Beni öldürmeye çalıştı

Adam canınıza kast etmiş. Yapılacak bir şey yok zaten. Şikayetçi olsaydınız da alsaydı boyunun ölçüsünü. Hala onu düşünüyorsunuz ya şaşırıyorum gerçekten. Hala işinden olur bilmem ne. Bunu yapan adam zaten kimseyi koruyamaz. Zaren o iş ona göre değil.

Allah aşkına kendi ailenizin yanına gidin ve en kısa sürede şikayetçi olun. Geri adım da Allah aşkına atmayın.

Adam işinden olmasın diye şikayetçi bile olmamışsın sen canından olacaksın farkında mısın?
Bir de kaynanana gitmişsin.Ne işin var kızım senin orda ne işin var??
Biz ne desek boş iki gün sonra eve paşa paşa geri döner dayağını yer oturursun herkes tercihlerini yaşar kendin bilirsin
İnşallah televizyonlarda gördüğümüz kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklenmez ne diyelim ya

Bunu başka bı konuda başka birine akıl verirken yazmışsınız ama kendiniz şiddetin en alasina maruz kalıp şikayetçi olmamış siniz ve kv gitmissiniz geçmiş olsun ne diyelim üzüldüm

Pasifs
Pasifsin ama gercekten kaynananda ne isin var annene git bosanma davasi ac ölursun sen bu vicdansizn elinde müge anli bosunami dior polisin ne sucu var polis gidior sikayetcimisin hayirr eee sana bise olunca ilk bu devletin polisi ne yapiyor denilecek uzaklastirma bile aldirmamissin belliki tekrar döneceksin insallah ölmezsiniz baska duam yok

Ay bırak sıksın ya. Keşke sıksa. Sıkmaz ki. Kendini o kadar değerli görüyor ki, g.tü ne zaman sıkışsa o kıymetli canına kastetmek ile tehdit ediyor. Çok iyi bilirim bu türü.
Düsun hala telefonuna cikiyor herifin ben konu sahibinin kendine olan saygisindan supheliyim resmen köle ruhlu

Canim seni tutan hicbirsey yok ruh hastasi bir adam direk darp raporu al annenin yanina gidip boşan. Rahatlamak cesaret almak icin yazdin tamam bu fikir alinacak konu degil ki kurtar kendini hemen

Ayrilacak insan daha sevgiliyken,ilk şiddette ayrılırdı.
Ayrilacak insan o evden çıkmışken 3 saat uzakliktaki 'benim oğluşum sınırlı işte,kerata' diyen kaynanasina gitmezdi, annesine bilet aldırır kendi ailesine giderdi
Ayrilacak insan darp raporunu bile almışken şikayetinden vazgeçmezdi.
Ayrilacak insan telefonda adama cevap verip ağlayıp zirlamasini dinlemezdi.
Ne denir ki konuya? Ben böyle 'ofke problemi vardi' laflarına nedense hiç inanamıyorum. O kadar öfke problemi maşallah bir sana var. Sıkıyorsa kendisini ezen komutanina öf desin. Diyebilir mi? Amirine en ufak bir ses edebilir mi?
Mümkün değil. Anca işte ezebildigine...
Bana yakın zamanda çevrendeki herkesten seni soyutladigi için yalnız kaldığından ve köpeğini vermemekle tehdit edeceğinden ona geri donecekmişsin gibi geldi. İnşallah kurtulmayi başarırsın sen de köpeğin de o ayidan

Konuda maalesef yalnız köpeğe üzüldüm.Yavrum ne haldedir şimdi, o pislik herifin insafına kaldı.Ya anlamıyorum gerçekten canınızın hiç mi kıymeti yok, az daha ölüyormuşsunuz yahu , insan neden şikayetçi olmaz.Gittiğiniz ev de kayınvalide evi ne hoş, adam iki gelip yalvarıp döneceksiniz eve.Lütfen yapmayın , bir dahakine ölmek mi istiyorsunuz?

Önce bir kaynana evinden çıkın bugün o kim oluyor pardon sonrada lütfen ama lütfen ayrılın ölmeyi beklemeyin bu evlilikte aglamalara kanmayın net olup hayatınızı kurun çok iğrenç şeyler okudum az önce çok üzüldüm halinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…