benimde bi sorunum var çok mutsuzum :(

Nefret ettigim durumlardan biri, bebegin yaninda bagirip o melegi korkutmak.
Bunu bile isteye devam ettiriyorsa, sorunu var esinizin.

Arkadasim esinizin sacma sapan konusmalari yıldırmasın sizi.
Eger ayrılmak istiyorsaniz, önünüze arkanıza bakmayın.
İyi düşünün dogru kararı verin kimsenin baskısı altında kalmadan.

sacmalık yaaa sınır oldum dıger cocukları nasıl buyumus bence eskı esıde bu sebeplerden ayrılmıstır fakat soylemezler kım derkı bunu kurban olarakda kayınvlıdeyı secmısler ıste gercı ozamankı durumlarını bılmıyoruz ama bu boyle gorunuyor allah yardımcın olsun saglıklı karar vermeyı nasıp etsın

Öncelikle Allah yardımcınız olsun .
Nedir bu yahu, tehditvari sözler, yok yapamazsın edemezsin,
baba evinde böylemiydi ne demek ?
Bunca zaman eşiniz mi doyuruyordu sizi?
Ömür geçmez böylesiyle gerçekten.
Ne ortak noktanız var ne konuşabiliyorsunuz.

Peki oğlunuza karşı nasıl ? Birde konuyu tam okuyamadım belki soran olmuştur,
ilk eşinden ayrılma sebebi neydi ?

Evlilik nedir bilmiyor bu adam sanirim, sen onun kizi degil esisin!
Senden yasca buyuk oldugu icin agzi papuc gibi ve saygisiz olmasina hak verilmiyor.
O, bunu diyor sunu diyor, ya peki sen ne diyorsun? Kendini neden bu kadar ezdiriyorsun?

Canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki senin yaşadıklarının hemen hemen aynılarını bende yaşadım.Benimde 3.yılım bitti evlilikte..25 yaşındayım bizim aramızda sadece 5 yaş var ama aynı senin eşin gibiydi benimkide... Ben en son kaynanamla kavga ettim ve o gün yeter artık çekemicem sizi dedim..Çarptım kapıyı çıktım..Uzun zamandan beri sorunlarımız vardı ama ben aileme boşanmak istediğimi bi türlü söyleyemiyordum...Son yaşadığım olay herşeyin tuzu biberi oldu ve aileme boşanmak istediğimi söyleyebildim sonunda..Şimdi eşim afedersiniz ama köpek gibi pişman oldu yaptıklarına ama iş işten geçti artık içimde ona karşı hiç birşey kalmadı o kadar soğudum yanii ondan ve ben ailem evlenmemizi istemediği halde severek isteyerek evlenmiştim...Bütün hayallerimi yıktı hayatımı mahvetti benim...Sonuç boşanmayı çok istiyorum ondan ama gelecek kaygılarım başladı...25 yaşında dul kalcam insanlar bana kötü gözle bakcakmış gibi geliyor.Hayatımda ki herşey zaten kötüyken daha da kötü olmasından çok korkuyorum ((

Bence aranızdaki asıl sorun yaş farkı ve zihniyet eşini ne yapsan değiştiremezsin çünkü o ikinci baharını yaşıyor sen ise herşeyi ilk yaşıyorsun onda bıkkınlık yorgunluk var sende heves heycan var kanın kaynıyor işte bu yüzden sen gezmeye gidelim dediğinde onun gezmekten anladığı annesinin evi oluyor anlattıklarını okuyunca senin adına çok üzüldüm keşke bu evliliği yapmadan önce çok iyi düşünseydiniz aranızda yaş ve kültür farkı olmayan birini tercih etseydiniz yeni evlisiniz daha şimdiden yıprandığınızı mutsuz olduğunuzu söylüyorsunuz böyle bir hayat geçmez ki umarım herşey yoluna girer :26:

bir önceki eşi neydi kapıkolu mu?Allah ıslah etsin,sizede sabır,dayanma gücü ve güçş versin..Hakkınızda hayırlısı

