Evet ürün bu canım. Denizcim sen bu markanın yüz temizleme köpüğünü kaça almıştın?
Hem de nasıl pahalı:26: o paraya deyiyordur herhalde di mi
Denizcim haklısın çok problemliyken kullanıp da işe yaramıyor dediğimiz şeyler aslında cilt biraz düzelince farkını belli ediyor.
Aslında la Roc'tan memnunum ben. Belki bitince neostratayı denerim.
LA roc'un Üç ürününü de kullanıyorum. Toniği de yakmıyor artık çok şükür, rahatsızlık hissi vermiyor.
Ama bu toniği her gün mü kullanmalıyım bilmiyorum. Haftada 2-3 kere kullanmak az mı?:26:
Bilgiler için de çok teşekkür ederim
Babe'yi de duydum arkadaşlardan ama hiç denemedim. Sen kullanıyor musun?
evet eczanede cilt analizi yaptırmıştım hassa ve yaglı yani sivilceye müsait bircilt tipim var bunun için eczaım önerdi bende kullanıyorum ve kullandığım en iyi ürün diyebilirim
canım bence ilk başta alıştırmak için cildini çünkü hassas akşamları kullan 2 günde bir olarak yap ilk hafta sonra düzenli olarak kullan mesela ben ürünlerimin hiç birini düzenli kullanamıyorum öyle bir huyum var illa aklıma glicek o şekilde kullanıcam ..
bencede sen şuan ürün alma zaten yeterince ürün var elinde onları kullan bitir sonra çok karışıklık oluyor peki cildinde bir düzelme belirtisi var mı canım
hepimiz bilgileniyoruz bilmediklerimizi birbirimizden öğreniyoruz
arındırıcı falan mı yoksa nemlendirici dengeleyicimi pek üstündeki yazılar okunmuyor da :26:
annem bunun sarısını kullanıyo yoksa buda sarımı pek anlayamadmannem memnun onun yüzünde güneş lekeleri var bende bi kaçkez kullandım dupduru yapıyo cok güzel ama 5.gün sonunda pütür pütür yaptı gerçi annemin cildi yağlı, benimki ialçtan sonra kuru olmuştu
evet bu da sarı :) yaglı ciltlere uygun sivilce oluşumunu engelliyor yani
deniz sana bişey sormak istiyorum daha önce konuşmuştuk gözeneklerim açıldı diye acaba bu la roche kullanıyodum onun etkisi olabilirmi kullanmaya korkuyorum artık toniğinidemi alsam acaba
kızlar fiyatları ne kadar acaba bu bahsettiğiniz ürünlerin bn de çenemdeki sivilce lekelerinden rahatsızım da:26:
sivilce lekelerine çözüm bulanlar bizimle paylaşsın plzzzzzz
iyiyim teşekürler sen nasılsın deniz :) tamam ozaman canım teşekürler biraz daha azaltarak arada kullanayım kremi kilden başka bişey kullanmıyorum zaten artık ama yardımcı olsun diye la rochenin toniğini almayı düşünüyodum aslında ama sanki hassas ciltler için iyi değil diye bişey okumuştum benim cilttede hafif kızarıklar var bi zararı olurmu ama karma bi cilt tipim var işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?