- 5 Aralık 2017
- 2.113
- 5.381
- 34
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Yoruma ekledim, konu sahibinin durumunda farklılık var tabi.Alan memnun veren memnunsa aksini iddia etme çabası niye konu sahibinin beraber oldum bitti gitti der kullandığını düşünmesin diye kırk takla atmaz.
Bakire miAmaç bakirelik vurgusu sanırım.
Yoruma ekledim, konu sahibinin durumunda farklılık var tabi.
çünkü saçma sapan bir detayNeden buna bu kadar takiliyosunuz anlamadim ki
İliski degil de anal iliskiye girdik dedi de ne oldu yani
Anal iliski diye bi sey vardir insanlar da bunu tercih edebilir, dile de getirebilir
Bi anal ifadesi neden bu kadar rahatsiz etsin bizi
Neden buna bu kadar takiliyosunuz anlamadim ki
İliski degil de anal iliskiye girdik dedi de ne oldu yani
Anal iliski diye bi sey vardir insanlar da bunu tercih edebilir, dile de getirebilir
Bi anal ifadesi neden bu kadar rahatsiz etsin bizi
araya gireyim:)
eğer konu sahibesi normal ilişiki de yaşıyorsa fark etmez dediğiniz gibi.
ama bekareti için anal tercih ediyorsa ağzıyla kuşta tutsa çocuğun beynindeki onu kullandım algısını yıkamaz.
Eğer normal yolu kabul etmeyip diğer yolu tercih ettiyse çocuk zaten sizinle sadece vakit geçiriyomuşLütfen konuyu saçma yerlere çekmesek. Ortada bir problemim var ve başka insanlara danışıp fikir almak için bu konuyu açtım.
Birbirinizle dalaşın veya bana kendi çapınızda haddimi bildirin diye değil. Daha ayrıntı vereceğim sonra sorduk mu gibi bla bla yorumlar alacağım.
Onu deli gibi seviyordum, normal yolla da birlikte olabileceğimizi söylemiştim.
Yeter ama yahu çok sıkıldım.Tam bunu yazacaktım.
Hani bir şeyler oldu ama bakireyim düşüncesi ile veriliyorsa bu ayrıntı ever takılırım. Ki ben öyle olduğunu düşünüyorum.
Öyle tercih falan değil yani, her haltı yerim ama bakireyim. Yoksa isteyen istediği gibi ilişki yaşasın kime ne.
Kıyamadıysa demek.... yada bekareti bozulursa başıma kalır diye düşündü.Onu deli gibi seviyordum, normal yolla da birlikte olabileceğimizi söylemiştim.
Her konudan da kovulmasan olmuyor değil miçünkü saçma sapan bir detay
ben tercih etmesin mi dedim yav nasıl seviştiğinden bana ne
o cümle “dün akşam doggy pozisyonunda ilişkiye girdik” olsa ben yine garipserdim, anlatabiliyor muyum
bundan farkı yok pek
siz de garipsemez miydiniz?
bana ne yani bundan
saçma sapan bir detay
ne zamandan beri ilişkiye girdim derken pozisyonundan ve çeşidinden bahsetmeyi normal bulur olduk?
altında “zarım yerinde duruyor” iması olması da muhtemel
öyleyse gerçekten komik
ima bu değilse başka türlü neden seksin çeşidi yazılır ben ona anlam veremiyorum
ima buysa da neden açık açık “kızlar bu sebepten böyle bi şey yaptık, sizce bakışını etkiler mi?” demek yerine gereksiz bir detay gibi yazılır, ona da anlam veremiyorum
neyse cidden uzadı yorumum
sıkıldım, konu sahibi de kızdı, gidiyorum :)
Ne pozisyonu ne suresi Allah askina ikisi ayni sey mi Allah askina ne diyorsunuz :)çünkü saçma sapan bir detay
ben tercih etmesin mi dedim yav nasıl seviştiğinden bana ne
o cümle “dün akşam doggy pozisyonunda ilişkiye girdik” olsa ben yine garipserdim, anlatabiliyor muyum
bundan farkı yok pek
siz de garipsemez miydiniz?
bana ne yani bundan
saçma sapan bir detay
ne zamandan beri ilişkiye girdim derken pozisyonundan ve çeşidinden bahsetmeyi normal bulur olduk?
altında “zarım yerinde duruyor” iması olması da muhtemel
öyleyse gerçekten komik
ima bu değilse başka türlü neden seksin çeşidi yazılır ben ona anlam veremiyorum
ima buysa da neden açık açık “kızlar bu sebepten böyle bi şey yaptık, sizce bakışını etkiler mi?” demek yerine gereksiz bir detay gibi yazılır, ona da anlam veremiyorum
neyse cidden uzadı yorumum
sıkıldım, konu sahibi de kızdı, gidiyorum :)
konu sahibi soyluyor zaten normal iliski de yasayabiliriz demis cocuk istememis, yuksek ihtimal kiz ustume kalmasin dusuncesiyle yapti bunu da.Tam bunu yazacaktım.
Hani bir şeyler oldu ama bakireyim düşüncesi ile veriliyorsa bu ayrıntı ever takılırım. Ki ben öyle olduğunu düşünüyorum.
Öyle tercih falan değil yani, her haltı yerim ama bakireyim. Yoksa isteyen istediği gibi ilişki yaşasın kime ne.
Tam bunu yazacaktım.
Sevgili konu sahibi,
Senin opusme mevzusunu bahsettigin konunu dun okudum, yorum yazmadım herkesin basina gelir olur oyle seyler diye ama bu konudan sonra nacizane bir fikir belirtmek istedim sana, pisman olacagin seylere ilerliyorsun haberin olsun. Bir kac yorumunda "Deli gibi sevmek"ten falan bahsetmissin, sevgi bu degil, burayi her yastan insan okuyor lutfen bunun arkasina siginma.
Oncelikle seni yargilamiyorum asla, cinsellik yasamak herkese haktır, her kadın kendini tanımalıdır, fakat sende cocuktan oturu biraz hırs olmus gibi. Opucuk morlugundan sonra ters iliskiye girmek cok vahim bir durum, daha iliskiniz net bir sonuca varmamisen sorumlulugunu ustleneceginden emin olmadigin seylere bulasmamanı tavsiye ederim. Ha eger mevzu kullanılıp kullanılmamakla alakalı birsey duymaksa, ki öyle zaten, hemen söyleyeyim.
1- Gercekten cok seviyorsan ve "saf" derecesinde bir insansan, evet kullanılıyorsun
2- Ama eger "Bende cinsellik yasamaktan cok hoslanıyorum, ondan bu manada yararlanıyorum" diyorsan ikinizin ki karsılıklı cikara giriyor.
Ama genellikle 2.sini yapanlar duygusal anlamda birsey beklemiyor, mesaj dahi atmiyor, sadece yasayip geciyor iken, sizin duygular da hormonlarda tavanda. Sadece pisman olacagin seyler yapma