- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.152
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lütfen bunu kendine yapma. Yüzüne her baktığında, sana dokunduğunda, güldüğünde kısacası her an seninde yüzüne tokat gibi çarpacak geçmiş. Üzgünüm esin seni sevmiyor. Her şeyin affı olabilir(şiddet haric) ama aldatmanın asla. Çok üzüldüm ne desem bilemedim. Lütfen gidecek gücü kendinizde görün ve ona bu şansı vermeyin.
E pasifsin doğru görmüş sen kv de ne işin var daha gel beni al der gibi , neden şikayetçi olmadın sanane işinden olursa olsun sana mı kaldı hakkını niye aramadın her şeyi geç seni öldürmek isteyen adamın hala telini açıp bir de dinliyorsun sen tıpış tıpış kocana dönersin inş 3. Sayfada görmeyizMerhaba arkadaşlar. Perişanım nerden başlasam bilemiyorum. 2 yıl sevgililik sonrası geçen sene ağustosta evlendim. Ikimizin yaşı da 24. Kısaca özetlemek gerekirse onunla birbirimizi severek evlendik. Her aile gibi ufak tefek tartışmalarımız oluyordu. Sevgiliyken, aynı evde yaşarken bana agir şiddet uygulamıştı bir sefer. O zamanlar sineye çekmiştim belki düzeltirim beni seviyor düzelir sanmıştım benim de onunda yaşı küçüktü. .Ailemle 3 yıldır görüşmüyordum. Aslında o gorusturmuyordu. Ben 4 aydır antidepresan kullanıyorum. Sürekli sessiz bi şekilde aglamaktan, yalnız kalamamaktan ve evdeki köpeğimizin bütün sorumlulugunun bana kalmasından. Ailemle de 1 buçuk hafta once barıştık. Annem ve kardeşlerim yanıma gelme hayatimi görme ozlem giderme amacıyla evime gelecekti. O Araba almak istiyor diye para yardımında bulundu annem. 1 bucuk haftalık tanıdığı bir insana. Neyse olaya gelmek istiyorum Fevri bir insandır laf yaristirmaya bayılır. Galip gelemezse hiddetlenir. Dün de bu şekilde başladı. 24 saatlik nöbetten sabah eve dönmüştü. Bende sabah gruptan cok mesaj geliyor diye telefonu sessize almışım uyku sersemligiyle . Haliyle alarm çalmamış. Köpeğin sesine uyandım ve balkona pisledigini gördüm hemen temizlemeye başladım. Sonra aşağıdan onun sesini duydum arabasina binen bir komsumuza rica ediyordu bina kapisini acmasi icin. Bende ben acarım diye seslendim. Ellerimi yikarken kapiya geldi vurdu kapiya. Açtım 1 saattir nerdesin dedi öldüm aşağıda 1 saat beklemekten dedi. Bende uyuyakalmışım kopegin sesine uyandım balkona pislemiş dedim. 50 defa aradım seni dedi bende sessizde unutmuşum dedim. Her zamanki laf yarışına başladı. Duydun duymadim. (Bu arada zil çalışmıyor ve yedek anahtar çıkar diye yüz bin kez söyledim ama sorumsuzluk diz boyu, sen çıkarsaydın demeyin herseyi ben dusunmekten gerçekten yoruldum.) Sonra birden boğazıma yapıştı ve sıkarak duvara yasladı hadi şimdi konuş diyerek. Can havliyle kolunu sıkmışım. Hadi bi daha tırmala diye iyice sıktı nefessiz kaldım. Ardından birden karın bosluguma yumruk attı ve yere düştüm. Inanın 15 saniye boyunca nefessiz kaldim aldığım darbe ile. Ben yerde çırpınırken, ayaklarım çırpınırken geber a.ına koyduğu m numara yapma diye gelip başımda bağırıyordu . Elimi zor bela kaldırıp gelme diye isaret ettim. Kopegim gelip yüzümü yaliyor ağlıyordu. Hayvan bile merhamet etti o etmedi. Uzerimde pijama ile beni evden atmaya çalıştı sonra. Direndim çıkmadım. Bu sefer yine bogazima yapisarak yataga götürdü. Var gücüyle boğazımı sıkıyordu. Bi yandan da kulagıma kafama yumrukla vuruyordu. O an yine kopegimiz geldi ve ona hamle yapti pence atarak. Kopegin pesinden koştu birden o an fırsat bulup evden dışarı attım kendimi. Binada bağırmaya başladım. Telefonumu ver dedim verdi. Yalın ayak ustte pijama evdeb çıktım sonra hızlıca dönüp terligimi aldim. Once annemi aradim sonra onun annesini. Onun annesi kızım o sinirli biliyorsun deyince sinirdeb gözüm döndü hemen kapadim ve polisi aradim. Emniyete goturduler ifâde aldilar darp raporu aldilar bana. Şikayet ederseb gorevden uzaklaşacak