Beni kullandığını düşünmesin istiyorum..

ne düşünürse düşünsün ne önemi var bunun. sen yaptıklarından pişman değilsin ve üstelik sana uygun olmadığına da karar vermişsin. o senin ne düşündüğünü düşünsün sen onun beynindekilerle uğraşma bence. annesi konusunda haklı olabilir de... kim oğlunun boynunda bir morluk görse kavga mı ettin diyecek hali yok o kızdan uzak dur diyecektir elbet. hatta kızı bulmak için arayışa bile girmiş olabilir engel sebebi budur diye düşünüyorum.

Neden anlayamadiniz amaci onu da ben anlamadim
Konunun ana fikri “beni kullandigini dusunmesin istiyorum”, bu detayi vermeseydi niye boyle dusunsun ki diye kirk tane soru gelmeyecek miydi?
“ilişkiye girdik” demesi yeterli değil mi? zira o yüzden anlayamadım. ilişkiye nereden girildiği fark ediyor mu? hangi pozisyonda kaç dakika sürdüğü?

İki tarafta birbirini iyi kullanıyor...
Sevgi aşk değil sırf cinsellik için yanyana geliyorsunuz...

Dün sevgilim bize geldi. Biz ters ilişkiye girdik.

Bu ayrıntıdan da midem

Bize ne sizin ters düz saçma sapan ilişkinizden ne gerek var böyle saçma ayrıntıya..

“ilişkiye girdik” demesi yeterli değil mi? zira o yüzden anlayamadım. ilişkiye nereden girildiği fark ediyor mu? hangi pozisyonda kaç dakika sürdüğü?
Hanımefendi tamam yazmışım. Hala neyi uzatıyoruz anlamadım. Bilimsel makale yazmıyorum herhalde. Aklımdakileri bir çırpıda yazmışım işte. Konumuz, sorunumuz bu mu yani şu an?

Onun ne düşündüğü ile neden ilgileniyorsunuz ki? Zaten hayat şartlarınız, seçimleriniz uymuyor, dengesiz engellemeli bilmem neli bir ilişkiniz var. Ayrıldıktan sonra ne düşünürse düşünsün...

Ayrıca ‘ters ilişki’ ayrıntısı bana da garip geldi... cinsel birlikteliğimiz oldu deseniz bizim için nasıl bir farkı olacak yorum yaparken?
Hani hala bakireyim anlamında söylediyseniz az ötede güleceğim.

Neden buna bu kadar takiliyosunuz anlamadim ki
İliski degil de anal iliskiye girdik dedi de ne oldu yani
Anal iliski diye bi sey vardir insanlar da bunu tercih edebilir, dile de getirebilir
Bi anal ifadesi neden bu kadar rahatsiz etsin bizi

Mideniz bulandı, rahatsız oldu iseniz yorum yapmayıp, başka bir konuya da geçebilirsiniz hanımefendi..

Kullandığını düşünmesin diyorsunuz ama bildiğin kullanmış işte. Siz de bunun bilincinde olduğunuz için aksini ispatlamak için arayışa girmişsiniz. Kusura bakmayın benim anladığım bu..

Aksi için çabalamak sizi daha da düşürür onun gözünde. Bence yokmuş gibi davranın. Eğer o sizinle iletişime geçerse, verirsiniz cevabını.

Konudan bağımsız olarak; ters ilişki fiziken çok sağlıksız. İleride boşaltım sisteminde sorun yaşayabilirsiniz. Yaradılışımızda da her iki deliğin işlevleri ona göre yaratılmış.
Tercihlerinize karışmak haddim değil ama sorumluluğunu alabileceğiniz eylemlerde bulunmanızı tavsiye ederim.

Neden buna bu kadar takiliyosunuz anlamadim ki
İliski degil de anal iliskiye girdik dedi de ne oldu yani
Anal iliski diye bi sey vardir insanlar da bunu tercih edebilir, dile de getirebilir
Bi anal ifadesi neden bu kadar rahatsiz etsin bizi

araya gireyim:)
eğer konu sahibesi normal ilişiki de yaşıyorsa fark etmez dediğiniz gibi.
ama bekareti için anal tercih ediyorsa ağzıyla kuşta tutsa çocuğun beynindeki onu kullandım algısını yıkamaz.

Nesi saygısız ?
Hakaret ?
Küfür ?

İki tarafta bariz kullanıyor birbirini..
Sorun bende değil bu saçma ilişkiyi yaşayan ve gereksiz ayrıntıyı verende..
İki tarafta birbirini kullanabilir, sadece cinsel isteklerini doyurdukları bir ilişki olabilir
Size göre saçma başkasına göre değil
Alan memnun veren memnun yani

Şunu da ekleyeyim konu sahibinin böyle bir ilişki yaşamadığını biliyorum tabi. Onunki ne yaptığını bilmemek bence. Bu genel bir yorum

araya gireyim:)
eğer konu sahibesi normal ilişiki de yaşıyorsa fark etmez dediğiniz gibi.
ama bekareti için anal tercih ediyorsa ağzıyla kuşta tutsa çocuğun beynindeki onu kullandım algısını yıkamaz.
Evet orasi oyle hoş olmamiş
Ama bence yıkar ya, cocuk ona bi gun ulaşir da ozur diler devam etmek ister kiz da ben senle bi sey dusunmuyorum derse cocuk bi dumur olur bence

İki tarafta birbirini kullanabilir, sadece cinsel isteklerini doyurdukları bir ilişki olabilir
Size göre saçma başkasına göre değil
Alan memnun veren memnun yani
Alan memnun veren memnunsa aksini iddia etme çabası niye konu sahibinin beraber oldum bitti gitti der kullandığını düşünmesin diye kırk takla atmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…