• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de çocuğumun da değeri yokmuş demek ki!!!

ayynen onlara göre değersizsiniz. bu, bu demektir.
parasızlık ayrı bir şey umursamazlık ayrı bir şey.
illah bana altın kemer, kızıma beşi bir yerde taksınlar demiyorsunuz ki dedesi bir çeyrek takabilir ama hadi geçtim artık bebek kıyafetleri hem ucuz hem de güzel. gidersin bir mağazaya 50 tl ye baştan aşağı dizer getirirsin. nedir yani, eşek mi bunlar? ayıp ayıp. inanın olmayanlar bile bir şekilde sizi onore edecek birşeyler yaparlardı.

siz de bundan sonra ona göre davranın, mesafe koyun. özel günlerinde filan çöp bile almayın ve birileri kızınıza birşeyler aldığında da sokun gözlerine
ama kendinizi üzmeyin, değmez.

Beni çok iyi anlamışsınız teşekkür ederim. Bundan böyle kesin kararlıyım hiçbir şey almamaya. Önceki aldıklarım da başımızın gözümüzün sadakası olsun. Onlara vereceğim parayı bi fakire veririm hiç olmazsa dua eder.

Çok ayıp, evlerine gidiyorsunuz doğum yapmışsınız , insan torununa, yeğenine hediye almaz mı? 7 kat yabancılar hediye alıyor. Gönlünüzü ferah tutun. Eşinizle evladınızla mutlu olun yeter.

Aynen yedi kat yabancılar neler aldı. Başka şehirlerde oturan arkadaşlarım kimi kargoyla kimi birini vesile kılarak hediye göndermişler. İnsan isterse herşeyi yapar.

Ben şu duruma katılmıyorum:ben altın götürdüm o bana çorap alsa razıyım. Hediye de hemen hemen ayarınca olmalı ki insan bozulmasın.
Bir de onlar babaanne-dede yani en büyük hediyeler onlardan gelmeli ama bariz bir tepki olduğu ortada.

Ben şu duruma katılmıyorum:ben altın götürdüm o bana çorap alsa razıyım. Hediye de hemen hemen ayarınca olmalı ki insan bozulmasın.
Bir de onlar babaanne-dede yani en büyük hediyeler onlardan gelmeli ama bariz bir tepki olduğu ortada.

Ben de hiç yapamıyorum onu. Elimde olmasa bile bırç bulur yaparım. Ama bana altın yerine durumu müsait olduğu halde daha düşük bi hediye getirdiklerinde içten içe kırılıyorum. Durumu yoksa illa da ben altın aldım o da alsın demem ama durumu iyiyse ve almamışsa çok büyük bi görgüsüzlük bence.

Back