Benim eşimin isteği

sevda34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2023
12
8
6
34
Merhaba benim eşim şöyle bir isteği var . Monoton olan yatak odamızı belki hiç tanılmayan bir kadın ile parası ne ise verip bize bakıp bizi izlesin fikri söyledi. Bu şekilde siz olsaydınız? Cevabinız ne olurdu. İkimiz belki daha ateşli olur diye. Sonra göndeririz bizi tanımaz bir daha diye söyledi. O kadın bıze dokunmayacak sadece izleyecek şartı olacak

Sonra o kadınla izlemeyle kalmayıp grup yapack adaminda istediği olacak. Allah aşkına günümüz insani ne kadar doyumsuz oldu.iliski yaşarsın ama hep bir fazlasi bunun heycani bitince ne olacak bir erkekte izlesin bizi!!! Bu izlesinin amaci sonucu belli . Eşiniz size bunu nasil sorabiliyor sizin nasil kafanizda soru işareti kalip burdan destek istiyorsunuz gerçekten anlamıyorum

Ay hiç tanımadığım biri gelip g*t, büllük, kuş, memintolarınızı ne varsa ortada görecek.
Tanıdık biri olsun, üzerinizi örter izlerken.

Düşünsene izleyen kadın giderken; abla minik bi dokunuş lazım göğüslerine 200 cc silikon taktır, vajina estetiği yaptır, abi sende kel kafana saç ektir, göbüşünü erit dermiş

Şart olacak. Kadın dokunmayacak sadece izleyecek. O şekilde söz verdı.

Sonra o azgınlıkla kadında aranıza hop erkolar kendini ne akıllı sanıyor ya ha siz okeyseniz ben okeyim zaten
Kadın gelme aramıza. İzler sonra gider. Bizde bunun bir yararı olup olmadığını anlayıp bir daha konu olmaz diye düşünüyoruz

Şart olacak. Kadın dokunmayacak sadece izleyecek. O şekilde söz verdı.
Burada mevzu sizi tanımayan birinin dokunmadan sadece sizi izlemesi mi? gerçekten bu sekilde düşünüyorsanız zaten gönlünüz var sizinde.Bu hafta o sizi izler sonra siz izlersiniz bir çifti “DOKUNMADAN”.Sonra da aman canım dokunalım sadece derken bir bakmıssınız yatak odası aileniz genislemis bayagı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…