Beni terketti çok acı çekiyorum

Kusura bakmayın söz konusu mesajı başka bir konuya yazdığım halde yanlışlıkla bu konuya kopyalanıp cevap olarak yazılmış, konu sahibinden ayrıca özür mesajı attım. Verdiğim cevabın konu ile ilgisi yoktur.

Bu yazdıklarından sonra unutamiyor musun gerçekten? Neyini unutamıyorsun mesela?
Bazen anlamak mumkun degıl ınsanları adamun yaptıgı ıgrenclık dısı sapıklık normal degıl ozel seylerı ıckı masasında anlatmak ne sevgısı ne askı

4 aylık bir süre zaten duyguların çok yoğun yaşandığı bir dönemdir ondan unutamadığınızı sanıyorsunuz, ilerlese eminim ayrılan siz olacaktınız. Terk eden siz değil o olduğu için bu yarım kalmışlık hissi, emin olun geçecek. Başka biri karşınıza çıktığında bunun aslında aşk değil heyecan olduğunu anlayacaksınız, o yüzden takmayın kafaya, en iyisi olmuş, içki masasında konunuzu yapandan hayır gelmez

sizin özelinizi rakı masasına meze yapıyor ama siz halen seviyorum aşığım acı çekiyorum diyorsunuz

Bu adamla evlenirsen gider elalemin adamına yatak odanızı anlatır basit kadın mısın sen o şerefsiz e paspas olacaksın

Sanırım siz yanlış anladınız. İkimiz de bekarız evli değil adam

Boyle konulari okudukca kendimi cok yaslanmis hissediyorum gercekten, canim benim adam iki duble icince ailene varana kadar elaleme anlatmis neyini affedeceksin? Kendisinin boyle bir talebi de yok zaten. Olu gibi olacak bir sey de yok lutfen kendine gel, seni nasil kandirdigini dusun ve uzaklas. Evlenilecek son adamlari mi aldik nedir nasil bir tarzmis masalarda anlatmak ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…