- 10 Mayıs 2012
- 464
- 17
- 298
hayır hayıırrr oriflame pure skin leke jeli var ondan alıp kullanmaya başlıcam memnun kalanlar varmış hem fiyatıda uygun denemeye değer
canım bunu diyo bak ARTISTRY essentials Anti Blemish . oriflame nasılmış peki :)
evet canım oydufakat fiyatı 46tl değermi bilmiyorum :/
oriflame iyi diyorlardı fakat çok yorum bulamadım napıcam bilmiyorum anam geçmiyor geçmiyor tca yaptıramam of of
tca niye yaptramyosn canım ve iyidir herlde ben okudum kullananlar memnunmş aslında :) oriflame nasıl bide avonun vardı lekeler için hatta akneye meyilli ciltler için leke görünümünü düzenleyci diye geçiyor:))
canım neden bilmiyorum ama avonu pek sevmiyorum :/
annemler kızabilir. hatta kızarlar yani
yoksa bende istiyorum :'(((((
canım bende nense avona karşı öyle düşünüyodm ama bişeyler istedim merak edip kullanp yorum yaparm senn için olur mu :)))
tatlım çok teşekkür ederiimm :)))))) hangi ürünlerini istettin
avon clearskin emergency akneye meyilii ciltler için krem temizleyici %2 salisilik asit içerir diyo canım. 3 günde akneli görünümn farkedlmesni hafifletir diyo :)
bide akneye meyilii ciltler için leke görünümünü düzgünleştirici jel . bu da 3 saatte akneli meyilli görünümü düzeltmeye başlar dyo
:)))
selamm benimde olmazsa olmazlarım var elimin altında olmazlarsa rahat edemiyorum resmen..
tek tek yazmak zor geldi resim eklesem olur dimi
selamm benimde olmazsa olmazlarım var elimin altında olmazlarsa rahat edemiyorum resmen..
tek tek yazmak zor geldi resim eklesem olur dimi
hemmen bakayım neymiş bunlar
bak canım bak bak bende pek yorum göremedm ama salislk asit var dye aldm hadi hayrlsı :)
olur tabi canım hatta çok güzel olur:) bu ara kendimde seni gördüm benmde bazı ürünlerim mutlka elmn altında olmalı arkadşma gidp gece geç gelcğimi bilrsem kullanmyck da olsam nemlndrcm , saç açıcı spreyim , güneş kremim ( gece bile sürüp çıkarm ama oona rağmn yanma alrm ):)))
o zaman hemen çekiyorum sıcağı sıcağına one minute:)tabiii olur merakla bekliyoruz ürünlerinii
bende istiyorum ama etrafımda hiç avoncu yok offff nası alcam(((
di mi:))) resmen daralıyorum bende mutlaka onları görmeliyim :)))
o zaman hemen çekiyorum sıcağı sıcağına one minute:)
canım ben kullanym da bi faydası olursa sende al boşuna para vermemş olursn hem :)) bide sitesne girince zaten müşteri olmak istiyorum kısmı var oraya tıklp bilglerini vernce en yakn temslci sana ulaşyo bildğm kadryla canm .))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?