araştırmak lazım canım merak ettim bende bi bakınayım =)
canım valla o kadar ürün kullandım ki böyle harikalar yarattığı söylenen hiç bişeyini göremedim o yüzden korkuyorum ne yalan söyleyeyim =)
bende ilk kez nette araştırma yaparken rastladım okuyunca da çok ilgimi çekti şimdi ise yakın çevremde ya da kk da kullanan var mı bu ürünü merak ediyorum iz bırakmıyor falan olması ilginç
Selam kızlar, geçen gün yazdıklarım silinmiş...Ben de yeniden geldim, görüşemedik epeydir.
Bu aknevit denilen ürün ne kadar iddialı. Açıkçası gerçek olsa da kurtulsak bu dertlerden. Ama kullanan birisi olmadan da alıp kullanmak cesaret istiyor.
Dün evdeki onlarca sivilce kremine bakarken küçük bir şişe buldum, 15 ml.lik. Doktorum vermişti bir dene diye. Ama hatırladığım kadarıyla yüzüm yer yer kızarınca bırakmıştım.
Neostrata- Oily Skin Solution (8 aha) yazıyor üstünde.
Bu markayı burda duydum sanıyordum benMeğer denemişim. Ama acaba tekrar denesem mi diye de düşünmekteyim.:44::44:
neostrata mı aaaa=) o markaya bayılıyorum ben kullanmadım ama kışın kullanmak gibi bi niyetim var aha10 içeren cilt düzenleyici losyonu almayı düşünüyorum. kesnilikle kullan canım neostratan varken başka bişey deneme hatta deniz de onun yüz yıkama köpüğünü kullanıyodu bildiğim kadarıyla çok da memnundu=)
Merhaba canım, nasılsın? Özledim sizleri, denk gelemedik hiç.
Evet ben de denizden, okuldaki bazı arkadaşlardan duymuştum bu markayı. Hatta çok pahalı gelmişti
Sadece sivilcelerin üstüne mi sürmem gerekiyor acaba?
Bir de yazdığım gibi tarihinin geçme gibi bir durumu var mıdır ki:44:
evet ya dağıldık yaz geldi diye =)canım neostratanın diğer bir özelliği tarih geçme gibi bir sorunu yok için rahat olabilir
canım sivilcelerin üstüne sürmen gerekir bence ben losyonunu kullandığımda sürüyordum çünkü
bence elindeki ürün çok güzel kullan derim
ahh ahh bende çok özledim hepinizi yaz geldi hepimiz dağıldık :44:
canım nasıl kullanılcağı yazmıyor mu ? aha 8 içeriyormş gerçi o yüzden şimdilik sadece sivilcelerinin üstüne sürsen yeterli gelir bence =)Merhaba canım, nasılsın? Özledim sizleri, denk gelemedik hiç.
Evet ben de denizden, okuldaki bazı arkadaşlardan duymuştum bu markayı. Hatta çok pahalı gelmişti
Sadece sivilcelerin üstüne mi sürmem gerekiyor acaba?
