Yani niyeti sadece zaman geçirmek, istifade etmek.Boyle cok cabuk aşık olup, onsuz yasayamayacağım izlenimi veren kadınları, erkekler kullanmayı cok sever.
4 aylik iliskide hemen ailenizle tanistirirsaniz, ailenizi de, sizi de ciddiye almaz.
Yangindan mal kacirir gibi.
Ne gibi kötü niyetleri varmış? Netlestirin biraz konunuzu.
Bundan sonra karsiniza bir talip cikti mi biraz cool olun, relax, zaman verin, tanıyın, arkadas gibi görünün.
Hemen bağlanmayın.
Duygularımı o kadar iyi anlatmışsınız ki şu an tam böyleyim. Mantığım tamamen devre dışı.Canim acilarini anliyorum. Ama karakterini de bildiysen yol ver gitsin. Biliyorum şu an içinde aci var ve beynin sen farkinda olmasan da barişmak için bir aralik kapi ariyor. Bulursa şayet senin gururunu, adamin şerefsizliğini unutturub sana adim attiricak. Bu dunyada aşk acisi çekmeyen belki bir avuç insan vardir. Çekenlerin çoğu da o gunleri şu an yanlarinda yeni biriyle gulerek hatirliyor. Demem o ki şu an senin zamana, sağlam bir düşünceye ihtiyacin var. Ilk once anlaman gereken şey aşkin tam farkli birşey olduğu. Sadece genclik ruzgariydi, bağlilikdi bu. Boyle olduğunu kabul et. Mucadele edemiyorum, sana eziyet veriyorum falan filan. Bunlar çok dizi izlemekden. Dusman devletin kizina mi aşik olmuş? Aile kavgasi mi var ne var yani? Işsizlik engel mi aşka? Yani canim bazi şeyler aci versede alişilmali. Ileri bakilmali. Sakın adamin bu şerefsizliğinden sonra ozledim diyerek aramaya kalkma. Sana dedikleri sozleri hatirla. Zamana birak. Şu an mesajlaşaxak birinin olmamasi telefonun boş olmasi senin acini tetikleyen şey. Mesela çok iyi biri çiksa daha yakisikli, daha gorgulu, seni seven. Bu adam aklina gelir mi? Bir hafta sonra iyi ki bitdi dersin. Dediğim gibi yalnizlik insana en çok aci çekdiriyor ve bunu aşk acisi saniyorlar. Yaşadiklarini kabul et ve onune bak.
Tek hatanız sizi leş arkadaş muhabbetlerine meze yapan pisliğin arkasından üzülmek. Midenizin bulanması lazım.Arkadaşlar 4 aylık veya 4 yıllık olması benim için sorun değil. Yıllarca ilişki yaşayıp yeterince bağlanmadığım insanlarda oldu. Yada yıllarca tanıtıp hiç tanımamışım dediğim. Güven konusunda haklısınız zaman lazımdı ama sevgi konusunda katılmıyorum. Karşınızdaki insan 34 yaşında olunca bir şeyleri oturtmuş, mantıklı ve kararlı sanıyorsunuz. Üstelik evlilik meselesini açan oydu. Başta ben acele etmeyelim demiştim ama sonradan fikrim değişti ve tamam dedim. İnsanlar görücü usulü evlenirken 4 aylık bir ilişkide evlilik konuşulması bana tuhaf gelmedi. Üstelik çok mutlu olduğunuz, sevdiğiniz ve sizi seven ( en azından öyle görünüyordu) birini bulunca neden bekleyelim diyorsunuz. Sanırım en büyük hatam herkesi kendim gibi sanıyor olmam.
Hiç şaşmaz. Benim sorunlarım var::: başkası var. Sorun olduğu doğru. Aynı anda iki kişi zor. Birini seçmesi lazım.Başkasını bulmuş kesin. Bahaneleri başkasını bulan klasik erkek yalanı. Sorunlarım var, sana zarar veriyorum vs. Sen iyisin sorun bende durumu. Ayrıca özelinizi anlatmış millete, şu an hissedeceğin şey özlem değil öfke olmalı bence.
