Bilmiyorum, çok seviyordum hala çok seviyorum. Çok güvendim ve çok mutluydumBu yazdıklarından sonra unutamiyor musun gerçekten? Neyini unutamıyorsun mesela?
Bütün yaşadıklarını herkese anlatan birini özlemek mi bir kasık suda boğman gerekmez mi,işi gücü olmayan onuda geçtim karakteri olmayan adam . Sana iyilik yapmış farkında değilsin.4 aylık bir ilişkim vardı. Başta bir şeyler hissetmiyordum ama sonra aşık oldum. Birbirimize tamamen zıttız o siyahsa ben beyazım. Kendisi klasik Türk erkeklerinden ama ben onu her şeyi ile kabul ettim. Evlilik düşünüyorduk ve plan yapıyorduk ama onun henüz bir işi olmadığı için beklemek istedik. Ailem tanıyor yani bize geliyordu. Geçen hafta cuma günü arkadaşları ile buluştuktan sonra bana biraz soğuk davranmaya başladı. Sebebi maddi konular sandım. Sordum cevap vermedi. Biraz ilişkin için mücadele et dedim ben mücadele edecek yaşı çoktan geçtim Damla dedi. Ne demek bu dedim kapatıyorum dedi ve kapattı. Sonra ben o hırsla bunun için mi mücadele veriyorum, çok mu değer verdim sana o yüzden mi böyleyiz dedim. Sonra haklısın yol yakınken bırakalım benim sorunlarım var ve çözülmeyecek ben ümidi kestim, birbirimizi daha fazla yormayalım yazdı.. O gün sabaha kadar oturdum. Öğleden sonra 1 gibi aradım hiç uyumadım dedim neden dedi söylediklerinden dolayı dedim. Söylediklerimin arkasındayım birbirimize eziyet oluyoruz dedi. Ben sana eziyet mi oluyorum dedim, ben sana oluyorum dedi. Bırak buna ben karar vereyim dedim. Hayır dedi ve bıraktı beni. Sonra bir yakınım bunun yakın arkadaşlarından birini tanıyormuş. Bu şerefsiz içtiği zaman oturup bizim bütün özelimizi, konuşmalarımızı, ailemle bile konuşmalarını oturup anlatmış. Arkadaşı ailesine de Damlaya da iyi gözle bakmıyordu, en başından beri niyeti farklıydı evlenme niyetinde değildi demiş. Bunu öğrenince yerimde dondum kaldım resmen. Bana sözler veren, aşık olduğunu söyleyen, benimle gelecek kuran üstelik bunu ailemin yanında yapan adam bu mu dedim. Şimdi 5 gündür resmen ölü gibiyim. Bana bunu nasıl yapar diyorum bir yandan da çok özlüyorum, affedemiyorum da. Bir akıl verin nolur
4 ay bu duygulari bu denli yoğun hissetmek için yeterli mi bilemiyorum. Sarhosken sizi konuşan adam isterse multi milyarder olsun, dunya guzeli olsun, hiçbir işe yaramaz.Bilmiyorum, çok seviyordum hala çok seviyorum. Çok güvendim ve çok mutluydum
Canim acilarini anliyorum. Ama karakterini de bildiysen yol ver gitsin. Biliyorum şu an içinde aci var ve beynin sen farkinda olmasan da barişmak için bir aralik kapi ariyor. Bulursa şayet senin gururunu, adamin şerefsizliğini unutturub sana adim attiricak. Bu dunyada aşk acisi çekmeyen belki bir avuç insan vardir. Çekenlerin çoğu da o gunleri şu an yanlarinda yeni biriyle gulerek hatirliyor. Demem o ki şu an senin zamana, sağlam bir düşünceye ihtiyacin var. Ilk once anlaman gereken şey aşkin tam farkli birşey olduğu. Sadece genclik ruzgariydi, bağlilikdi bu. Boyle olduğunu kabul et. Mucadele edemiyorum, sana eziyet veriyorum falan filan. Bunlar çok dizi izlemekden. Dusman devletin kizina mi aşik olmuş? Aile kavgasi mi var ne var yani? Işsizlik engel mi