Bir de yazdığım gibi tarihinin geçme gibi bir durumu var mıdır ki:44:
neostrata mı aaaa=) o markaya bayılıyorum ben kullanmadım ama kışın kullanmak gibi bi niyetim var aha10 içeren cilt düzenleyici losyonu almayı düşünüyorum. kesnilikle kullan canım neostratan varken başka bişey deneme hatta deniz de onun yüz yıkama köpüğünü kullanıyodu bildiğim kadarıyla çok da memnundu=)
canım neostratanın diğer bir özelliği tarih geçme gibi bir sorunu yok için rahat olabilir
canım sivilcelerin üstüne sürmen gerekir bence ben losyonunu kullandığımda sürüyordum çünkü
bence elindeki ürün çok güzel kullan derim
ahh ahh bende çok özledim hepinizi yaz geldi hepimiz dağıldık :44:
evet ya dağıldık yaz geldi diye =)
canım nasıl kullanılcağı yazmıyor mu ? aha 8 içeriyormş gerçi o yüzden şimdilik sadece sivilcelerinin üstüne sürsen yeterli gelir bence =)
kızlar yoksaaaa buuuuu neostrata lekelere iyi geliyor muuu :26:
Denizcim sen de özlendin emin ol. Evet yaz topiğimizi vurdu ama yine de ihmal etmeyelim burayı
İçimi rahatlattın canım ya, tarihi geçmiştir diye çöpe atacaktım az daha
Umarım işe yarar bu kez. Geçen sefer kızarmıştım biraz:26:
Akşam sür demişti doktorum. Bu akşam başalayayım bakayım ne olacak
kızlar yoksaaaa buuuuu neostrata lekelere iyi geliyor muuu :26:
Denizcim sen de özlendin emin ol. Evet yaz topiğimizi vurdu ama yine de ihmal etmeyelim burayı
İçimi rahatlattın canım ya, tarihi geçmiştir diye çöpe atacaktım az daha
Umarım işe yarar bu kez. Geçen sefer kızarmıştım biraz:26:
Akşam sür demişti doktorum. Bu akşam başalayayım bakayım ne olacak
Canım şişe çok küçük 15.ml.
Üstünde de yabancı yazılar var. Doktor anlatmıştı verirken ama hatırlamıyorum detaylı,kapağına akşam sür diye A yazmış. Durun resmini ekleyeyim.
canım neostratanın lekelerden çok cilt düzenleyici özelliği var problemlere karşı renk farklılıklarını azaltıyor ama lekelere karşı farklı bişiler kullanmak lazım... yeni bir kremle karşılaştık aknevit diye onun öyle bir iddiası var onu tartışıyorduk bizde sivilce izlerinide yok ediyormuş...
Bu kremi de çok merak ettim açıkçası. Eczanelerde mi gördün yoksa internette mi, bunun da numunesini vermiyorlar mı
canım kızarsada bence bırakma ben öyle kızarınca üstüne gidiyorum bazen cildimin ama o da çok hassas ben napıyım
cannım etkisi olur diye umuyorum "•Kollajen yapıyı güçlendirerek çizgilerin azalmasına yardımcı olur,
•Ciltteki renk farklarını azaltır." bunları demiş çünkü =)
Benimki de çok hassas el bebek gül bebek bakmak lazım, buna da para ve sabır lazım
Umarım kızarmaz kızarsa da sonrası çok iyi olur.
İnşallah canım ya, işe yaramasını o kadar çok istiyorum ki. Bu arada fotoğraflar hiç net çıkmadı küçük olduğu için yazılar okunmuyor.
Ben ön yüzünde yazılanları aynen yazayım:
Neostrata- Oily Skin Solution
Glycolic Formulation
8 AHA
0.5 fl oz/15 ml.
Ne anladın derseniz hiçbir şey
=)) olsun canım sen kullan sabırla o çok güzel bi ürün daha doğrusu neostrata çok güzel bi marka biraz pahalı ama =)Benimki de çok hassas el bebek gül bebek bakmak lazım, buna da para ve sabır lazım
Umarım kızarmaz kızarsa da sonrası çok iyi olur.
İnşallah canım ya, işe yaramasını o kadar çok istiyorum ki. Bu arada fotoğraflar hiç net çıkmadı küçük olduğu için yazılar okunmuyor.
Ben ön yüzünde yazılanları aynen yazayım:
Neostrata- Oily Skin Solution
Glycolic Formulation
8 AHA
0.5 fl oz/15 ml.
Ne anladın derseniz hiçbir şey
[/url][/IMG]
canım ürün bu mu ?
canım aknevitle internette tanıştım araştırma yaparken reklam filmi denk geldi
=)) olsun canım sen kullan sabırla o çok güzel bi ürün daha doğrusu neostrata çok güzel bi marka biraz pahalı ama =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?