- Konu Sahibi Malatyagelini
-
Zaten ben de öyle düşündüklerini sanıyorum ama yine de çok ayıp. Resmen sömürüyorlar bizi. Durumumuz da şöyle eşimin kazancı fena sayılmaz. Ama ben daha evlendim evleneli maaşı görmedim. Önce kendi borçlarımız vardı. Onlar bitti şimdi de abisinin borcunu ödüyor 2 senedir. Siz olsanız katlanır mısınız hanımlar? Aile bütçenizden her ay 600 TL eşinizin abisine gitse ve siz bunu olaydan 6 ay sonra öğrenseniz eşiniz bunu gizlemiş olsa??? Kızkardeşime anlattım benim için boşanma sebebi dedi, değil 600 60 lira bile vermem dedi.
yanlış anlamayın ama durumunuz iyi diye olabilir mi çünkü benim bir tanıdığım var yeğenine herşeyi var nasıl olsa diye hiçbir şey almadı halada almıyor.komik ama ciddi ciddi yapıyor bunu böyle zihneyitli insanlar olabilirler mi?diğerlerine alıp size almıyorlar diyince aklıma bu ihtimal geldi.durumu iyi olanda siz varmışsınız tek anladığım kadarıyla.
Zaten ben de öyle düşündüklerini sanıyorum ama yine de çok ayıp. Resmen sömürüyorlar bizi. Durumumuz da şöyle eşimin kazancı fena sayılmaz. Ama ben daha evlendim evleneli maaşı görmedim. Önce kendi borçlarımız vardı. Onlar bitti şimdi de abisinin borcunu ödüyor 2 senedir. Siz olsanız katlanır mısınız hanımlar? Aile bütçenizden her ay 600 TL eşinizin abisine gitse ve siz bunu olaydan 6 ay sonra öğrenseniz eşiniz bunu gizlemiş olsa??? Kızkardeşime anlattım benim için boşanma sebebi dedi, değil 600 60 lira bile vermem dedi.
Aynen el daha iyidir böyle akrabadan bence.
Sen sakın kalbini bozma , eşinin senden habersiz yardım etmesi hoş değil bir daha olmamasını söyle ama bunu çok uzatma bence , ailenizin sadakası olmuş.
Eşin eziliyordur bu şekil olduğunu görünce,kırma adamı ister mi o öyle olmasını.
Ciğerini sökerim öyle kocanin
Ben de 5 ay oldu dogum yaptim esim in ailesinden ne gelen oldu ne giden ne telefon edenne arayan ne de soran.. hatta hic bir gerekcesi de yokken.. Ben de bebegim 2 aylikti Ben gittim onlara.. sonra gecenlerde Yine gittim ve bu kez soyledim kirginligimi.. Ben dogum yaptim ama telefon dahi etmediniz dedim.. kirildim dedim... Ne dedi bana.... Bizim adetimiz boyle dedi.... Allaha havale ettim.. hamileligimde de bir kez bile aramadi kimse esinin ailesinden.. sebep yokmus ... Adetleri buymus...
Samimi oldugum eltim hala söyler ayy biz hala hediye alamadik diye dogum gününde aliriz artik diyo oglan iki yaşına girdi hala alacak :) ama kendi kardesi dogum yapti kaynim eltim ayri ayri hediye para götürduler
Tövbe tövbe hangi yörenin adetiymiş bu yalancı nolucak. Görgüsüzler.
Ben nedense kinlenemiyorum da hic.. oysa bana yapilan haksizlikti..ama nedense kinlenemiyorum... Dunya ölümlü.. ne edersek kendimize.. evlatlarimizdan Hayir goruruz insallah.
Evet buna katılıyorum.Bazilarinin parasi kıymetli iste boyle.. Sevmediğinden değil öyle dusunme de paralari emin.ol kendi canlarindan kiymetlidir.. mağazada bir alt bir üst takim 20 lira yani ama iste herkes farklı farkli
###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###
Ben kinlenmek istiyorum ama başaramıyorum. Bu sefer mesafemi koyucam şöyle yapıcam böyle yapıcam diyorum karşılaştığımız zaman bişey yapamıyorum. Onlar benden havalı.Bi görsen sanki borçlu olan benim.
Ben kinlenmek istiyorum ama başaramıyorum. Bu sefer mesafemi koyucam şöyle yapıcam böyle yapıcam diyorum karşılaştığımız zaman bişey yapamıyorum. Onlar benden havalı.Bi görsen sanki borçlu olan benim.
Ne yazikki ayni durumdayiz.. gittim onlara, bi gorsen sanki hicbisey olmamis ... Tokalasmalar, normal gunluk konusmalar..dogum yaptim yaaaa sen gormeyeli ... Arayip sormadin daaaa... E Ben kakltim geldimmmm.. baari simdi sor... Yok... Kizimi bile kucaklamadi yaaaa...
En iyisi beklentileri en asagiya cekmek, cunku diger sekilde tek uzulen siz oluyorsunuz.
Digerleri bir sey olmamis gibi piskin bir sekilde devam ediyorlar.
Herkese hak ettigi kadar deger verilince sorunda kalmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?