• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de çocuğumun da değeri yokmuş demek ki!!!

Zaten ben de öyle düşündüklerini sanıyorum ama yine de çok ayıp. Resmen sömürüyorlar bizi. Durumumuz da şöyle eşimin kazancı fena sayılmaz. Ama ben daha evlendim evleneli maaşı görmedim. Önce kendi borçlarımız vardı. Onlar bitti şimdi de abisinin borcunu ödüyor 2 senedir. Siz olsanız katlanır mısınız hanımlar? Aile bütçenizden her ay 600 TL eşinizin abisine gitse ve siz bunu olaydan 6 ay sonra öğrenseniz eşiniz bunu gizlemiş olsa??? Kızkardeşime anlattım benim için boşanma sebebi dedi, değil 600 60 lira bile vermem dedi.

Ciğerini sökerim öyle kocanin

yanlış anlamayın ama durumunuz iyi diye olabilir mi çünkü benim bir tanıdığım var yeğenine herşeyi var nasıl olsa diye hiçbir şey almadı halada almıyor.komik ama ciddi ciddi yapıyor bunu böyle zihneyitli insanlar olabilirler mi?diğerlerine alıp size almıyorlar diyince aklıma bu ihtimal geldi.durumu iyi olanda siz varmışsınız tek anladığım kadarıyla.

Bir de şu var hepsinin durumu kötü değil. Bi eltim var mesela hem kendi maaşı hem eşinin onların durumu bizden de iyi. Ve ben o doğum yapacağı gün hastaneye gittim beraberinde, odasında yardımcı oldum, eve çıktı evinde yardımcı oldum, bebeğinin altınını aldım ekstra oyuncak kıyafet falan aldım. E ben de şöyle mi düşünseydim"aman canım onun durumu iyi hediyeye gerek yok". Ne kadar kabaca.

Zaten ben de öyle düşündüklerini sanıyorum ama yine de çok ayıp. Resmen sömürüyorlar bizi. Durumumuz da şöyle eşimin kazancı fena sayılmaz. Ama ben daha evlendim evleneli maaşı görmedim. Önce kendi borçlarımız vardı. Onlar bitti şimdi de abisinin borcunu ödüyor 2 senedir. Siz olsanız katlanır mısınız hanımlar? Aile bütçenizden her ay 600 TL eşinizin abisine gitse ve siz bunu olaydan 6 ay sonra öğrenseniz eşiniz bunu gizlemiş olsa??? Kızkardeşime anlattım benim için boşanma sebebi dedi, değil 600 60 lira bile vermem dedi.

valla gerçekten ayıp sonuçta adet yerini bulsun diye bile küçük bir şey alıp getirmeleri gerekirdi bana göre sonuçta maddi değerinden ziyade manevi değeride var getirilen hediyenin.sömürülmek çok kötü gerçekten bizdede benzer bir durum var o yüzden sizi anlıyorum babamda ailesine gizli gizli baya para veriyor.onlarda sürekli fakir edebiyatı yaparak duygusallığından faydalanıyorlar gerçekten zor durumda olsalar tamamda.başta çok kavga gürültü çıktı ama yapacak bir şey yok inanın huzurunuzu bozduğunuzla kalıyorsunuz.bizi en çok sinirlendiren şey gizli gizli yapması bence bu sömürülmekten daha sinir bozucu.

Ben de 5 ay oldu dogum yaptim esim in ailesinden ne gelen oldu ne giden ne telefon edenne arayan ne de soran.. hatta hic bir gerekcesi de yokken.. Ben de bebegim 2 aylikti Ben gittim onlara.. sonra gecenlerde Yine gittim ve bu kez soyledim kirginligimi.. Ben dogum yaptim ama telefon dahi etmediniz dedim.. kirildim dedim... Ne dedi bana.... Bizim adetimiz boyle dedi.... Allaha havale ettim.. hamileligimde de bir kez bile aramadi kimse esinin ailesinden.. sebep yokmus ... Adetleri buymus...

Sen sakın kalbini bozma , eşinin senden habersiz yardım etmesi hoş değil bir daha olmamasını söyle ama bunu çok uzatma bence , ailenizin sadakası olmuş.
Eşin eziliyordur bu şekil olduğunu görünce,kırma adamı ister mi o öyle olmasını.