aşka? Yani canim bazi şeyler aci versede alişilmali. Ileri bakilmali. Sakın adamin bu şerefsizliğinden sonra ozledim diyerek aramaya kalkma. Sana dedikleri sozleri hatirla. Zamana birak. Şu an mesajlaşaxak birinin olmamasi telefonun boş olmasi senin acini tetikleyen şey. Mesela çok iyi biri çiksa daha yakisikli, daha gorgulu, seni seven. Bu adam aklina gelir mi? Bir hafta sonra iyi ki bitdi dersin. Dediğim gibi yalnizlik insana en çok aci çekdiriyor ve bunu aşk acisi saniyorlar. Yaşadiklarini kabul et ve onune bak.4 aylık bir ilişkim vardı. Başta bir şeyler hissetmiyordum ama sonra aşık oldum. Birbirimize tamamen zıttız o siyahsa ben beyazım. Kendisi klasik Türk erkeklerinden ama ben onu her şeyi ile kabul ettim. Evlilik düşünüyorduk ve plan yapıyorduk ama onun henüz bir işi olmadığı için beklemek istedik. Ailem tanıyor yani bize geliyordu. Geçen hafta cuma günü arkadaşları ile buluştuktan sonra bana biraz soğuk davranmaya başladı. Sebebi maddi konular sandım. Sordum cevap vermedi. Biraz ilişkin için mücadele et dedim ben mücadele edecek yaşı çoktan geçtim Damla dedi. Ne demek bu dedim kapatıyorum dedi ve kapattı. Sonra ben o hırsla bunun için mi mücadele veriyorum, çok mu değer verdim sana o yüzden mi böyleyiz dedim. Sonra haklısın yol yakınken bırakalım benim sorunlarım var ve çözülmeyecek ben ümidi kestim, birbirimizi daha fazla yormayalım yazdı.. O gün sabaha kadar oturdum. Öğleden sonra 1 gibi aradım hiç uyumadım dedim neden dedi söylediklerinden dolayı dedim. Söylediklerimin arkasındayım birbirimize eziyet oluyoruz dedi. Ben sana eziyet mi oluyorum dedim, ben sana oluyorum dedi. Bırak buna ben karar vereyim dedim. Hayır dedi ve bıraktı beni. Sonra bir yakınım bunun yakın arkadaşlarından birini tanıyormuş. Bu şerefsiz içtiği zaman oturup bizim bütün özelimizi, konuşmalarımızı, ailemle bile konuşmalarını oturup anlatmış. Arkadaşı ailesine de Damlaya da iyi gözle bakmıyordu, en başından beri niyeti farklıydı evlenme niyetinde değildi demiş. Bunu öğrenince yerimde dondum kaldım resmen. Bana sözler veren, aşık olduğunu söyleyen, benimle gelecek kuran üstelik bunu ailemin yanında yapan adam bu mu dedim. Şimdi 5 gündür resmen ölü gibiyim. Bana bunu nasıl yapar diyorum bir yandan da çok özlüyorum, affedemiyorum da. Bir akıl verin nolur
Niyeti baskaymis oyle mi?terbiyesiz herif...Sen suanki durumu bosver de bu sana donus yapar bur sure sonra sakin geri adim atma, uzuntun gecicek merak etme, boyle biri icin uyumamak vs kendine saygi duy yat uyu gerekirse bir cay ic ama uyu bu adam icin gozyasi dokme,bana nasil yapar deme yaparlar kuzum yapiyorlar erkek milleti acimaz belli ki sevmemis sevgisi hormonalmis hic hic uzulme kendini kurtardigina sevin4 aylık bir ilişkim vardı. Başta bir şeyler hissetmiyordum ama sonra aşık oldum. Birbirimize tamamen zıttız o siyahsa ben beyazım. Kendisi klasik Türk erkeklerinden ama ben onu her şeyi ile kabul ettim. Evlilik düşünüyorduk ve plan yapıyorduk ama onun henüz bir işi olmadığı için beklemek istedik. Ailem tanıyor yani bize geliyordu. Geçen hafta cuma günü arkadaşları ile buluştuktan sonra bana biraz soğuk davranmaya