Beni hiç tanımayan eşim

sizi özlem geriyor olmasın?
ben özlediğimde ziyadesiyle huysuz ve geçimsiz birine dönüşüyorum..
belki eşinizde de vardır aynı ruh hali.

Ben su noktaya takildim. Kavgalarinizdan sanirim annenizin haberi var. Esinizin aramasi yuzunden. Annenizin bilmesi bir sey degistirmemis ki adam yeterince sindiremedigini dusunuyor ki babaniza soylemekle tehdit ediyor. Zayif noktaniz babanizin bilmesi mi? Esiniz zayif nokta ariyor. Ben pek iyi niyet goremedim esinizde. Kusura bakmayin. O her yonden ona bagimli, koyun gibi bir es ariyor. Dikkat edin baska biri olabilir hayatinda.

Eşinin senin nerede nasıl davranacağına devamlı kendi karar vermesi çok yorucudur hakikaten. Aşk, sevgi, etrafı üzmemek çok bağlayıcı anlıyorum ama hem seni gözden çıkarmış gibi sert davranıyor hem de en önemlisi aileni şimdiden epey üzdüyse, cesaretini toplamanı ve ona göre karar vermeni öneriyorum. İlgi duyduğun şeyler ve öğrenmeye hevesli biri olman gayet doğal, hatta zenginlik. Bu kadar bastırmak uzun vadede psikolojinin bozulmasına ve kendine saygının yerlerde sürünmesine sebep olabilir.

Aranızdaki özlem ve mesafeyi bir tarafa koyarak diyorum ki, böyle ömür geçmez arkadaşım. Her tartışmada anneni babanı araması zaten şaka gibi, iki de bir "yürü kapı orada" minvalinden konuşmalar seni kaybetmekten hiç korkmadığını gösterir. Azıcık da olsa kaybetme korkusu olacak kadın erkek farketmez. Her istediğine, her dediğine nasıl boyun eğersin böyle? İstemiyorsan aramazsın, müsait değilsindir açmazsın, canın konuşmak istemiyordur cevaplamazsın sen kendini onun ailesine ve isteklerine göre şekillendirmek zorunda değilsin ki. Evet sevgi, aşk mutlaka hepimizin hayatını yönlendiriyor tartışamam ancak bana zarar veriyorsa, beni mutsuz ediyorsa başlarım öyle aşkın ızdırabına. Hani ay nasıl dünyanın etrafında dönüyor sen de eşinin etrafında aynı şekilde dönüyorsun. Seni severken kişiliğinle, hayat görüşünle, iyi kötü huylarınla sevdi şimdi değişen ne?
Madem bu kadar meraklı seni evden göndermeye git bakalım. Bu sefer o çabalasın senin için.

Bir ortamda ona ters gelen fikrinizi söylemeyecek ve tartışma programları izlemeyecekmişsiniz öyle mi Hiç böyle saçma şeyler duymamıştım. Kendini kadınlardan üstün görenlere hiç tahammülüm yok. Sabırlar diliyorum size

gerçekten seni hiç haketmeyen birisi. o ne demek ya onu seyretme izleme konuşma köle misiniz siz? hayır severek evlenmişsiniz yani sizi baştan biliyordu madem önceden söyleseydi ben böyle böyle ezik vasıfsız bi kadın arıyorum deseydi. pes yani gerçekten.

Nr kadar içten anlatmışsın. Çoğu kişiye ışık olur bu yazılanlar. Allah yolunuzu bahtınızı hep açık etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…