Konu eski konu ama yaşanan rezilliğe, aşk diyen yorumcu arkadaşlar neyin kafası ile yazmışlar merak ettim. Adam açık açık benim karım önceden alkol alırdı, bikini giyerdi, geceleri eğlenceye giderdik şimdi yapamıyoruz, bana bunları yapabileceğim arada koynuma alacağım biri lazım ama nikah istemeyecek, boşan demeyecek demiş , yani adam konu sahibini falan sevmemiş, bunları yapabileceği, karısının varlığını ve boşanmayacağını kabullenecek bir metres istemiş, kadın her şeyi kabul etmiş ama sevişirken bekaretimi alma, senden sonra kendimi senelerce evli adama metreslik ettiğimi ve seviştiğimi söylemeden başkasına bakire diye yutturacağım şartını koşmuş,normal cindel birlikteliği kabul eymemiş, ama maşallah adamla ten uyumlarını övecek kadar koynuna girmiş; aslında onların aşk dedikleri şeyde aslında iki tarafında çıkarlarını bozmayan hayvansal bir ihtiyaç güdüsünden başka birşey değil. Adam için konu sahibinin zerre önemi yok zaten adamın derdi islama yönelen karısı ile yapamadığı şeyleri yapacağı başka bir beden, büyük ihtimalle karısınınn dini yönelimleri nedeniyle izin vermediği için beraber olamadığı şekilde beraber olmak için seviştiği kadından normal bir cinsel birliktelik talebi bile olmamış, ama yorum yapan arkadaşlar buradan bir leyla ile mecnun çıkarmışlar resmen.
Benzer tarihte böyle konular açıldığı için yazmak istedim. Kimse gerçekten aşık olduğu kadından metreslik yapmasını beklemez. Sevdiği kadını insanların gözünde küçük düşürmez. Çocuk sadece bahanedir. Çocuğun psikolojini düşünecek kadar duyarlı bir baba zaten ailesine ayırması gereken vakitte kadın kız peşinde dolaşmaz. Bu tipler için çocuk sadece metresin boşanma talebinin önüne geçen kalkandır o kadar.