Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866

canım evet 24 tl yazan katologdan verdim vucut spreylerini göremedim ama bir önceki katologdamıydı onlar

canım evet 24 tl yazan katologdan verdim vucut spreylerini göremedim ama bir önceki katologdamıydı onlar

evet kızlar alalacele çektim unuttuklarım kesin vardır
bunların hepsi benim gözümün nurudur senelerdir,olmasa olmazlarım:)
son resimlerin çoğu artık ürünlerin abonesi olduğum için sebamedin biodermanın ve vıch nin numuneleri deneme ürünleridir:)
her bişey aldığımda kız poşetlerce veriyor neredeyse:)
Eki Görüntüle 473585 Eki Görüntüle 473587 Eki Görüntüle 473588 Eki Görüntüle 473590 Eki Görüntüle 473593 Eki Görüntüle 473597 Eki Görüntüle 473599 Eki Görüntüle 473600 Eki Görüntüle 473601

Takmayınca daha çabuk geçiyorlar zaten, ne zaman yoğunlaşsam daha da artıyorlar. Arada çıkar illaki ama bu kadar çok çıkmasınlar nolur yaa
Red dressi yeni bir ürünken aldım. Çok da korkuyordum ya beğenmezsem diye, deneme kokusu bile yoktu Ama çok beğendim. Pure O2 ye göre daha yoğun bir koku yalnız. ben ağır kokulardan hoşlanmam ve de kullanmam bu ideal gedi bana ama zevk meselesi tabi

Ne güzel olurdu bir sürüşte cildimiz mükemmelleşse aaahh ahhh
Evet tester çok önemli bi de az bir miktar değil ki, alıp da memnun kalmamak çok kötü bir his
Eczanelerden bulamaz mısın?

Elossaa ne güzel şeyler bunlar böyleee
hele o testerlar, bir sürü bir sürü ne güzel.
Ben bu konuda şansızım ya, hiç vermez eczacımız

waaaowwwww ne kadar testerr varr çok severim kendilerini de

bende bayılırım bunlar sadece evdekilerin %25 i desem:)))

Elossaa ne güzel şeyler bunlar böyleee
hele o testerlar, bir sürü bir sürü ne güzel.
Ben bu konuda şansızım ya, hiç vermez eczacımız

sağol canım :))
testerları her aldığımda çocuk gibi seviniyorum manyakmıyım neyim diye gülüyorum kendime)
onca para dök ürün al,ürünü aldığına sevinme,15-20 testera sevin:))))

evet tatlım haklısın ama çok güzel parfüm kampnyaları varmış aradan onlarıda çıkarırım hemde kullanmayı çok istiyorum bi avon temsilcisinden yorum mu alsak
canım parfümler güzel pek kalıcı değil ama gündelik hayata uygn onları biliyodum önceden :)

canım evet onlar bu aykı katalogda ama hala siparş vereblrsn 3 ağustosa kadar geçerli o kampanya :)
evet canım ya benm alcağm ürün 130 tl . e alsam yüzümü alerji yaparsa ne yapcam o ürünü daha öncceden geldi başıma yüzüm feci olmştu Allahtan alırken bişey olrsa iade ederm demştm doktr raprmda vardı mecbur aldılar. hayır ürünleri de geçtm yüzüm çok kötü olutor bide onla uğraşıyorm en azndan tester alsam minik bi yerde denerm önce ama eczacılar pintilik yapıyolar vermiyolar kii

canım nasıl veriyolar ya bizim eczacılar mı pinti anlamadım ben :) gerçi bana bakan bayan olduğu zaman veryoda o da çok değil azcık azcık veriyo :)

kızlar meraba daha önce sormuştum lekeler için olan ilaçların fiyatlarını ben de baktım da netten baya tuzlu sanırım doğal ürünlerle geçirmeye çalışmaya devam edicem.ben çay ağacı yağıyla gülsuyunu kullanıyorum bi kaç damla da sirke damlatıyorum her gün yatmadan önce yüzümü yıkadıktan sonra bu karışımla siliyorum 1 hafta oldu balşayalı sanki işe yarıyor gibi yanaklarımdaki izler açılmaya başladı deneyebilirsiniz hatta bahsettiğiniz ürünlerin birinin bileşiminde de çay ağacı yağı vardı iyi geldiğini duymuştum lekelere :)

canım nasıl veriyolar ya bizim eczacılar mı pinti anlamadım ben :) gerçi bana bakan bayan olduğu zaman veryoda o da çok değil azcık azcık veriyo :)

bilmemki canım:))
ben senelerdir aynı yerden alıyorum sanıyorum o yüzden..aile gibi olduk diyebilirim...şimdide bebiş çalışmalarındayız onlarda bunu bildiklerinden bebek ürünleri vermeye başladılar bikaç gün önce:)
biodermanın pişik kremi,saç ve vucut şampuanı,vucut losyonu vucut yağı v.s. :)

Son zamanlarda işsiz olduğumdan dolayı fazla kozmetik alışverişi yapamadım
Dayanamayıp tekrar aldığım aldığım parfümüm var sadece

.
.
.
.
.

Denizz canım Avon'un internetten sipariş seçeneği var mı? Arkadaşlarım malesef
temsilcilik yapmıyorlar artık, ağustos katalogundan saç serumu almak istiyorum,,
kimseyi bulamadım alacak

Son düzenleme:
canım ben gülsuyunu pek kullanmıyorum arada kil maskeme koyuyorm ama denenebilir . çay ağacı yağının birçok etkisi var sivlceleri de kurutuyor. onu bende sivilcem çıkınca üstüne sürüyorm :))

ayy hayırlı olsunn canm bebiş :) bide neostrta testerii arıyorm ama bulamıyrm olanlarda vermez ki :)

sağol cnmm,inşallah olurda hayırlı olur:)))
elime geçerse gönderirim ayıp ettin:)

lacos vazgeçilmezimmmmmm :)

canım ben gülsuyunu pek kullanmıyorum arada kil maskeme koyuyorm ama denenebilir . çay ağacı yağının birçok etkisi var sivlceleri de kurutuyor. onu bende sivilcem çıkınca üstüne sürüyorm :))

gül suyu yerine demlenmiş yeşilçay da koyabilirsin o da kurutuyomuş sivilceleri inşallah işe yarar da kurtulurum şunlardan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…