-
- Konu Sahibi Meredith Grey
“ilişkiye girdik” demesi yeterli değil mi? zira o yüzden anlayamadım. ilişkiye nereden girildiği fark ediyor mu? hangi pozisyonda kaç dakika sürdüğü?Neden anlayamadiniz amaci onu da ben anlamadim
Konunun ana fikri “beni kullandigini dusunmesin istiyorum”, bu detayi vermeseydi niye boyle dusunsun ki diye kirk tane soru gelmeyecek miydi?
Dün sevgilim bize geldi. Biz ters ilişkiye girdik.
Hayir tabiki niye kaldircaksin engeliÇok teşekkür ederim. Peki sizce whatsapptan engeli kaldırsam mı kaldırmasam mı?
Hanımefendi tamam yazmışım. Hala neyi uzatıyoruz anlamadım. Bilimsel makale yazmıyorum herhalde. Aklımdakileri bir çırpıda yazmışım işte. Konumuz, sorunumuz bu mu yani şu an?“ilişkiye girdik” demesi yeterli değil mi? zira o yüzden anlayamadım. ilişkiye nereden girildiği fark ediyor mu? hangi pozisyonda kaç dakika sürdüğü?
Engellediğini farketmişse kaldırma farketmedi diye düşünüyosan kaldır. Engellemen bile onu önemsediğini gösterirEngeli kaldırayım mı whatsappdan sizce o halde?
Neden buna bu kadar takiliyosunuz anlamadim ki“ilişkiye girdik” demesi yeterli değil mi? zira o yüzden anlayamadım. ilişkiye nereden girildiği fark ediyor mu? hangi pozisyonda kaç dakika sürdüğü?
Mideniz bulandı, rahatsız oldu iseniz yorum yapmayıp, başka bir konuya da geçebilirsiniz hanımefendi..İki tarafta birbirini iyi kullanıyor...
Sevgi aşk değil sırf cinsellik için yanyana geliyorsunuz...
Bu ayrıntıdan da midem
Bize ne sizin ters düz saçma sapan ilişkinizden ne gerek var böyle saçma ayrıntıya..
Mideniz bulandı, rahatsız oldu iseniz yorum yapmayıp, başka bir konuya da geçebilirsiniz hanımefendi..
Bu nasıl yorum yaİki tarafta birbirini iyi kullanıyor...
Sevgi aşk değil sırf cinsellik için yanyana geliyorsunuz...
Bu ayrıntıdan da midem
Bize ne sizin ters düz saçma sapan ilişkinizden ne gerek var böyle saçma ayrıntıya..
Dün bir konu açmıştım. Sevgilimin dışarıda boynunu morartmıştım. Dindar bir aileler ve annesi ölümü gör o kızla görüşürsen eğer falan demiş. Ne derece doğru bilemiyorum tabii.
Dün sevgilim bize geldi. Biz ters ilişkiye girdik. Akşam whatsapptan yazdı bana bayağı konuştuk. Akşam instagramdan beni engellemiş. Ama whatsapp normaldi. Bende sinirlenip onu engelledim.
Çocuk çok ilgi bağımlısı. Bende dün tutturdum bir yolunu bulacağız annen konusunda, başka bir şeyi kabul etmiyorum, seni seviyorum falan filan dedim.
Şimdi çocuk ne düşünüyor, kafasındakiler ne bilmiyorum. Bildiğim şey yapmış olduklarımdan pişman değilim, aksine mutluyum. Ama o beni kullandığını düşünmesin istiyorum. Ve biraz saçma biliyorum ama benim az da olsa peşimden koşsun istiyorum. Fikirleriniz, düşünceleriniz ne kızlar?
Not: Günah bilmem ne diyecekler, yargılayacaklar uzak dursun lütfen. Bu hayat benim, seçimler benim..
Nesi saygısız ?Bu nasıl yorum ya
Azıcık saygılı olun
Neden buna bu kadar takiliyosunuz anlamadim ki
İliski degil de anal iliskiye girdik dedi de ne oldu yani
Anal iliski diye bi sey vardir insanlar da bunu tercih edebilir, dile de getirebilir
Bi anal ifadesi neden bu kadar rahatsiz etsin bizi
“ilişkiye girdik” demesi yeterli değil mi? zira o yüzden anlayamadım. ilişkiye nereden girildiği fark ediyor mu? hangi pozisyonda kaç dakika sürdüğü?
İki tarafta birbirini kullanabilir, sadece cinsel isteklerini doyurdukları bir ilişki olabilirNesi saygısız ?
Hakaret ?
Küfür ?
İki tarafta bariz kullanıyor birbirini..
Sorun bende değil bu saçma ilişkiyi yaşayan ve gereksiz ayrıntıyı verende..
Evet orasi oyle hoş olmamişaraya gireyim:)
eğer konu sahibesi normal ilişiki de yaşıyorsa fark etmez dediğiniz gibi.
ama bekareti için anal tercih ediyorsa ağzıyla kuşta tutsa çocuğun beynindeki onu kullandım algısını yıkamaz.
Alan memnun veren memnunsa aksini iddia etme çabası niye konu sahibinin beraber oldum bitti gitti der kullandığını düşünmesin diye kırk takla atmaz.İki tarafta birbirini kullanabilir, sadece cinsel isteklerini doyurdukları bir ilişki olabilir
Size göre saçma başkasına göre değil
Alan memnun veren memnun yani