Evet ürün bu canım. Denizcim sen bu markanın yüz temizleme köpüğünü kaça almıştın?
Hem de nasıl pahalı:26: o paraya deyiyordur herhalde di mi
canım ben neostratadan 2 ürün almıştım 130 tl ödemiştim ama ben alalı 2 sene oluyor çünkü hemen bitmiyor birde başka yüz yıkama şeyleride kullandığımdan şuanki fiyatı ne kadar bilmiyorum 75 diye okumuştum netten ama eczanede aynı fiyatımı bilemiyorum canım ama şunu söyleyebilirim ben dengeleyicide almıştım o zamanlar çok sivilce sorunum olduğu için bu iki ürün neostrata o kadar çok işime yaramamıştı çünkü sivilceler çok ne yaparsam yapamıyım geçmek bilmiyordu sadece temizliyordu doktora başlayınca bu iki ürünüde bırakmıştım tedavim bittikten sonra tekrar kullandığımda farkı anlamıştım...
canım yüz yıkama köpüğü gerçekten değiyor ama dengeleyicisi beni pek memnun etmemişti diyebilirim belki çok sorunluydu diye birde kuzenimede önerdiğimde o da vich in yüz yıkama köpüğünü kullanıyormuş memnunmuş aklımda kaldı deneyebilirim çünkü fiyat olarak ta daha uygun..
senin yazdığın ürünün şuan ki fiyatı da 72 tl canım
Yağlı ve aktif aknesi olan ciltler için önerilir. Glikolik Asit cildi yeniler iken mevcut komedon ve aknelerin giderilmesine yardımcı olur. Yenilerin oluşumunu engeller. Klorheksidin antiseptik bir madde olduğundan akneye neen olan bakterilerin azalmasına yardımcı olur.
Kullanım: Günde 2 kez cilt NeoStrata Foaming Glycolic Wash ile temizlendikten sonra pamuk yardımı veya avuca dökülerek aktif aknelerin üzerine uygulanır.
İçerik: %8 Glikolik Asit, %0.5 Klorheksidin içerir.
Son düzenleme: