aslında bende babe düşünmüştüm ama şu an biodermamdan memnunum . yeni bi yüz yıkama jeli alıcaktım ki onu da avondan alayım bari dedim sipariş verdim =) gerçi pahalı değilmiş 50tl o da e biodermalar da öyle bu setim bitince değişiklik istiyodum aslında amaaaaa şu an aklıma neostrata geldi =)
sivilce lekelerine çözüm bulanlar bizimle paylaşsın plzzzzzz
şu anda yok cnm bitek burun bölgemde oluştu neden oldu anlayamadım bundan önce vichy kullanıyodum işte pek faydasını görmedim cildim hassas sayılır yani la rochenin hangi toniğini öneriyosun peki
aslında bende babe düşünmüştüm ama şu an biodermamdan memnunum . yeni bi yüz yıkama jeli alıcaktım ki onu da avondan alayım bari dedim sipariş verdim =) gerçi pahalı değilmiş 50tl o da e biodermalar da öyle bu setim bitince değişiklik istiyodum aslında amaaaaa şu an aklıma neostrata geldi =)
canım leke giderici setler var dermokozmetik ama biraz pahalı ve sabır istiyor bide onları kullanırken cildin tekrar sivilce yapar mı bilmiyorum en mantıklısı kimyasal peeling denizin dediği gibi.==))
bu arada ben avondan pek ürün almazdım hatta 1 tane kalemim dışında hiçbişeym yoktu. önceden kullandığım bazı parfümler vardı geçen bi bakiyim dedim bi baktım vücut spreyleri hemennn atladım valla aldım little black dress ve perceive. ( denizcim gerçekten çook güzelmiş bu koku çok hoşuma gitti ) little black dress i zaten biliyordum ama fiyatlarını uygun görünce ikisini de alayım dedim iyki almışım bayıldım bayıldım. avonun kokuları pek kalıcı değil ama idare edeblyorum :) bide vanilyalı bişey almıştım ama çok şekerli geldi o yüzden o kardeşime gidicek =)
bu arada denizz cim perceive parfümü kalıcı mı erkek arkadaşıma sipariş verdik de erkek olanını =)
şunu buldum mesela cnm La Roche Posay Effaclar Tonik ama mikro soyucu diyo zararı olurmuki yaz ayları için senin kullandığın hangisi acaba baya ürünü varmış bu markanın
canım kalıcı bayan olanın kokusu erkek parfümleri bayan parfümlere göre her zaman daha kalıcı oluyor =)) evet bende çok beğeniyorum little black dress i de hatta pervice nden daha çok seviyorum evet çok kalıcı değiller ama günlük kullanıma uygun =))
evet canım bende sana onu önermiştim ben şuan innovanın toniğini kullanıyorum onun içindede alkol yok memnunum ama sanırım tekrar aynı ürünü almam farklı ürünler denemeyi seviyorum
La Roche Posay Effaclar Tonik önerebilirim canım soyucu özelliğide var termal suyu içerir sıkılaştırıcı ve gözenek tıkanmasını önleyici özelliği vardır hassas ciltlere uygun pürüzlü ve düzensiz cilt dokusunuda düzenlemeye yardımcı oluyor .. tabi genede ben öneriyorum senin de araştırmanı tercih ederim çünkü ben cilt yapını görmedim sen kendin daha iyi biliyorsun önerdiğim ürün senin cilt yapına uygunsa almanı öneririm
canımcım o zaman bi bak derim yakınlarında katolog varsa çnkü fiyatları 5.90 =)
tamam çok teşekür ederim tekrar bu sitede sorun var heralde mesajlar ya fazla çıkıyo ya hiç çıkmıyoeczaneye gidicem en yakın zamanda bi araştırıcam bunu denemek istiyorum ama daha güzel bi ürün öğrenirsem sizlerle paylaşırım gene:)
fiyatlar süper indirimde demek ki katolog yok ama arkadaşım bu işi yapıyor ona sipariş edeyim hemen
hatta 4 falan alıyım hmen bitiriyorum
tamam çok teşekür ederim tekrar bu sitede sorun var heralde mesajlar ya fazla çıkıyo ya hiç çıkmıyoeczaneye gidicem en yakın zamanda bi araştırıcam bunu denemek istiyorum ama daha güzel bi ürün öğrenirsem sizlerle paylaşırım gene:)
canım bende dün elime avon katoloğunu geçirdim ve siparişlerimi verdim ındancesse parfüm rimel ve dudak balmı geldiğinde sizlerle paylaşırım
Günaydıın...
Dün akşam neostrata'yı sürdüm, sanırım mucizevi bir şekilde sabah uyandığımda yüzümü pürüzsüz bekliyordum ama aynen yerinde her şey. Çok şükür kızarma da olmadı.. Bakalım bu akşam yine süreceğim inşallah faydası olur.
Güle güle kullan yeni ürünlerini Deniz. Avon'un rimelleri benim gözümü çok yakıyor nedense. Göz kalemleri de öyle.
Ama parfümlerinden Little red dress ve Pure O2'yi almıştım çok beğendim.
l. red dressi neden daha fazla almadım uygunken diyorum.
Ve Pure O2 de tam benlik bir koku ferah... Tam yazlık.
caım ağustos katolğndan mı verdn sen orada kampanyadaydı 25 liralık alışveriş yaapınca 24 tl paarfüm :)canım bende dün elime avon katoloğunu geçirdim ve siparişlerimi verdim ındancesse parfüm rimel ve dudak balmı geldiğinde sizlerle paylaşırım
Günaydıın...
Dün akşam neostrata'yı sürdüm, sanırım mucizevi bir şekilde sabah uyandığımda yüzümü pürüzsüz bekliyordum ama aynen yerinde her şey. Çok şükür kızarma da olmadı.. Bakalım bu akşam yine süreceğim inşallah faydası olur.
kızlarrrr lekeler için bir ürün buldummmmmmmm
amway'in bir ürünü hiç duydunuz mu acaba? leke kremi diye geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?