dediler. Şikâyetçi olmadim uzaklaştırmaada istemedim. Polislee eve döndüm onu alip götürdüler hemen cantami alip uzerimi giyinip taksiye atladım otogara geldim . Kayinvalidem 3 saat mesafede oldugu icin ilk ona geldim suan onunlayım. Ama gitmeyi düşünüyorum. Hala yemek yiyemedim boğazımda 2cm ezilme varmış. Anneme gitsin bakırköyde yatsin zaten ilac içiyor demis. Gelecek benden özür dileyecek ben ne dersen tamam dicek gözünün önünde 5 kadınla yatcam bisey demeyecek diyormus. Beni nasıl bu kadar pasif görmüş. Kendime kızıyorum ilk hatasında bırakıp gitmedim adam ederim sandim. Sonra dün taburdan albay bunu çağırmış olayı duymus. Ceza vermis disiplin cezası git eşinin gönlünü al demiş. Ne hikmetse birden 180 derece döndü. Telefonda bana ağlıyor sümüklü sümüklü. Kafama sıkarım boşanırsan diyor. Ama artık dönemem. Benim canima kast etti. Beni hic sevmemiş böyle sevgi olamaz. Bi yandan ölmek istiyorum bunları yasadiigim icin. Bana güç verin bu süreci nasıl atlatacağım
Bir şey yazmaya gerek yok bence. Görünen köy kılavuz istemez. İstememiş de ama siz görememişsiniz.Sevgiliyken, aynı evde yaşarken bana agir şiddet uygulamıştı bir sefer. O zamanlar sineye çekmiştim belki düzeltirim beni seviyor düzelir sanmıştım benim de onunda yaşı küçüktü.
Ne güldüm ya duyar kasacak beni mi buldunuz ? Her şeyi tam bir psikolojik şiddet eksik. Kocası gebertiyormuş sallamamış ben umrunda bile olmam merak etmeyin hala gülüyorum psikolojisini bozduğum fikrineYahu ne kadar kolay karşınızdakiyle azıcık empati kurmayıp hak etmişsin, zerre içim acımadı, dalga geçer gibi kocişkoyla mutluluklar falan demek. Konu sahibinin şikayetçi olmaması ve kayınvalidesine gitmesini bende doğru bulmadım ama bu dedikleriniz psikolojik şiddetten başka bir şey değil. Azıcık vicdanınız olsa da yazmadan önce ona dayansanız keşke.
Şiddeti normal görmeyen, eşiyle kavga etmeyen insana zavallı hayatını hiç kıskanmıyorum demişsiniz. Galiba herkesin eşini kendi kocanız gibi dayak meraklısı falan zannediyorsunuz. Bir de iyiki şans vermişim demişsiniz şaka gibi. Bakın şans verdiniz ne oldu. Lütfen şikayetçi olun ve boşanın bu adamdan. Yoksa daha kötü şeyler olacak.
Aslında en büyük sorun herkesi kendi kocası gibi şiddet yanlısı sanması.Bana yazmıştı o yorumu, ne kadar dogru teshis koymusum konu sahibine belli oldu şimdi
Ben burada yorum yapan kisilere sinirini burda cikariyor diyenlere kizardim hep ama bazi kisiler konusunda haklilarmis , kendi hayatında yapamayacagi seyleri baskalarina nasihat etmis konu sahibi , şaka gibi gercekten
Arkadaşım kadın kendisine acımıyor. Üstüne burada kaç tane yorumu ortaya döküldü kadın yorumlarında "kocamın ayaklarını yıkıyorum" "dayaktan sonra iyiki 2.şansı vermişim prensesler gibi yaşıyorum" yazmış üstelik dayak konusunda kocasıyla hiç kavga etmediğini söyleyen bir kadına "sizin zavallı hayatınızı kıskanmıyorum, hiç beni dövmedi kavga etmedik diyen kadına inanmıyorum" demiş. Ötesi var mı? Kendine acımayan kadına neden buradakiler acısın. Hadi herşeyi geçtim, herşeye rağmen kocasından şikayetçi olmaması ona döneceğinin göstergesidir. Adam asker ya da polismiş yani adamın silahı var. Böyle dayak yanlısı insanların belinde silah olması ne demek biliyor musunuz? Böyle bir insanı şikayet etmemek demek vatandaşlarında hayatını tehlikeye atmak demek. Biraz mantıklı düşünün, konuşun. Duyar kasılacak yer burası değil. Bir duyar kasacaksınız konu sahibinin kocasını şikayet etmemesi üzerine duyar kasın.Yahu ne kadar kolay karşınızdakiyle azıcık empati kurmayıp hak etmişsin, zerre içim acımadı, dalga geçer gibi kocişkoyla mutluluklar falan demek. Konu sahibinin şikayetçi olmaması ve kayınvalidesine gitmesini bende doğru bulmadım ama bu dedikleriniz psikolojik şiddetten başka bir şey değil. Azıcık vicdanınız olsa da yazmadan önce ona dayansanız keşke.
