• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866
Evet ürün bu canım. Denizcim sen bu markanın yüz temizleme köpüğünü kaça almıştın?

Hem de nasıl pahalı:26: o paraya deyiyordur herhalde di mi:1:

canım ben neostratadan 2 ürün almıştım 130 tl ödemiştim ama ben alalı 2 sene oluyor çünkü hemen bitmiyor birde başka yüz yıkama şeyleride kullandığımdan şuanki fiyatı ne kadar bilmiyorum 75 diye okumuştum netten ama eczanede aynı fiyatımı bilemiyorum canım ama şunu söyleyebilirim ben dengeleyicide almıştım o zamanlar çok sivilce sorunum olduğu için bu iki ürün neostrata o kadar çok işime yaramamıştı çünkü sivilceler çok ne yaparsam yapamıyım geçmek bilmiyordu sadece temizliyordu doktora başlayınca bu iki ürünüde bırakmıştım tedavim bittikten sonra tekrar kullandığımda farkı anlamıştım...

canım yüz yıkama köpüğü gerçekten değiyor ama dengeleyicisi beni pek memnun etmemişti diyebilirim belki çok sorunluydu diye birde kuzenimede önerdiğimde o da vich in yüz yıkama köpüğünü kullanıyormuş memnunmuş aklımda kaldı deneyebilirim çünkü fiyat olarak ta daha uygun..

senin yazdığın ürünün şuan ki fiyatı da 72 tl canım

Yağlı ve aktif aknesi olan ciltler için önerilir. Glikolik Asit cildi yeniler iken mevcut komedon ve aknelerin giderilmesine yardımcı olur. Yenilerin oluşumunu engeller. Klorheksidin antiseptik bir madde olduğundan akneye neen olan bakterilerin azalmasına yardımcı olur.
Kullanım: Günde 2 kez cilt NeoStrata Foaming Glycolic Wash ile temizlendikten sonra pamuk yardımı veya avuca dökülerek aktif aknelerin üzerine uygulanır.
İçerik: %8 Glikolik Asit, %0.5 Klorheksidin içerir.

Son düzenleme:
Denizcim haklısın çok problemliyken kullanıp da işe yaramıyor dediğimiz şeyler aslında cilt biraz düzelince farkını belli ediyor.
Aslında la Roc'tan memnunum ben. Belki bitince neostratayı denerim.
LA roc'un Üç ürününü de kullanıyorum. Toniği de yakmıyor artık çok şükür, rahatsızlık hissi vermiyor.
Ama bu toniği her gün mü kullanmalıyım bilmiyorum. Haftada 2-3 kere kullanmak az mı?:26:
Bilgiler için de çok teşekkür ederim:42:

Denizcim haklısın çok problemliyken kullanıp da işe yaramıyor dediğimiz şeyler aslında cilt biraz düzelince farkını belli ediyor.
Aslında la Roc'tan memnunum ben. Belki bitince neostratayı denerim.
LA roc'un Üç ürününü de kullanıyorum. Toniği de yakmıyor artık çok şükür, rahatsızlık hissi vermiyor.
Ama bu toniği her gün mü kullanmalıyım bilmiyorum. Haftada 2-3 kere kullanmak az mı?:26:
Bilgiler için de çok teşekkür ederim:42:

canım bence ilk başta alıştırmak için cildini çünkü hassas akşamları kullan 2 günde bir olarak yap ilk hafta sonra düzenli olarak kullan mesela ben ürünlerimin hiç birini düzenli kullanamıyorum öyle bir huyum var illa aklıma glicek o şekilde kullanıcam ..

bencede sen şuan ürün alma zaten yeterince ürün var elinde onları kullan bitir sonra çok karışıklık oluyor peki cildinde bir düzelme belirtisi var mı canım

hepimiz bilgileniyoruz bilmediklerimizi birbirimizden öğreniyoruz:7:

canım bence ilk başta alıştırmak için cildini çünkü hassas akşamları kullan 2 günde bir olarak yap ilk hafta sonra düzenli olarak kullan mesela ben ürünlerimin hiç birini düzenli kullanamıyorum öyle bir huyum var illa aklıma glicek o şekilde kullanıcam ..

bencede sen şuan ürün alma zaten yeterince ürün var elinde onları kullan bitir sonra çok karışıklık oluyor peki cildinde bir düzelme belirtisi var mı canım

hepimiz bilgileniyoruz bilmediklerimizi birbirimizden öğreniyoruz:7:

