Kanal 7 paklar ancaEşiniz neşfilikş izleme ayarını düşürsün. gidip biraz kızıl goncalar falan izlesin
adam imam oluyormuş sonraKanal 7 paklar anca
Konu sahibi üzülmesin ama bu kafada adam anca anca üfürükcü olur..Sapkın fikirler mode on.adam imam oluyormuş sonra
Şart olacak. Kadın dokunmayacak sadece izleyecek. O şekilde söz verdı.Sonra o kadınla izlemeyle kalmayıp grup yapack adaminda istediği olacak. Allah aşkına günümüz insani ne kadar doyumsuz oldu.iliski yaşarsın ama hep bir fazlasi bunun heycani bitince ne olacak bir erkekte izlesin bizi!!! Bu izlesinin amaci sonucu belli . Eşiniz size bunu nasil sorabiliyor sizin nasil kafanizda soru işareti kalip burdan destek istiyorsunuz gerçekten anlamıyorum
Kadın gelme aramıza. İzler sonra gider. Bizde bunun bir yararı olup olmadığını anlayıp bir daha konu olmaz diye düşünüyoruzSonra o azgınlıkla kadında aranıza hop erkolar kendini ne akıllı sanıyor yaha siz okeyseniz ben okeyim zaten
Burada mevzu sizi tanımayan birinin dokunmadan sadece sizi izlemesi mi? gerçekten bu sekilde düşünüyorsanız zaten gönlünüz var sizinde.Bu hafta o sizi izler sonra siz izlersiniz bir çifti “DOKUNMADAN”.Sonra da aman canım dokunalım sadece derken bir bakmıssınız yatak odası aileniz genislemis bayagı.Şart olacak. Kadın dokunmayacak sadece izleyecek. O şekilde söz verdı.
Sizde de oluyor mu. Yanı eşiniz yada tanıdıklarınızda. Bu şekilde. Yoksa sadece bizde mı var bu fantazi.bu erkeklerde iyice azıttılar istekleri bitmez oldu
Kadın gelmez ki. Sonuçta öyle anlaşacagiz. Sadece izleme olacak. Tepki de olmayacak mastürbasyon falan gibi ondaSonra o azgınlıkla kadında aranıza hop erkolar kendini ne akıllı sanıyor yaha siz okeyseniz ben okeyim zaten
Yav he he bacım aynen madem öyle erkek gelsin izlesin ne farkeder bunu eşine soe bakalım :)Kadın gelmez ki. Sonuçta öyle anlaşacagiz. Sadece izleme olacak. Tepki de olmayacak mastürbasyon falan gibi onda
tehlikeli bir vakaKonu sahibi üzülmesin ama bu kafada adam anca anca üfürükcü olur..Sapkın fikirler mode on.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?