Aslında en büyük sorun herkesi kendi kocası gibi şiddet yanlısı sanması.
Özendiği hayatı başkası yaşadığı için size/bir başkasına bu tür çıkışlar yaptığını düşünüyorum. Ama açıkçası neden millete ayrıl, boşan dediğini de anlayamadım.
Şuanda da boşanmayacağını adım kadar iyi biliyorum.Anlasiliyor zaten o yorumlari neden yaptiklari ama kendileri anlayamiyorlar disardan nasil bir gozle gorunduklerini
Bosan demesi de herkes bosan diyor diyedir neden olacak baska
Ben konu sahibinin tavrını doğru bulmadığımı söyledim zaten neden bana hala yorumlarını açıklama gereği duydunuz anlamadım. Dayağı hak etmişsin cümlesinin haklı tarafı nedir? Zerre içim acımadı oh olsun gibi konuşmalar doğru değil. Konu sahibine yaklaşımının doğru olmadığını açıklarsınız tamam yani de siz acımasız yorum yapıyorsunuz. Üstüne de bunu savunuyorsunuz.Arkadaşım kadın kendisine acımıyor. Üstüne burada kaç tane yorumu ortaya döküldü kadın yorumlarında "kocamın ayaklarını yıkıyorum" "dayaktan sonra iyiki 2.şansı vermişim prensesler gibi yaşıyorum" yazmış üstelik dayak konusunda kocasıyla hiç kavga etmediğini söyleyen bir kadına "sizin zavallı hayatınızı kıskanmıyorum, hiç beni dövmedi kavga etmedik diyen kadına inanmıyorum" demiş. Ötesi var mı? Kendine acımayan kadına neden buradakiler acısın. Hadi herşeyi geçtim, herşeye rağmen kocasından şikayetçi olmaması ona döneceğinin göstergesidir. Adam asker ya da polismiş yani adamın silahı var. Böyle dayak yanlısı insanların belinde silah olması ne demek biliyor musunuz? Böyle bir insanı şikayet etmemek demek vatandaşlarında hayatını tehlikeye atmak demek. Biraz mantıklı düşünün, konuşun. Duyar kasılacak yer burası değil. Bir duyar kasacaksınız konu sahibinin kocasını şikayet etmemesi üzerine duyar kasın.
Ne empatisi ya bi sürü konu açılıyo böyle şiddet görüpte affettikleri konular zerre acımıyorum böylelerine tam tersine böyle yaparak şiddeti normalleştiriyorlar burda konuları okuyan şiddet gören bir çok kişi bunun gibi g...kalılar yüzünden yaşadıklarının belkide normal olduğunu düşünüyorlar.Yahu ne kadar kolay karşınızdakiyle azıcık empati kurmayıp hak etmişsin, zerre içim acımadı, dalga geçer gibi kocişkoyla mutluluklar falan demek. Konu sahibinin şikayetçi olmaması ve kayınvalidesine gitmesini bende doğru bulmadım ama bu dedikleriniz psikolojik şiddetten başka bir şey değil. Azıcık vicdanınız olsa da yazmadan önce ona dayansanız keşke.
Ben kendime hakim olamıyorum hanımefendi. Kavga etmekten haz duyuyorum. Ve eşimden boşanırsam da bunun şiddet yüzünden olacağını sanmıyorum çünkü şuan gayet düzgün, seviyeli bir evliligim var. Ilerde şiddet olursa da evelallah bırakacak gücüm var. En güzel evlilik sizin tamam. Siz en birinci en mükemmel evliliğe sahipsiniz.
Şuanda da boşanmayacağını adım kadar iyi biliyorum.
Boşanmayı kafasına koyan kadın her türlü şikayetçi olurdu.
Ayrıntıyı kaçırmayalım lütfen, eşiyle boşanmasının şiddet yüzünden olacağını sanmıyormuş. :/Ahhaa yukardaki yorumu da bana yapmis siddet gorurse birakacakmisss