canım arkadaşların çoğu aynı şeyi söylemiş bende çok farklı birşey diyemeyecegim bu adam ömür törpüsü çekilmez bir dert şayet gerçekten boşanmaya karar verdiysen hiç durma bence yıllarını güzel ömrünü boş yere onu düzeltecegim yada istediğim gibi biri olacak falan diyede heba etme hiç uğraşmaya gerek yok adam yaşını başını almış sen daha gencecik yolun başındasın inan insan istesin herşeyin üstesinden geliyor emin oll yeterki ne istediğini çok iyi bil..Allah yardımcınız olsun canımmm

canım arkadaşların çoğu aynı şeyi söylemiş bende çok farklı birşey diyemeyecegim bu adam ömür törpüsü çekilmez bir dert şayet gerçekten boşanmaya karar verdiysen hiç durma bence yıllarını güzel ömrünü boş yere onu düzeltecegim yada istediğim gibi biri olacak falan diyede heba etme hiç uğraşmaya gerek yok adam yaşını başını almış sen daha gencecik yolun başındasın inan insan istesin herşeyin üstesinden geliyor emin oll yeterki ne istediğini çok iyi bil..Allah yardımcınız olsun canımmm

Adam anlaşmanın anahtarını söylemiş zaten; dediklerimi yaparsan iyi anlaşırız sorun olmaz demiş Zeki adam vessalam...
Aynı zamanda yardımsever sanırım kendileri; babasının evinde olmayan yiyecekleri(!) sermiş önünüze.
Bir de dindar geçiniyor,kuran oku diyor...
Önce kendi açsın okusun bakalım, kendisi bu yaptıklarıyla ne kadar o inandığı kitaba göre yaşıyor.

Göstermelik dindar geçinenlerden ve kuranı,Allah'ı meze yapanlardan nefret ediyorum.
İmam sayko kılıklı sanırım kendisi...

Yasi senden cok büyük olmasi, daha önce bir evlilik gecirmis olmasi bile bir sorun zaten. Bu saatten sonra sen ona laf geciremessinki, o seni egitmeye calisiyor resmen. Huyu huyuna uygun degilmis, ama iste evlendikten sonra süprizlerin bir taneside bu olabiliyor maalesef. Mücadele edeceksin, baska bir caren yok. Bosanmak istiyorum demekle kalmayacaksin, ya evi terk edip bosanacaksin, yada bosanmak istiyorum yerine senle anlasmak istiyorum diye yollar arayacaksin. Tabii tek basina yuva kurtarman mümkün degil, sana karsi adim atmiyorsa zor. Ve para harcamayi, gezmeyi tozmayi sevmeyen bir tipse bu huyuda degismez zaten. Senin ve bebegin icin üzüldüm acikcasi, bosansan bile cok gencsin, tekrar evlenmek istersin mutlaka, cocukla hayat zor. Bazi seylerde kader, ne yapacaksin. Yinede herseye eyvallah dememen iyi bence, kötü birsey yapmadigin sürece yine öyle devam etmen mantikli. Kitap okumakta ne var Allah askina. Ama belki biraz onun istediklerinide yaparsan insafa gelir? Yani o evdeyken Kuran okursan (senin icinde güzel birsey sonucta), bazen disari cikinca sende göstermelik "bugün para harcamalayim, eve gidip yiyelim, yemek hazirlamistim zaten" desen, baska bir zamanda "Ay canim cok su tatlidan cekti (evde yapilamayan birsey yani)" vs? Biraz daha ona karsi sevgi ve sevkatli olsan? Belki cocuguda kiskaniyor olabilir, sonucta oglunla ilgileniyorsun ama ona bosanmak istedigini söylüyorsun, adamin mutlaka zoruna gidiyordur. Bu yüzdende aglatiyordur cocugu. Allah yardimcin olsun.

yaş farkınız fazla geldi bana ayrıca hayata bakış açısı da farklı olunca anlaşamamanız beklenilmez bişey değil.
malesef bu saatten sonra bişey yapabileceğinizi sanmıyorum.

arkadaşım ailen arkandadır ve sen genç ve güçlü bir insansın hayatta herkese iş var bulup çalışırsın hayatın karşına ne çıkaracağını bilemezsin ben boşanıp sonrada evlenen o kadar insan tanıyorum ki ve hepside şimdi mutlular kimse onlara dul muammelesi yapmadı sana da yapmaz merak etme.hakında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…