- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.387
- Konu Sahibi Meredith Grey
Bu kadar ahlaksız yaşlı insanla yıkılmadıysa isteyerek cinsellik yaşayan gençlikle hiç yıkılmaz.Herşeyi geç de bu gençlikle bu memleket anca 50 yıl daha yıkılmadan ya dayanır ya dayanmaz...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kadar ahlaksız yaşlı insanla yıkılmadıysa isteyerek cinsellik yaşayan gençlikle hiç yıkılmaz.Herşeyi geç de bu gençlikle bu memleket anca 50 yıl daha yıkılmadan ya dayanır ya dayanmaz...
Koskoca dediğim şey biz 21 yaşındayız. Dünde annesi 2 kere aradı mesela.Nedense sevgilinizin uydurdugunu dusundum. Annesi ölümü gor demis de bilmem ne. Koskoca adamin kiminle gorusecegine anasi karar verecek degil ya.
konu sahibi soyluyor zaten normal iliski de yasayabiliriz demis cocuk istememis, yuksek ihtimal kiz ustume kalmasin dusuncesiyle yapti bunu da.
Oyle bi ima yok yani konuda bence. Bu kadar takilincagini bilse bu detayi verir miydi zaten. İnsan kirk kere dusunmuyor ki bi seyi yazarken
Yani 21 yas cocuk degil ki. Resit bir adam. 15 yasinda olsa tamam diyecegim hadi bir derece anasi sizi gorusturmek istemeyebilir.Koskoca dediğim şey biz 21 yaşındayız. Dünde annesi 2 kere aradı mesela.
Herşeyi geç de bu gençlikle bu memleket anca 50 yıl daha yıkılmadan ya dayanır ya dayanmaz...
Bence de gebelik ve bekaret derdi olmadan cinsel ihtiyacını gideriyor.Kıyamadıysa demek.... yada bekareti bozulursa başıma kalır diye düşündü.
Allah im kendi ifadelerimden tiksindim.
Gidiyorum konudan.
O bana daha önce ilişkiye girdim demişti ama dün yalan söylediği ortaya çıktı. Onunda ilkmiş meğersem. Şimdi bunu da yazdım diye linç edilirim diye korkuyorum ne yalan söyliyeyim..Bence de gebelik ve bekaret derdi olmadan cinsel ihtiyacını gideriyor.
Yakın zamanda ailesi el değmemiş bir kızla evlendirir.
İnşallah evleneceği kadın zar diktiren biri olur
Yaş küçümseme,benim de kocam 20 yaşında. Senin sevgilin büyüyememiş bence yol yakınken ses vermeden ayrıl gitsin ne uğraşıcaksın?Koskoca dediğim şey biz 21 yaşındayız. Dünde annesi 2 kere aradı mesela.
İlk olup ters ilişki tercih etmesi bana hiç normal gelmedi.O bana daha önce ilişkiye girdim demişti ama dün yalan söylediği ortaya çıktı. Onunda ilkmiş meğersem. Şimdi bunu da yazdım diye linç edilirim diye korkuyorum ne yalan söyliyeyim..
Senin kocan büyümüş mü sanki yahuYaş küçümseme,benim de kocam 20 yaşında. Senin sevgilin büyüyememiş bence yol yakınken ses vermeden ayrıl gitsin ne uğraşıcaksın?
Niye linç edelim..nasılsa hala bakiresinO bana daha önce ilişkiye girdim demişti ama dün yalan söylediği ortaya çıktı. Onunda ilkmiş meğersem. Şimdi bunu da yazdım diye linç edilirim diye korkuyorum ne yalan söyliyeyim..
sevişmeyle memleketide yıktınız pes valla.
zira konu sahibesi teklif etmesine rağmen ( muhtemel ikiyüzlü inançları sebebiyle) o sorumluluğu almak istememiş. o kadar dindarmış ki bakire biriyle ilişkiye girmek istememiş. iz bırakmadan kaybolmuş.
Ee bu linç değil mi ?Niye linç edelim..nasılsa hala bakiresin
Yorumumda sizi ilgilendiren tam olarak neresi var hanımefendi? Alıntılayıp bana atar mısınız acaba? Ben konu sahibiyle muhattabım sizinle değil. Evet kocam büyümüş,en azından dar görüşlü, küçümseyen,insanların seçimleriyle alay eden biri değil. :)Senin kocan büyümüş mü sanki yahu
Bende anlamadım ne iğrenç bir konubu detayı vermenizin amacını anlayamadım
Sizin kocaniz oldukca olgun yaniYaş küçümseme,benim de kocam 20 yaşında. Senin sevgilin büyüyememiş bence yol yakınken ses vermeden ayrıl gitsin ne uğraşıcaksın?
Ben konusundan o anlamı çıkardım.. ne yaptığı beni ilgilendirmez .. buraya yazdıysa da yorumlara katlanacak dimi??Ee bu linç değil mi ?
Kız hala bakireyim diye bir iddiada bulunmadı ki