• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866
busragozdecim çok geçmiş olsun dikkat et kendine fıstığım

askınihancim düğün hazırlıkları son sürat gidiyor o yüzdende siteye pek fazla uğrayamıyorum ama sizleri çok özledim

gözeneklerinin açılmaya başlamış seninde benim gibi ama procsin i sanada tavsiye ediyorum cosmohome dan almıştım ben keşke seninde deneme imkanın olsa

bu arada roket rimeli bende denedim güzel kirpikleri birbirine yapıştırmıyor ama üstüne birde exra siyah rimel sürmeden olmuyor :16:

redfruits güle güle kullan ürünlerini bb kreminden memnunmusun

teşekkür ederim cnm. daha önce watsons un ürününü kullandım jasmin gibi bişeydi ismi ama çok kötüydü sivilce bastı suratımı ondan sonrada maybelline aldım ondanda memnun kalmadım iyi yanı sivilce yapmadı . ama garnier bb kremini gerçekten beğendim ve memnunum şuan .

az kaldi canim ceyizleri bir ara paylastim ama sonradan biraktim sonra belki hepsini bir arada toplayip paylasabilirim.sende basladin mi birseylere kuzum :16:
ama bu mevsimde kuru olmasi cok normal benimde ellerim bile artik kuruluktan karincalanma hissi oluyor yuzum desen gene nemlendiriciyi yiyor sanki banamisin demiyor
ben elimdeki olan nemlendiricileri bitirmeye calisiyorum ama bugunlerde olay in nemlendiricisi dikkatimi cekti fiyatida uygundu 17 tl civariydi yanlis hatirlamiyorsam cok yogun bi nemlendirici istemiyorum cunku nem ihtiyacini karsilasin yeterli yazin cunku normale donucek seninde benimde :8:
evet birazcik oyle ama ben kullandikca yorumlari yazarim sana ama sabunuda varmis fiyati uygundu

bende coook ozledim sizleri kuzumm
makyajda en onemli kisim gozler :16: rimel iyi oldumu bi kac kucuk dokunuslada goz kalemi iste sana cok alimli ve cekici gozler oluyor:16:
Kesinlikle canim .ben sadece gox makyaji yaptgm icin benim ici rimel cok onemli :-)
Bu arada kadinlar gunu indirimleri geliyor merakla bekliyorum indirimleri :-)

teşekkür ederim cnm. daha önce watsons un ürününü kullandım jasmin gibi bişeydi ismi ama çok kötüydü sivilce bastı suratımı ondan sonrada maybelline aldım ondanda memnun kalmadım iyi yanı sivilce yapmadı . ama garnier bb kremini gerçekten beğendim ve memnunum şuan .

Caniiimmmm optik beyazi kullaniyor musun memnun musun :-) :-)

Merhaba Büşra'cım, evet eskisi gibi görüşemiyoruz, kimsecikler yok, sen nasılsın, nasıl gidiyor:34:

kzılar imdaatt !! Ben amway toprak serisi kullanmaya başladım sivilce yaptı ben de.Cildimde de sivilce çıkınca leke kalııyor hep.ama bu ürünlerin daha sonra cildi temizleyeceği sölendi bana.Bu ürünü kullanıp aynı sorunu yaşayan var mı acaba.Sizce napmalıyım ürünü iade etmeli miyim fikirlerinizi paylaşır mısınz benimle :25:

kzılar imdaatt !! Ben amway toprak serisi kullanmaya başladım sivilce yaptı ben de.Cildimde de sivilce çıkınca leke kalııyor hep.ama bu ürünlerin daha sonra cildi temizleyeceği sölendi bana.Bu ürünü kullanıp aynı sorunu yaşayan var mı acaba.Sizce napmalıyım ürünü iade etmeli miyim fikirlerinizi paylaşır mısınz benimle :25:

