• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866
hayır hayıırrr oriflame pure skin leke jeli var ondan alıp kullanmaya başlıcam memnun kalanlar varmış hem fiyatıda uygun denemeye değer :32::34::24::1:

evet canım oydu :D fakat fiyatı 46tl değermi bilmiyorum :/

oriflame iyi diyorlardı fakat çok yorum bulamadım napıcam bilmiyorum anam geçmiyor geçmiyor tca yaptıramam of of :D

tca niye yaptramyosn canım ve iyidir herlde ben okudum kullananlar memnunmş aslında :) oriflame nasıl bide avonun vardı lekeler için hatta akneye meyilli ciltler için leke görünümünü düzenleyci diye geçiyor:))

tca niye yaptramyosn canım ve iyidir herlde ben okudum kullananlar memnunmş aslında :) oriflame nasıl bide avonun vardı lekeler için hatta akneye meyilli ciltler için leke görünümünü düzenleyci diye geçiyor:))

canım neden bilmiyorum ama avonu pek sevmiyorum :/
annemler kızabilir. hatta kızarlar yani :D
yoksa bende istiyorum :'(((((

selamm benimde olmazsa olmazlarım var elimin altında olmazlarsa rahat edemiyorum resmen..
tek tek yazmak zor geldi resim eklesem olur dimi

tatlım çok teşekkür ederiimm :)))))) hangi ürünlerini istettin

avon clearskin emergency akneye meyilii ciltler için krem temizleyici %2 salisilik asit içerir diyo canım. 3 günde akneli görünümn farkedlmesni hafifletir diyo :)
bide akneye meyilii ciltler için leke görünümünü düzgünleştirici jel . bu da 3 saatte akneli meyilli görünümü düzeltmeye başlar dyo
:)))

bu derumda yapılması gereken en güzel şey bir doktora danışmak. devlet zaten ilgilenmiyor ama özeller bu konuda özel birimlere sahip bence özele gitmeli herkez mangi olarakda devlet le aynı yatmadığınız sürece ist cennet mah doğan hastanesi bunun için biçilmiş bir değer. tavsiyeni dinleyin eğer düşünceerin arasında var ise.

avon clearskin emergency akneye meyilii ciltler için krem temizleyici %2 salisilik asit içerir diyo canım. 3 günde akneli görünümn farkedlmesni hafifletir diyo :)
bide akneye meyilii ciltler için leke görünümünü düzgünleştirici jel . bu da 3 saatte akneli meyilli görünümü düzeltmeye başlar dyo
:)))

hemmen bakayım neymiş bunlar :D

selamm benimde olmazsa olmazlarım var elimin altında olmazlarsa rahat edemiyorum resmen..
tek tek yazmak zor geldi resim eklesem olur dimi

olur tabi canım hatta çok güzel olur:) bu ara kendimde seni gördüm benmde bazı ürünlerim mutlka elmn altında olmalı arkadşma gidp gece geç gelcğimi bilrsem kullanmyck da olsam nemlndrcm , saç açıcı spreyim , güneş kremim ( gece bile sürüp çıkarm ama oona rağmn yanma alrm ):)))

hemmen bakayım neymiş bunlar :D

bak canım bak bak bende pek yorum göremedm ama salislk asit var dye aldm hadi hayrlsı :)

canım sana ddeiğim ürünü de buldm o da bu " Clearskin Professional Akneye Meyilli Ciltler İçin Leke Görünümünü Düzgünleştirici Losyon
50ml

Sadece 2 haftada cilt tonu bozukluklarını hafifl etmeye ve akneye meyilli görünümü düzgünleştirmeye yardımcıdır.* "

Son düzenleme:
olur tabi canım hatta çok güzel olur:) bu ara kendimde seni gördüm benmde bazı ürünlerim mutlka elmn altında olmalı arkadşma gidp gece geç gelcğimi bilrsem kullanmyck da olsam nemlndrcm , saç açıcı spreyim , güneş kremim ( gece bile sürüp çıkarm ama oona rağmn yanma alrm ):)))

di mi:))) resmen daralıyorum bende mutlaka onları görmeliyim :)))

tabiii olur merakla bekliyoruz ürünlerinii :16:
o zaman hemen çekiyorum sıcağı sıcağına one minute:)

canım ben kullanym da bi faydası olursa sende al boşuna para vermemş olursn hem :)) bide sitesne girince zaten müşteri olmak istiyorum kısmı var oraya tıklp bilglerini vernce en yakn temslci sana ulaşyo bildğm kadryla canm .))

evet tatlım haklısın ama çok güzel parfüm kampnyaları varmış aradan onlarıda çıkarırım :23: hemde kullanmayı çok istiyorum bi avon temsilcisinden yorum mu alsak

evet kızlar alalacele çektim unuttuklarım kesin vardır
bunların hepsi benim gözümün nurudur senelerdir,olmasa olmazlarım:)
son resimlerin çoğu artık ürünlerin abonesi olduğum için sebamedin biodermanın ve vıch nin numuneleri deneme ürünleridir:)
her bişey aldığımda kız poşetlerce veriyor neredeyse:)
$Fotoğraf0269.jpg $Fotoğraf0270.jpg $Fotoğraf0271.jpg $Fotoğraf0272.jpg $Fotoğraf0273.jpg $Fotoğraf0274.jpg $Fotoğraf0275.jpg $Fotoğraf0276.jpg $Fotoğraf0277.jpg

Back