Beni kullandığını düşünmesin istiyorum..

konu sahibi soyluyor zaten normal iliski de yasayabiliriz demis cocuk istememis, yuksek ihtimal kiz ustume kalmasin dusuncesiyle yapti bunu da.
Oyle bi ima yok yani konuda bence. Bu kadar takilincagini bilse bu detayi verir miydi zaten. İnsan kirk kere dusunmuyor ki bi seyi yazarken

Ya çok açık yazmış olacağım artık ama, ilişkiye girerken bu kadar hesap kitap yapılıyor mu?
Bu kızın kendi isteği tercihi yok mu? Ne yaptığından haberdar mı? Her yoldan olur ama sen seç diye bir şey olur mu?
Çoluk çocuk işte.
Bence yazdığı iyi olmuş.
Konu sahibi kendini cinsel anlamda keşfetmeden birliktelik yaşamaya kalkmış, belki bunu fark eder.
Gunahında sevabında değilim yoksa.

Koskoca dediğim şey biz 21 yaşındayız. Dünde annesi 2 kere aradı mesela.
Yani 21 yas cocuk degil ki. Resit bir adam. 15 yasinda olsa tamam diyecegim hadi bir derece anasi sizi gorusturmek istemeyebilir.

Annesi sizi neden ariyor ki ne munasebetle? Moralinizi bozuyorsa engelleyin. İliskiye girmek iki tarafin da istegiyle olmus,kimse kimseyi kullanmis olmuyor. Hiiic havalara girmesin

Kıyamadıysa demek.... yada bekareti bozulursa başıma kalır diye düşündü.
Allah im kendi ifadelerimden tiksindim.
Gidiyorum konudan.
Bence de gebelik ve bekaret derdi olmadan cinsel ihtiyacını gideriyor.
Yakın zamanda ailesi el değmemiş bir kızla evlendirir.
İnşallah evleneceği kadın zar diktiren biri olur

Bence de gebelik ve bekaret derdi olmadan cinsel ihtiyacını gideriyor.
Yakın zamanda ailesi el değmemiş bir kızla evlendirir.
İnşallah evleneceği kadın zar diktiren biri olur
O bana daha önce ilişkiye girdim demişti ama dün yalan söylediği ortaya çıktı. Onunda ilkmiş meğersem. Şimdi bunu da yazdım diye linç edilirim diye korkuyorum ne yalan söyliyeyim..

O bana daha önce ilişkiye girdim demişti ama dün yalan söylediği ortaya çıktı. Onunda ilkmiş meğersem. Şimdi bunu da yazdım diye linç edilirim diye korkuyorum ne yalan söyliyeyim..
İlk olup ters ilişki tercih etmesi bana hiç normal gelmedi.
Bence siz ondan uzak durun, gelecek planınız varsa.

sevişmeyle memleketide yıktınız pes valla.

Yok memleket sevişmeyle değil,

zira konu sahibesi teklif etmesine rağmen ( muhtemel ikiyüzlü inançları sebebiyle) o sorumluluğu almak istememiş. o kadar dindarmış ki bakire biriyle ilişkiye girmek istememiş. iz bırakmadan kaybolmuş.

Bu yazdığınız iki yüzlülük yüzünden yıkılacak.

Ek olarak da kadınlarımızın kendine güvensizliği, böyle ikinci sınıf ‘kullanıldım, kullandırtmadım’ endişeleri yüzünden...

Senin kocan büyümüş mü sanki yahu :KK70: :KK70::KK70: :KK70:
Yorumumda sizi ilgilendiren tam olarak neresi var hanımefendi? Alıntılayıp bana atar mısınız acaba? Ben konu sahibiyle muhattabım sizinle değil. Evet kocam büyümüş,en azından dar görüşlü, küçümseyen,insanların seçimleriyle alay eden biri değil. :)

Herif ve ailesi dindar, ama zina yapıyor, hemde evlilere dahi haram olan ters ilişki ile, annesi oğluşunun boynundaki vakum izlerini görünce ölümü gör ayrıl ondan diye yemin ediyor ama dindar gencimiz annesini uyutup aynen devam ediyor, işini gördükten sonra kızımızı ara ara sıra engelliyor, kızımız ise beni kullandığını düşünmesin istiyor, aslında kullanıldığını kendiside biliyor fakat istediği adamın düşüncesinin bu yönde olmaması, bu arada kızımızda bakire, anal göndermesi bu yüzden, bu herif illaki birgün kızımızı kapı önüne koyacak ve "dindar" şahsiyetine ailesine yakışan bir kız bulacak ve namus timsali bir hayat sürecek, kızımız ise saftirik bir gariban bulup *bon bokoroyom oşkomm, sın ılkımsınn* diyecek hani bakire ya zar duruyor sonuçta (!) ...

X