Canim oncelikle gecmis olsun. Cildin nasil , urunun ozellikleri neler bilmedigim icin bir yorum yapamam . Cildine agir gelmis olabilir urunler ve sivilce yapmis olabilir bu yuzden . Cildin onceden nasildi sivilce cikar miydi ? Karma mi yagli mi normal mi ? Urunleri ne kadar zamandir kullaniyorsun ne kadar zaman sonra sivilcen cikmaya basladi :-)

Canim oncelikle gecmis olsun. Cildin nasil , urunun ozellikleri neler bilmedigim icin bir yorum yapamam . Cildine agir gelmis olabilir urunler ve sivilce yapmis olabilir bu yuzden . Cildin onceden nasildi sivilce cikar miydi ? Karma mi yagli mi normal mi ? Urunleri ne kadar zamandir kullaniyorsun ne kadar zaman sonra sivilcen cikmaya basladi :-)

canım çok sağol.1 hafta kullandım sadece eskiden sadece hastalık zamanında sivilce olurdu.Cildim karma :/ ürünleri kullanır kullanmaz sivilce yaptı işte :2: pff bıraktım zaten iade edecem napim :44:

Saclarim son zamanlarda cok yiprandi, döküldü, kirildi, soldu...
O yüzden bugun en sevdigim sac bakim markasindan bi sürü cici aldim:16:

Bakim Kürü
TopCoat_Large.png

Soya Sütlü Sampuan & Bakim Kremi
$file_4_145.png
41xtZLv%2BqzL._SL500_AA300_.jpg

En Sevdigim ve yillardir ara ara kullandigim Sampuanim & Bakim Kremim
$31JIPugjqmL.jpg $08762598344.jpg

Bunu ilk defa deneyecegim. Saclari kuruttuktan sonra sürülüyormus. Parlatmak ve Yumsatmak icin
$ControlCremet_Large.png

Anti-Frizz Sprayi, isidanda koruyormus, düzlestirmeye yardimci oluyormus.
$1346337208-2987-4.jpg

Bakalim ise yarayacaklarmis, uyguna buldugum icin baya aldim. Uzun zaman idare eder beni :16:

Vıchy kullanıyorum uzun zamandır elimdekiler bitsin bioderma denemeyi düşünüyorum artık.
Gözenek sıkılaştırıcı ürünleri hakkında kullanıp yorum yapabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.

Vıchy kullanıyorum uzun zamandır elimdekiler bitsin bioderma denemeyi düşünüyorum artık.
Gözenek sıkılaştırıcı ürünleri hakkında kullanıp yorum yapabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.
clean clearın gözenek sıkılaştırıcından çok memnunum canım.
cilt bakımına gitmiştim bi ara 6 ay kadar oradaki estetisyenim önermişti ve bakım sırasında onu kullanıyordu.
halen düzenli kullanırım.

clean clearın gözenek sıkılaştırıcından çok memnunum canım.
cilt bakımına gitmiştim bi ara 6 ay kadar oradaki estetisyenim önermişti ve bakım sırasında onu kullanıyordu.
halen düzenli kullanırım.
Bende kulladim sabununu canim ama düzenli kullanmamistim. Deneyeceğim yine. Cilt bakimindan sonra yüzünde kizariklik ve iltihaplanma oldu mu canim senin

Bende kulladim sabununu canim ama düzenli kullanmamistim. Deneyeceğim yine. Cilt bakimindan sonra yüzünde kizariklik ve iltihaplanma oldu mu canim senin
ilk seansımdan çıktıktan sonra baya kızarıklık olmuştu canım hatta eve gidene kadar başımı kaldıramamıştım yukarı :))
ama iltihaplanma gibi birşey olmadı çok şükür

ilk seansımdan çıktıktan sonra baya kızarıklık olmuştu canım hatta eve gidene kadar başımı kaldıramamıştım yukarı :))
ama iltihaplanma gibi birşey olmadı çok şükür

Bende kızarıklık aşırı vardı üstüne bazı sıkılan gözeneklerde iltihaplanma yani sivilce oluştu.
Onları da ben sıktım yara oldu. 2 kez yaptırdım ikisinde de aynı şey olunca artık gitmeye korkuyorum.

Back