Neden kendini bu kekonun önünde küçük düşürüyorsun? Senin nerenle ne yaptığın hakkında laf etme haddini nerden buluyor? Neden irtibat kurdun, ne bekliyorsun, özür mü? Pişmanlık mı?Arkadaşlar dayanamadım aradım. Başta neden beni terkettin gerçek sebebini söyle dedim. Ben sana istediğin hayatı veremem, yarın öbür gün gittiğim zaman ne olacak? Benim ne olacağım belli değil falan dedi. Niye gidince irtibatı mı kesiyorsun dedim. Arkadaşların sana yeni birini mi buldu dedim arkadaşlarım hakkında böyle konuşma dedi. Sonra bildiğim her şeyi anlattım. Biz konuşmadık dedi tabiki kabul etmedi üstüne bir de ne yapmaya çalışıyorsun diye beni suçladı. Seninle barışmayı düşünmüyorum dedi. Bende bunu bana niye yaptınız dedim. Senin sorunların var, psikolojik sorunların var, paranoya yaptın hep dedi. Dedim bu zamana kadar söylediğim ne çıkmadı. Dediğim her şeyi yaptın hiçbir sözünü tutmadın diye söyledim böyle sürdü kavga. Sonra suratıma kapattı tekrar tekrar aradım sinirden. En son bana sen namustan bahsedecek durumda değilsin dedi. Ben iyice delirdim. Aradım yazdım sonra her yerden engellemiş beni
Adamda zerre pişmanlık yok üstüne bir de bana bir sürü laf söyledi. Bir sürü küfür yedim bir de.Neden kendini bu kekonun önünde küçük düşürüyorsun? Senin nerenle ne yaptığın hakkında laf etme haddini nerden buluyor? Neden irtibat kurdun, ne bekliyorsun, özür mü? Pişmanlık mı?
Ben annemi kaybeden biri olarak bazı acıları biliyorum ama robot gibi de olamıyorum biraz hassasım ne yazık ki4 ay size bu kadar acı verdiyse bu hayat sizi çok zorlar ya. Hayatta ne acılar var bilseniz.
Neler neler yaptığım halde hala yakamdan düşmeyen biri için ben de pişman olmam. Kendine gel. Sen namustan bahsedecek durumda değilsin diyen kekoya karşı eksik hissetmedin kendini inşallah. O muhteşem varlığını sana layık görmüyor; kendini paspas etmezsen, dik durur, yaşadığın şeyler için kimseye hesap vermez üstüne '' Sen kim köpek? '' diye bozarsan senden değerlisi olmaz.Adamda zerre pişmanlık yok üstüne bir de bana bir sürü laf söyledi. Bir sürü küfür yedim bir de.
Ben annemi kaybeden biri olarak bazı acıları biliyorum ama robot gibi de olamıyorum biraz hassasım ne yazık ki
2 senem heba oldu. Sonunda da ben sozleniyorum dedi gitti. Seni de sevdiğimi sanmışım sevmemişim dedi hakaret etti ve gitti. Ben 10 kilo verdim. Zamanında Dayak yedim küfür yedim yalan üstüne yalan yakaladım, dünya kadar emek verdim ama bırakmadım, sonunda adam birini bulup beni aldattı bıraktı gitti. Yaptıklarım için de yapmasaydın dedi. 4 ay ile kurtuldun sen. Allah karşımıza daha iyilerini çıkarsın daha çok sevelim sevilelim değer görelim inşallah Benim ki de annesine özelimizi anlatmış ve hatta göstermiş. !! Allah'a havale ettim. Atlatmak zor. Gerçekten zor. Keşke 4 ayken başıma gelseydi bunlar. 2 sene çok zor...
Burada konu açmıştım linç yemiştim. İlk ilişkimdi, cahildim ve ilk kez çok sevildim sandım. İlk 1 sene çok iyiydi. Zor zamanlarimda yanımda oldu, olmayan parasıyla benim ihtiyaçlarımı karşılamaya çalıştı vs. Bunların hatrına şans verdim. Sonra kavga ederken sinirden beni itip kakmaya başladı, sokaklarda küfür etmeye başladı. Tabi o sırada hemen ayrıldık bitti diyip çekip gidiyordum zaten ama bir şekilde gönlümü alıyordu. Sonra sokaklarda tartaklamaya başladı derken baktım ki o....u demek onun için günlük konuşma olmuş. Ayrıldım zaten. Ama peşimi birakmadi, ben de ona kiyamadigim için görüşmeye devam ettim.Dayak yiyip, küfür yediniz neden bırakmadınız gerçekten aşırı merak ettim? Bunlar emek falan degil yalnız onu bir öğrenin ki bundan sonra üzülmeyin.
Yerinizde olsam şükür namazı kılardım Allah kurtarmış sizi.
Pardon 2 senenin nesi zor? Dayak ve kufurden sonra ne ummuştunuz?
Burada konu açmıştım linç yemiştim. İlk ilişkimdi, cahildim ve ilk kez çok sevildim sandım. İlk 1 sene çok iyiydi. Zor zamanlarimda yanımda oldu, olmayan parasıyla benim ihtiyaçlarımı karşılamaya çalıştı vs. Bunların hatrına şans verdim. Sonra kavga ederken sinirden beni itip kakmaya başladı, sokaklarda küfür etmeye başladı. Tabi o sırada hemen ayrıldık bitti diyip çekip gidiyordum zaten ama bir şekilde gönlümü alıyordu. Sonra sokaklarda tartaklamaya başladı derken baktım ki o....u demek onun için günlük konuşma olmuş. Ayrıldım zaten. Ama peşimi birakmadi, ben de ona kiyamadigim için görüşmeye devam ettim.
Bu neydi biliyor musunuz aslında ? Ailemde ve çevremde erkeklerin sinirlenince sürekli küfür etmesi vurmasına şahit olduğum için gururumu ayaklar altına alıp boğazıma yapışan bir adamı affediyordum. Sonra öğrendim ki her erkek böyle değilmiş. Bana saygısı olmayan adam beni sevemezmiş de. Öyle oldu zaten.