Olaylar olaylar molotondan çıkmak için illaki başka birileri olsun mantığı biraz daha farklı mecralara taşımak için olmasın.farklı çiftler kendi olurturursa bir ilişkiden söz edilirMerhaba benim eşim şöyle bir isteği var . Monoton olan yatak odamızı belki hiç tanılmayan bir kadın ile parası ne ise verip bize bakıp bizi izlesin fikri söyledi. Bu şekilde siz olsaydınız? Cevabinız ne olurdu. İkimiz belki daha ateşli olur diye. Sonra göndeririz bizi tanımaz bir daha diye söyledi. O kadın bıze dokunmayacak sadece izleyecek şartı olacak
Niye kadın oluyor, erkek izlesin. Amaç heyecansa erkek daha iyi olur.Şart olacak. Kadın dokunmayacak sadece izleyecek. O şekilde söz verdı.
Yalnız başka erkoyu görmezden geliyorBu abiyi alın burdan artık yeter bencekamuoyu çalısmanı başka biyerde yap karın kabup etmez abicim sil kafandan çok istiyorsan baska bir erko çağır
sevda34 .!.:Konuyu silmek yasak değil mi başlık var konu da açıklama yok neymiş eşinin isteği
Susma hakkımızı kullansaksevda34 .!.:
Merhaba benim eşim şöyle bir isteği var . Monoton olan yatak odamızı belki hiç tanılmayan bir kadın ile parası ne ise verip bize bakıp bizi izlesin fikri söyledi. Bu şekilde siz olsaydınız? Cevabinız ne olurdu. İkimiz belki daha ateşli olur diye. Sonra göndeririz bizi tanımaz bir daha diye söyledi. O kadın bıze dokunmayacak sadece izleyecek şartı olacak
al kuşum amme hizmeti
Başımıza taş yağacak diyen abi haklıydıMerhaba benim eşim şöyle bir isteği var . Monoton olan yatak odamızı belki hiç tanılmayan bir kadın ile parası ne ise verip bize bakıp bizi izlesin fikri söyledi. Bu şekilde siz olsaydınız? Cevabinız ne olurdu. İkimiz belki daha ateşli olur diye. Sonra göndeririz bizi tanımaz bir daha diye söyledi. O kadın bıze dokunmayacak sadece izleyecek şartı olacak
Abla sen saf mısın niye bu kadar gönüllüsün anlamadım ne meraklıymışsın seks hayatını bi kadına daha göstermeye.Farklı ve ateşli olur dedi yatak odamız sonra zaten izlenim olumlu ise sanki birşey yaşammış gibi bir anı olarak kalır eğer olumsuz ise zaten ne kadar yanlış olduğunu gereksız olduğunu anlayıp bir bir daha aklımıza dahi gelmez dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?