• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim eşimin isteği

Merhaba benim eşim şöyle bir isteği var . Monoton olan yatak odamızı belki hiç tanılmayan bir kadın ile parası ne ise verip bize bakıp bizi izlesin fikri söyledi. Bu şekilde siz olsaydınız? Cevabinız ne olurdu. İkimiz belki daha ateşli olur diye. Sonra göndeririz bizi tanımaz bir daha diye söyledi. O kadın bıze dokunmayacak sadece izleyecek şartı olacak
Maşallah hocam , inşallah hocam dokunmayacak sadece izleyecek himm. Sonra grup sekse falan dönerse ne yapacaksın?

Şart olacak. Kadın dokunmayacak sadece izleyecek. O şekilde söz verdı.
Sen de buna inandın??? Yatak odanızı önce bir kadınla, sonra da bir erkekle renklendirmeye doğru yola çıkmışsınız. Yakında rengarenk olursunuz. Seks hayatınızı renklendirme deyince aklınıza başkası mı geldi? İzleyip puan verecek demek ki.

Bence bu kadın dalga geciyor

Bence bi adam bulun; size hiç elleşmesin, izleyerek kendi kendine elleşsin. Olmaz mı ?

Merhaba benim eşim şöyle bir isteği var . Monoton olan yatak odamızı belki hiç tanılmayan bir kadın ile parası ne ise verip bize bakıp bizi izlesin fikri söyledi. Bu şekilde siz olsaydınız? Cevabinız ne olurdu. İkimiz belki daha ateşli olur diye. Sonra göndeririz bizi tanımaz bir daha diye söyledi. O kadın bıze dokunmayacak sadece izleyecek şartı olacak

Hayır izleyince ne olacak not mu verecek anlamadım fazla absürd.Hadi adam bunu teklif etti bir kadın olarak yatak odaniza başka bir kadını sokmak sizi rahatsız etmeyecek mi ? Adam size birseyler yaparken kadınla göz göze geldiğinde neler düşünecek.Her seferinde bunun bi üstüne çıkmak istenmeyecek mi ? Sapkınlıkların bu derece normalleştirilmesi çok garip ve üzücü.

Bu nasıl bir sapkinliktir çok tuaf ya bu tarz şeyleri genelde doyumsuz zenginlerde olduğunu düşünürdüm ama değilmiş 🤔 teklif edende teklifi alan sizde bir degisiksiniz benim kocam gelecek bana böyle birşey diyecek heee o kocanın umugunu sıkarım konuşamaz bile

Ayyy bu konuu neee töbe töbe. Yaptınız mı merak ediyorum. Olacakları anlatayım.
O kadın sizi izleyecek sizde sevişeceksiniz kocanızda o kadına kendini göstermek için bol bol işlev yapacak 😅 o hazla o kadında size katılacak sizde keyiften bişey demiceksiniz. Olacak olan bu. Eşiniz kendini uyanık sanıyor galiba😁

Bence şöyle yapın kadın tek başına hazza gelmesin. Onada partner bulun. Mutlu mutlu 1 oda da ayrı ayrı sevişin :KK19: :KK8:

Back
X