Yaşadığın şey gerçekten zor,ama belliki çok da devamının gelmesi gereken bi ilişki değil arkanda bırakmaya çalış ama bunun için kendini yıpratma akışına bırak üzül belki 1 ay 2 ay sonrasında yavaş yavaş hayatına dönüceksin zaten içinde herşeyi bitirene kadar kendine izin var kendini yargılamadan bu süreci yaşa bence canım4 aylık bir ilişkim vardı. Başta bir şeyler hissetmiyordum ama sonra aşık oldum. Birbirimize tamamen zıttız o siyahsa ben beyazım. Kendisi klasik Türk erkeklerinden ama ben onu her şeyi ile kabul ettim. Evlilik düşünüyorduk ve plan yapıyorduk ama onun henüz bir işi olmadığı için beklemek istedik. Ailem tanıyor yani bize geliyordu. Geçen hafta cuma günü arkadaşları ile buluştuktan sonra bana biraz soğuk davranmaya başladı. Sebebi maddi konular sandım. Sordum cevap vermedi. Biraz ilişkin için mücadele et dedim ben mücadele edecek yaşı çoktan geçtim Damla dedi. Ne demek bu dedim kapatıyorum dedi ve kapattı. Sonra ben o hırsla bunun için mi mücadele veriyorum, çok mu değer verdim sana o yüzden mi böyleyiz dedim. Sonra haklısın yol yakınken bırakalım benim sorunlarım var ve çözülmeyecek ben ümidi kestim, birbirimizi daha fazla yormayalım yazdı.. O gün sabaha kadar oturdum. Öğleden sonra 1 gibi aradım hiç uyumadım dedim neden dedi söylediklerinden dolayı dedim. Söylediklerimin arkasındayım birbirimize eziyet oluyoruz dedi. Ben sana eziyet mi oluyorum dedim, ben sana oluyorum dedi. Bırak buna ben karar vereyim dedim. Hayır dedi ve bıraktı beni. Sonra bir yakınım bunun yakın arkadaşlarından birini tanıyormuş. Bu şerefsiz içtiği zaman oturup bizim bütün özelimizi, konuşmalarımızı, ailemle bile konuşmalarını oturup anlatmış. Arkadaşı ailesine de Damlaya da iyi gözle bakmıyordu, en başından beri niyeti farklıydı evlenme niyetinde değildi demiş. Bunu öğrenince yerimde dondum kaldım resmen. Bana sözler veren, aşık olduğunu söyleyen, benimle gelecek kuran üstelik bunu ailemin yanında yapan adam bu mu dedim. Şimdi 5 gündür resmen ölü gibiyim. Bana bunu nasıl yapar diyorum bir yandan da çok özlüyorum, affedemiyorum da. Bir akıl verin nolur
Ama bir şeyi aklinda tut. Sen ona yazarsan onu ozlediğini soylersen yeniden barişsaniz bile bir kaç ay sonra yeniden tekrarlanicak bu durum. Ve seni gozunde küçük gorucek. Bence inceldiği yerden kopsun. Hayat bu aci da çekicez, zorluk da gorucez. Ama alişicaz. Zayif insan hemen zorluklardan kaçmaya çalişan insandir. Qururunu kendi benliyini hiç sayan insandir. O insan asla başkalarinin gozunde de değerli olmaz. O yuzden güçlü ol. Ben daha iyilerine layiğim de ve hayatindaki zorluklari kabul et. Sabret herşey duzelicekDuygularımı o kadar iyi anlatmışsınız ki şu an tam böyleyim. Mantığım tamamen devre dışı.
Senin arkandan konuşan birisi için ölü gibiyim özlüyorum affedemiyorum da demek çok enteresan değilmi.4 aylık bir ilişkim vardı. Başta bir şeyler hissetmiyordum ama sonra aşık oldum. Birbirimize tamamen zıttız o siyahsa ben beyazım. Kendisi klasik Türk erkeklerinden ama ben onu her şeyi ile kabul ettim. Evlilik düşünüyorduk ve plan yapıyorduk ama onun henüz bir işi olmadığı için beklemek istedik. Ailem tanıyor yani bize geliyordu. Geçen hafta cuma günü arkadaşları ile buluştuktan sonra bana biraz soğuk davranmaya başladı. Sebebi maddi konular sandım. Sordum cevap vermedi. Biraz ilişkin için mücadele et dedim ben mücadele edecek yaşı çoktan geçtim Damla dedi. Ne demek bu dedim kapatıyorum dedi ve kapattı. Sonra ben o hırsla bunun için mi mücadele veriyorum, çok mu değer verdim sana o yüzden mi böyleyiz dedim. Sonra haklısın yol yakınken bırakalım benim sorunlarım var ve çözülmeyecek ben ümidi kestim, birbirimizi daha fazla yormayalım yazdı.. O gün sabaha kadar oturdum. Öğleden sonra 1 gibi aradım hiç uyumadım dedim neden dedi söylediklerinden dolayı dedim. Söylediklerimin arkasındayım birbirimize eziyet oluyoruz dedi. Ben sana eziyet mi oluyorum dedim, ben sana oluyorum dedi. Bırak buna ben karar vereyim dedim. Hayır