..yani o direniyosa sende diren.. pes etme!
slkldlgln zamanda ona söyleme hazirlan ve disari cikiyorum ben de git.. nereye derse biraz gezicem bunaldim evde de..anneme gidelim derse yok de sen git ben daha sonra gelirim fln de gitme..
yani sizde de suc..her dedigini yapiyosunz,.. biraz bi karsi cikin yapmayin ters yüzünüzü gösterin biraz sert olun..siz eline vermissiniz herseyi oda tabiki yapar..o güveni siz vermissiniz ona.
bosnamaya yanasmiyo diyosunuz birakin ona gerek yok.. siz bosanma davasini acabilirsiniz... en azindan ciddi oldugunuzu görür..
ya kusura bakmayin ama sanirim piskolojisi bozuk biraz esinizin.. ben pek cözemedim.. yada cok dindar..

beni önemseseydi bu duruma gelmezdik çocugunu önemseseydi onu inciltmez yanında bagırıp çagırmazdı

ne demek izin vermiyor tv seyretmek için onun keyfinin yerinde olmasını mı beklemek zorundasın

seni robotu haline getirmiş resmen otur bekle tv seyredebilirsin gidemezsin nefes alma nefes verme oldu başka

kendi daha çocuğunun yanında bağırmayı öğrenememiş senin nasıl evlat yetiştireceğini mi sorguluyor ne saçma

üzgünüm ama neden 2.eş olduğunu belli çok geçimsiz bi eşiniz var anlattıklarınıza bakılırsa

bu şekilde hayat zor

baba evinde ki durumunu bile yüzüne vuruyorsa koca olmaz o adam

çok sinirlendim ya ne zannediyor bu erkekler kendilerini

boşanmak Allahın istemediği bişey ise ilk eşinden neden boşanmış..çelişiyor adam söyledikleriyle..
sanırım 3 tane oğlu var kızı yok diye sizi kızı gibi görmeye başlamış..
otur-kalk-yemek ye-yemek yap-sofra topla-çocuklarla evle ilgilen..tamamdır...
adamın bütün evlilik anlayışı bu..
kendinize yazık ediyorsunuz...

inanın bazen eli kolu baglanıyor insanın gidicem dediğim anda kağıyı kilitleyip anahtarı vermiyor imdat diye bagırırım diyorum anlamıyor onu rezil etmek istemiyorum ama beni çok zorluyor çocuk korktugu için ben inatlaşmaya gidemiyorum ama o bişey dediğinde susuyorum çünkü bende sinirli bi insanım cevap verirsem çok daha kötü şeyler olur diye susuyorum o zaman bile üzerime geliyor beni çekiştiriyor bi keresinde bogazıma yapıştı ve bi keresinde de kolumdan çektiği için parmak izleri çıktı kolumda sinirliyken ondan çok korkuyorum oysa ki kadına şiddet uygulayan erken acizdir der her zmn ve o şiddet uygulamıyormuş daha hiç tokat atmamış

Canım bence hiç kafana takma.
Benim eşim her şeyi eleştirir.
Benim çanta mağazam var ve bazen gelir satışımı bile eleştirir.Bu arada benim eşim hayatında satış yapmamış,müteahhitti ve ben 12 senedir satış yapıyorum.Yani işi bilmemesine rağmen eleştirir eşim.
Ben hiç takmam,buyur sen sat derim.
Buyur sen yap derim.
Ben aşk romanlarını çok severim.Benim eşimde bazen Kur'an oku bu kitaplar sana ne katıyor der.
Bende Kur'an okuyarak Allah'a,bu aşk kitaplarını okuyarak sana aşık oluyorum derim,susar.Hatta geçen kim milyoner olmak isterde iskoçlarda mac kelimesi ne anlamdadır diye bir soru soruldu,bende iskoç aşk romanı çok okuduğum için hemen bildim eşim bilemedi.Bak gördün mü her kitap insana bir şeyler katar dedim:)
Bazen tepem attığı zaman birisini bu kadar eleştirmek günahtır.Benide Allah yarattı,senin haddine mi Allah'ın yarattığını kulu eleştirmek derim.Doğru söylüyorsun der.
Madem eşiniz bu kadar dinine bağlı,bu söylediklerimi söyleyebilirsiniz.
Peygamber efendimizin dinde aşırıya kaçmayın hadisinide hatırlatırsınız.

Son düzenleme:

bu soruyu bende sordum o başanmamış karısı zaten onu çok kez terketmiş çok kez mahkemeye vermiş en sonunda da boşamış

siz görücü usulumu evlendiniz?

bu soruyu bende sordum o başanmamış karısı zaten onu çok kez terketmiş çok kez mahkemeye vermiş en sonunda da boşamış

valla kısa ve diyeceğim şu..ailen arkanda ise çocuğunu al git derim..
tabiki kolay değil boşanmak ama dah çok çok ççookk gençsin..
ama bi çözüm bulmazsan da hayatın böyle sürüp gidecek böyle bitecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…