Evet burası çok şey öğretti bana da.
Canım çok şükür düzelme var cildimde:nazar: ( Her iyi yorumum da tekrar bozuluyor da kendileri:1::1::1: )
Gözeneklerimde de yavaş yavaş düzelme var gibi. Ancak sağ yanağımının köşesinde geçmek bilmeyen sivilcelerim duruyor mor mor.
Alnımda da küçük küçük pürüz halinde var biraz.
E bir de hep benimle olan kırmızı lekelerim de var.:50:

Aaa neresi düzelmiş dedi,m birden yazdıklarımı okuyunca. :1::1::1:
Ama ben buna çook şükür diyorum.
Daha kötüydü çünkü.

deniz sana bişey sormak istiyorum daha önce konuşmuştuk gözeneklerim açıldı diye acaba bu la roche kullanıyodum onun etkisi olabilirmi kullanmaya korkuyorum artık toniğinidemi alsam acaba

eger sivilce sorununuz varsa babenin ürünlerini deneyebilirsiniz eczanade satılıyor biraz pahalı ama gerçekten iyi geliyor

annem bunun sarısını kullanıyo yoksa buda sarımı pek anlayamadm:D annem memnun onun yüzünde güneş lekeleri var bende bi kaçkez kullandım dupduru yapıyo cok güzel ama 5.gün sonunda pütür pütür yaptı gerçi annemin cildi yağlı, benimki ialçtan sonra kuru olmuştu :D

annem bunun sarısını kullanıyo yoksa buda sarımı pek anlayamadm:D annem memnun onun yüzünde güneş lekeleri var bende bi kaçkez kullandım dupduru yapıyo cok güzel ama 5.gün sonunda pütür pütür yaptı gerçi annemin cildi yağlı, benimki ialçtan sonra kuru olmuştu :D

evet bu da sarı :) yaglı ciltlere uygun sivilce oluşumunu engelliyor yani

sitede mesajlar kimi zaman çıkmyor neden acaba kızlar :S deniz sana bişy sormak istiyorum daha önce gözeneklerimle ilgili konuşmuştuk senle acaba la roche kullanıyodum o gözenekleri açmış olabilirmi bana sanki o gibi geldi uzun süre kullanmıştım iyice yayıldı gözenekler şimdi kullanmaya korkuyorum

deniz sana bişey sormak istiyorum daha önce konuşmuştuk gözeneklerim açıldı diye acaba bu la roche kullanıyodum onun etkisi olabilirmi kullanmaya korkuyorum artık toniğinidemi alsam acaba

canım evet hatırladım nasılsın =)) mutlaka sıkılaştırıcı kullanman lazım birde yaz aylarında gözenekler daha çok açılıyor eve la roch un toniği çok güzel onu kullanabilirsin normalde ben çoğu zaman yüzümü yıkadıktan sonra bile tonik kullanırım yani her açılma hissettiğimde acil durum diyip tonik kullanımımı artırıyorum la roch un toniğinide gönül rahatlığıyla önerebilirim

kızlar fiyatları ne kadar acaba bu bahsettiğiniz ürünlerin bn de çenemdeki sivilce lekelerinden rahatsızım da:26:

canım mesela hangi ürünün fiyatını soruyorsun

sivilce lekelerine çözüm bulanlar bizimle paylaşsın plzzzzzz :24:

canım sivilce lekerin derinse izler seni rahatsız ediyorsa ürünlere vereceğin parayı kimyasal peeling e ver derim kış aylarında tabii

iyiyim teşekürler sen nasılsın deniz :) tamam ozaman canım teşekürler biraz daha azaltarak arada kullanayım kremi kilden başka bişey kullanmıyorum zaten artık ama yardımcı olsun diye la rochenin toniğini almayı düşünüyodum aslında ama sanki hassas ciltler için iyi değil diye bişey okumuştum benim cilttede hafif kızarıklar var bi zararı olurmu ama karma bi cilt tipim var işte

iyiyim teşekürler sen nasılsın deniz :) tamam ozaman canım teşekürler biraz daha azaltarak arada kullanayım kremi kilden başka bişey kullanmıyorum zaten artık ama yardımcı olsun diye la rochenin toniğini almayı düşünüyodum aslında ama sanki hassas ciltler için iyi değil diye bişey okumuştum benim cilttede hafif kızarıklar var bi zararı olurmu ama karma bi cilt tipim var işte

alkolsuz olmasına ve hassas ciltler için uygun olmasına dikkat etmen lazım gerçi la roch un ki en hassas ciltlerde bile güvenle kullanabilirsiniz deniliyor.. sivilce var mı cildinde peki

şu anda yok cnm bitek burun bölgemde oluştu neden oldu anlayamadım bundan önce vichy kullanıyodum işte pek faydasını görmedim cildim hassas sayılır yani la rochenin hangi toniğini öneriyosun peki

Back