Aynen eşim zaten söz verdi bi daha senden habersiz kimseye para vermicem diye. Eşim için katlanıyorum onlara. Eşim çok ama çok iyi niyetlidir. Benim ailem de dese kredi borcum var öde belki onu da öder. Hep iyi niyetini suistimal ediyorlar. Evlendi ama hala eskiden bekarken olduğu gibi para akışı olsun istiyorlar. Ve bu borcunu ödediği adamın evi var düşünebiliyr musunuz? Evini satmıyor borcunu ödemeye kardeşinin ailesinin rızkını yiyor hem de gizli gizli. Hiç helal etmiyorum.

Ben de 5 ay oldu dogum yaptim esim in ailesinden ne gelen oldu ne giden ne telefon edenne arayan ne de soran.. hatta hic bir gerekcesi de yokken.. Ben de bebegim 2 aylikti Ben gittim onlara.. sonra gecenlerde Yine gittim ve bu kez soyledim kirginligimi.. Ben dogum yaptim ama telefon dahi etmediniz dedim.. kirildim dedim... Ne dedi bana.... Bizim adetimiz boyle dedi.... Allaha havale ettim.. hamileligimde de bir kez bile aramadi kimse esinin ailesinden.. sebep yokmus ... Adetleri buymus...

Tövbe tövbe hangi yörenin adetiymiş bu yalancı nolucak. Görgüsüzler.

Bazilarinin parasi kıymetli iste boyle.. Sevmediğinden değil öyle dusunme de paralari emin.ol kendi canlarindan kiymetlidir.. mağazada bir alt bir üst takim 20 lira yani ama iste herkes farklı farkli

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Ben nedense kinlenemiyorum da hic.. oysa bana yapilan haksizlikti..ama nedense kinlenemiyorum... Dunya ölümlü.. ne edersek kendimize.. evlatlarimizdan Hayir goruruz insallah.

Ben kinlenmek istiyorum ama başaramıyorum. Bu sefer mesafemi koyucam şöyle yapıcam böyle yapıcam diyorum karşılaştığımız zaman bişey yapamıyorum. Onlar benden havalı. :1: Bi görsen sanki borçlu olan benim.

Ben kinlenmek istiyorum ama başaramıyorum. Bu sefer mesafemi koyucam şöyle yapıcam böyle yapıcam diyorum karşılaştığımız zaman bişey yapamıyorum. Onlar benden havalı. :1: Bi görsen sanki borçlu olan benim.

Ne yazikki ayni durumdayiz.. gittim onlara, bi gorsen

Ne yazikki ayni durumdayiz.. gittim onlara, bi gorsen sanki hicbisey olmamis ... Tokalasmalar, normal gunluk konusmalar..dogum yaptim yaaaa sen gormeyeli ... Arayip sormadin daaaa... E Ben kakltim geldimmmm.. baari simdi sor... Yok... Kizimi bile kucaklamadi yaaaa...

En iyisi beklentileri en asagiya cekmek, cunku diger sekilde tek uzulen siz oluyorsunuz.
Digerleri bir sey olmamis gibi piskin bir sekilde devam ediyorlar.
Herkese hak ettigi kadar deger verilince sorunda kalmiyor.

Ne yazikki ayni durumdayiz.. gittim onlara, bi gorsen sanki hicbisey olmamis ... Tokalasmalar, normal gunluk konusmalar..dogum yaptim yaaaa sen gormeyeli ... Arayip sormadin daaaa... E Ben kakltim geldimmmm.. baari simdi sor... Yok... Kizimi bile kucaklamadi yaaaa...

Aynen ben de onların ayağına gittim onlar geleceği yerde. Bi de üste çıkmaya çalışıyorlar yiğenimiz oldu daha göremedik falan. Allah'ım ya. Gelin görün o zaman çok meraklıysanız. Samimiyetsiz insanlar.

En iyisi beklentileri en asagiya cekmek, cunku diger sekilde tek uzulen siz oluyorsunuz.
Digerleri bir sey olmamis gibi piskin bir sekilde devam ediyorlar.
Herkese hak ettigi kadar deger verilince sorunda kalmiyor.

İnanın hiç bi beklentim yok eşimden bile. Bazı kadın eşini bekler bazı işler için mesela perde asmak gibi, ama ben hep şöyle düşünürüm farzet ki bu hayatta hiçkimsen yok ona göre yaşa kimseden birşey bekleme. Her işimi kendim yaparım. Ama hediyeleşmeyi çok seviyorum ve benim için sevginin ifade ediliş biçimlerinden biri kesinlikle. Bundan sonra onlara yaptığım harcamalarımı kesersem sanırım mutlu olabilirim. Ama o utanmazlar ağızlarıyla isterler ve istiyorlar da zaten. Kendi ailemde hiç böyle şeyler görmedim o yüzden çok yadırgıyorum.

Back