dedi ve bıraktı beni. Sonra bir yakınım bunun yakın arkadaşlarından birini tanıyormuş. Bu şerefsiz içtiği zaman oturup bizim bütün özelimizi, konuşmalarımızı, ailemle bile konuşmalarını oturup anlatmış. Arkadaşı ailesine de Damlaya da iyi gözle bakmıyordu, en başından beri niyeti farklıydı evlenme niyetinde değildi demiş. Bunu öğrenince yerimde dondum kaldım resmen. Bana sözler veren, aşık olduğunu söyleyen, benimle gelecek kuran üstelik bunu ailemin yanında yapan adam bu mu dedim. Şimdi 5 gündür resmen ölü gibiyim. Bana bunu nasıl yapar diyorum bir yandan da çok özlüyorum, affedemiyorum da. Bir akıl verin nolur
Kaybolan yıllarına oturup ağlama. Bu adamdan kurtuldum. İyi ki evlenmedik diye sadaka ver. Geçmiş olsun.4 aylık bir ilişkim vardı. Başta bir şeyler hissetmiyordum ama sonra aşık oldum. Birbirimize tamamen zıttız o siyahsa ben beyazım. Kendisi klasik Türk erkeklerinden ama ben onu her şeyi ile kabul ettim. Evlilik düşünüyorduk ve plan yapıyorduk ama onun henüz bir işi olmadığı için beklemek istedik. Ailem tanıyor yani bize geliyordu. Geçen hafta cuma günü arkadaşları ile buluştuktan sonra bana biraz soğuk davranmaya başladı. Sebebi maddi konular sandım. Sordum cevap vermedi. Biraz ilişkin için mücadele et dedim ben mücadele edecek yaşı çoktan geçtim Damla dedi. Ne demek bu dedim kapatıyorum dedi ve kapattı. Sonra ben o hırsla bunun için mi mücadele veriyorum, çok mu değer verdim sana o yüzden mi böyleyiz dedim. Sonra haklısın yol yakınken bırakalım benim sorunlarım var ve çözülmeyecek ben ümidi kestim, birbirimizi daha fazla yormayalım yazdı.. O gün sabaha kadar oturdum. Öğleden sonra 1 gibi aradım hiç uyumadım dedim neden dedi söylediklerinden dolayı dedim. Söylediklerimin arkasındayım birbirimize eziyet oluyoruz dedi. Ben sana eziyet mi oluyorum dedim, ben sana oluyorum dedi. Bırak buna ben karar vereyim dedim. Hayır dedi ve bıraktı beni. Sonra bir yakınım bunun yakın arkadaşlarından birini tanıyormuş. Bu şerefsiz içtiği zaman oturup bizim bütün özelimizi, konuşmalarımızı, ailemle bile konuşmalarını oturup anlatmış. Arkadaşı ailesine de Damlaya da iyi gözle bakmıyordu, en başından beri niyeti farklıydı evlenme niyetinde değildi demiş. Bunu öğrenince yerimde dondum kaldım resmen. Bana sözler veren, aşık olduğunu söyleyen, benimle gelecek kuran üstelik bunu ailemin yanında yapan adam bu mu dedim. Şimdi 5 gündür resmen ölü gibiyim. Bana bunu nasıl yapar diyorum bir yandan da çok özlüyorum, affedemiyorum da. Bir akıl verin nolur
Siz bunu aşıp, çok daha güzel insanlarla karşılaşacağınıza eminim.Arkadaşlar 4 aylık veya 4 yıllık olması benim için sorun değil. Yıllarca ilişki yaşayıp yeterince bağlanmadığım insanlarda oldu. Yada yıllarca tanıtıp hiç tanımamışım dediğim. Güven konusunda haklısınız zaman lazımdı ama sevgi konusunda katılmıyorum. Karşınızdaki insan 34 yaşında olunca bir şeyleri oturtmuş, mantıklı ve kararlı sanıyorsunuz. Üstelik evlilik meselesini açan oydu. Başta ben acele etmeyelim demiştim ama sonradan fikrim değişti ve tamam dedim. İnsanlar görücü usulü evlenirken 4 aylık bir ilişkide evlilik konuşulması bana tuhaf gelmedi. Üstelik çok mutlu olduğunuz, sevdiğiniz ve sizi seven ( en azından öyle görünüyordu) birini bulunca neden bekleyelim diyorsunuz. Sanırım en büyük hatam herkesi kendim gibi sanıyor olmam.
Bilmiyorum, çok seviyordum hala çok seviyorum. Çok güvendim ve çok mutluydum
Evet, "bir tek sana değil herkese böyleyim, ailemle sorunlarım var, seni üzerim, sen bunları hak etmiyorsun"Hiç şaşmaz. Benim sorunlarım var::: başkası var. Sorun olduğu doğru. Aynı anda iki kişi zor. Birini seçmesi lazım.
Hala yiyen var mı bunları diye meraktayım.Evet, "bir tek sana değil herkese böyleyim, ailemle sorunlarım var, seni üzerim, sen bunları hak etmiyorsun"saf bunlar ya
Hala bu yalanı söyleyebilenler varsa yiyen de vardır bebeğim :)Hala yiyen var mı bunları diye meraktayım.
Konu Sahibi var işteHala yiyen var mı bunları diye meraktayım.