- Konu Sahibi Malatyagelini
Hepinize iyi akşamlar sevgili KK sakinleri. Bu derdimi de yine size dökerek rahatlayabilir ve hiç tanımadığım objektif gözlerden değerlendiririm belki durumumu diye düşündüm ve yeni konumu açtım. Ben 4 senelik evli, severek evlenmiş mutlu sayılabilecek bi kadınım. Eşim tarafından sevilir değer görürüm. Ama gelin görün ki eşimin ailesi hiç te benim düşündüğüm gibi değilmiş. Onlarla ilk tanıştığımda herşey yolunda gibiydi aslında. Yani ben öyle sanmışım. Aslında burada kısaltarak ne derece doğru ifade edebilirim kendimi bilmiyorum. Ben kabaca bahsedeyim ayrıntı soran olursa cevaplarımda anlatırım herşeyi. 4 ay önce bir kız çocuk dünyaya getirdim. Doğumuma zaten kimse gelmedi(bakım amaçlı söylemiyorum annem vardı yanımda zaten) çocuğuma da eşimin tarafından hiçbir kimse hediye almadı. Sizce bu ayıp değil mi? Ben mi yanlışım? Bir çorap bile ya. Yabancı insanlar hiç tanımadığım annemin komşuları olsun, eşimin iş arkadaşları olsun neler getirdiler sağolsunlar, benim annem babam kızkardeşlerim hepsi altınları taktı ekstra hediyeler aldı. Ama eşimin ailesinde tık yok. Sürekli fakir edebiyatı yaparlar zaten eşime. İşi gücü yerinde makam mevki sahibi diye hep yalakalık ederler. Bu durum benim çok zoruma gidiyor. Kızım 4 aylık oldu hala bişi alan yok. Kayınbabam her gitmemizde "param yok param yok" der. Halbuki emekli maaşını tek başına yer. Görümcemin de maaşı var ayrıyetten. Bunlar beni çekemiyor mu nedir bi deyin Allah aşkına. Ha şunu da söyleyeyim bütün eltilerimin çocuklarına altın taktım, türlü hediyelere boğdum. Karşılık bekleyerek yapmadım ama inanın bi tişört alıp verseler kabulüm. Hediye hediyedir. Herkes kesesine göre harcar. Kimseye niye ucuz hediye aldın diye soramam. Ama o da yok. Bana bi akıl verin. Bu aile beni severmiş gibi mi yapmış ben bunca yıl bunlara inanmış mıyım?:44: