Benim eşimin isteği

Olaylar olaylar molotondan çıkmak için illaki başka birileri olsun mantığı biraz daha farklı mecralara taşımak için olmasın.farklı çiftler kendi olurturursa bir ilişkiden söz edilir

Bu olayın sonu swinger ben söylim de.
Eşiniz sizi kandırıyor. Söz möz de hikaye kadını da yatağa alacak amacı o. Hatta hazır bile kadın emin olabilirsin. Pardon ama kocanız sapık.

İstemiyorsanız hayır deyin, kestirip atın, bu kadar basit. Eğer okeyim diyorsanız, yüksek olasılıkla olayın sadece izlemekle kalmayacağını bilin. (hadi ilk seferinde diyelim ki sadece izledi, ileride bunu tekrar isteyecek ve kısa sürede olay grup sekse evrilecek) Siz tam olarak ne soruyorsunuz anlaşılmıyor? Ben olsam bu sorun olurdu çünkü böyle bir isteği olduğu için eşimden buz gibi soğurdum.

Son düzenleme:
Konuyu silmek yasak değil mi başlık var konu da açıklama yok neymiş eşinin isteği

Konuyu silmek yasak değil mi başlık var konu da açıklama yok neymiş eşinin isteği
sevda34 .!.:
Merhaba benim eşim şöyle bir isteği var . Monoton olan yatak odamızı belki hiç tanılmayan bir kadın ile parası ne ise verip bize bakıp bizi izlesin fikri söyledi. Bu şekilde siz olsaydınız? Cevabinız ne olurdu. İkimiz belki daha ateşli olur diye. Sonra göndeririz bizi tanımaz bir daha diye söyledi. O kadın bıze dokunmayacak sadece izleyecek şartı olacak

al kuşum amme hizmeti

Susma hakkımızı kullansak
Nereye gidiyor bu insalik
Ban yememek için

Konu sahibi akli melekelerin yerinde ise zeka seviyende de sorun yoksa çok şansını zorlama

Ha yok ben açık ilişki severim diyorsan bundan sonra gelecek her bombayı dene yani bugün kadın izler yarın iki adam gelir ... boşlukları siz doldurun

Kadına dokunmayacakmış mış

Bu kadar detaylı planlı projeli parasını dahi hesaplayan biri sizi aldatmamıs olamaz hatta fantazi bahane daha rahat aldatmak için koz olarak kullanacak bu olayı yoksa deyyus olmayan hic bir erkek ilişki kurduğu evli sevgili fark etmezsizin bu teklifi sunamaz sizinde hosunuza gitmişki saflığa vuruyorsunuz yok seviyor mu sevmiyor mu ergen ergen dusunceler bunun sevgiyle alakası yok

Çok şükür konu sahibi fazla uzun sürmeden değerli yöneticilerimizin şikayetleri dikkate alarak engelledi bu kadar da olmaz denilen her türlü konuları açmakla ısrarcilar

Başımıza taş yağacak diyen abi haklıydı ben mağaramda mutluyum

Abla sen saf mısın niye bu kadar gönüllüsün anlamadım ne meraklıymışsın seks hayatını bi kadına daha göstermeye.
Bugün sizi izler yarın üçlü yaparsınız bir ay sonra da kuma hoopppp üç kişilik evlilik boşanır nikahını da verirsin.
Adam o kadını çoktan hazırlamış normalleştirmeye çalışıyor farkında değil misin ya

Bana eşim bunu diyecek var ya kapı dışarı direk. Aklı bozuk olanın kalbi de öyledir. Sicarim fantezisine tövbe yarabbim. Benim namusum kocamı,kocaminda benimki ilgilendirir. Namahrem edep kalmamış. Bacim kocanın fikri bozuk sana kuma gelmezse bende birşey bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…