başladı. Sebebi maddi konular sandım. Sordum cevap vermedi. Biraz ilişkin için mücadele et dedim ben mücadele edecek yaşı çoktan geçtim Damla dedi. Ne demek bu dedim kapatıyorum dedi ve kapattı. Sonra ben o hırsla bunun için mi mücadele veriyorum, çok mu değer verdim sana o yüzden mi böyleyiz dedim. Sonra haklısın yol yakınken bırakalım benim sorunlarım var ve çözülmeyecek ben ümidi kestim, birbirimizi daha fazla yormayalım yazdı.. O gün sabaha kadar oturdum. Öğleden sonra 1 gibi aradım hiç uyumadım dedim neden dedi söylediklerinden dolayı dedim. Söylediklerimin arkasındayım birbirimize eziyet oluyoruz dedi. Ben sana eziyet mi oluyorum dedim, ben sana oluyorum dedi. Bırak buna ben karar vereyim dedim. Hayır dedi ve bıraktı beni. Sonra bir yakınım bunun yakın arkadaşlarından birini tanıyormuş. Bu şerefsiz içtiği zaman oturup bizim bütün özelimizi, konuşmalarımızı, ailemle bile konuşmalarını oturup anlatmış. Arkadaşı ailesine de Damlaya da iyi gözle bakmıyordu, en başından beri niyeti farklıydı evlenme niyetinde değildi demiş. Bunu öğrenince yerimde dondum kaldım resmen. Bana sözler veren, aşık olduğunu söyleyen, benimle gelecek kuran üstelik bunu ailemin yanında yapan adam bu mu dedim. Şimdi 5 gündür resmen ölü gibiyim. Bana bunu nasıl yapar diyorum bir yandan da çok özlüyorum, affedemiyorum da. Bir akıl verin nolur
Bi zahmet affetme.4 aylık bir ilişkim vardı. Başta bir şeyler hissetmiyordum ama sonra aşık oldum. Birbirimize tamamen zıttız o siyahsa ben beyazım. Kendisi klasik Türk erkeklerinden ama ben onu her şeyi ile kabul ettim. Evlilik düşünüyorduk ve plan yapıyorduk ama onun henüz bir işi olmadığı için beklemek istedik. Ailem tanıyor yani bize geliyordu. Geçen hafta cuma günü arkadaşları ile buluştuktan sonra bana biraz soğuk davranmaya başladı. Sebebi maddi konular sandım. Sordum cevap vermedi. Biraz ilişkin için mücadele et dedim ben mücadele edecek yaşı çoktan geçtim Damla dedi. Ne demek bu dedim kapatıyorum dedi ve kapattı. Sonra ben o hırsla bunun için mi mücadele veriyorum, çok mu değer verdim sana o yüzden mi böyleyiz dedim. Sonra haklısın yol yakınken bırakalım benim sorunlarım var ve çözülmeyecek ben ümidi kestim, birbirimizi daha fazla yormayalım yazdı.. O gün sabaha kadar oturdum. Öğleden sonra 1 gibi aradım hiç uyumadım dedim neden dedi söylediklerinden dolayı dedim. Söylediklerimin arkasındayım birbirimize eziyet oluyoruz dedi. Ben sana eziyet mi oluyorum dedim, ben sana oluyorum dedi. Bırak buna ben karar vereyim dedim. Hayır dedi ve bıraktı beni. Sonra bir yakınım bunun yakın arkadaşlarından birini tanıyormuş. Bu şerefsiz içtiği zaman oturup bizim bütün özelimizi, konuşmalarımızı, ailemle bile konuşmalarını oturup anlatmış. Arkadaşı ailesine de Damlaya da iyi gözle bakmıyordu, en başından beri niyeti farklıydı evlenme niyetinde değildi demiş. Bunu öğrenince yerimde dondum kaldım resmen. Bana sözler veren, aşık olduğunu söyleyen, benimle gelecek kuran üstelik bunu ailemin yanında yapan adam bu mu dedim. Şimdi 5 gündür resmen ölü gibiyim. Bana bunu nasıl yapar diyorum bir yandan da çok özlüyorum, affedemiyorum da. Bir akıl verin nolur